Supermans Kaya-malinois

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
οχι καθολου ιδεα σου!ειναι σκουρα!!

Μου αρεσει περισσοτερο αυτο το χρωμα.
Αλλά ρε παιδι μου πότε ηρθε στη μόδα να εχεις ενα μαλινουά στο χέρι αντι για τσάντα?

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Μου αρεσει περισσοτερο αυτο το χρωμα.
Αλλά ρε παιδι μου πότε ηρθε στη μόδα να εχεις ενα μαλινουά στο χέρι αντι για τσάντα?
χααχα Γκελλυ! βγαινει και σε ροζάκι??

Και μένα μου αρέσει περισσότερο μου αρέσει αυτο το χρώμα!Σαν να βουτηξε στην σακκουλα με τα καρβουνα ειναι...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Filthy look, δειχνει βρε παιδι μου εργασιακό! Οχι "καθαρό" χρώμα.

Καλά μην το παρααφησεις το επόμενο στο σολάριουμ και βγει γκρενενταλ... μην το παρακάνουμε!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
λιγα λογια για το χαρακτηρα της.
ενεκα και των γραμμων της ειναι σκυλος τζεκιλ και χαιντ.(ηρεμη δυναμη).κοινωνικη χωρις επιθετικοτητα σε ανθρωπους η σκυλους κ πολυ ηρεμη στις κινησεις της και γενικοτερα στη συμπεριφορα της.
ολα αυτα αλλαζουν ομως μολις μπει σε training mode οπου εκει ξεδιπλωνονται τα εργασιακα χαρακτηριστικα της.εξαιρετικο πρει,δυνατο φουντ ντραιβ και ατσαλενιο γκριπ,οπως και απιστευτη ταση να ιχνηλατει.
το κακο δυστυχως ειναι οτι την πηρα σε μεγαλη ηλικια μιας και ειναι 27 μηνων και εγω την εχω καποιους μηνες.αυτο εχει σαν αποτελεσμα πολλα πραγματα να πρεπει να αλλαξουν και καποια σιγουρα δεν θα αλλαξουν.το μονο σιγουρο ειναι οτι και αυτη θα με κανει περηφανο.