Supermans Kaya-malinois

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
καλα ολα τα αλλα ειναι περιτα αλλα το χρωμα της δεν παιζετε.
φτου φτου χιλιες φορες μην την ματιαξω.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
αν και δεν ειναι τοσο ασχημη οσο φαινεται εδω

Λυσσαξες, "ασχημη" και "ασχημη"
Κουκλα ειναι! Εντωμεταξυ το ενα δάχτυλο στο δεξι πόδι για μου θυμίζει καποιους που πινουν καφέ με το μικρο δαχτυλάκι πεταχτό και το νύχι 10 εκ.?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kαλώς τη δέχτηκες! Πολύ όμορφη! :)

Εγω να ζητήσω (άμα θες βεβαια) να μας πεις λίγο περισσότερα για το πως κατέληξες στην επιλογή αυτή? Ποιά τα προτερήματα του να την πάρεις σε μεγαλύτερη ηλικία? επίτηδες την κράτησαν μέχρι τώρα? τι πρεπει ν'αλλάξει απ'αυτά που ξέρει και γιατί? Έτσι για να πούμε και κάτι άλλο εκτός απ'τα συγχαρητήρια! :)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
δεν εχει προτερηματα να τη παρεις σε μεγαλυτερη ηλικια μονο μειονεκτηματα.

δεν την κρατησαν επιτηδες,η καγια ηρθε κουταβι ελλαδα,την οποια την γνωρισα τοτε,απο την πρωτη στιγμη τηνηθελα αλλα λογω συγκιριων μιας και δεν ειχε ερθει για μενα δεν ηταν δυνατον να γινει αυτο.για να μη μακρυγορω και μιας και δεν θελω να μπω σε ανατριχιαστικες λεπτομερειες:p.το καγι μεχρι τωρα δεν ειχε ιδιοκτητη.σε εισαγωγικα ηταν παρατημενη.

αυτο που πρεπει να αλλαξει ειναι πολλα,απο το σωστο τροπο να παιζει μπαλακι μεχρι το ποτε πρεπει να παει τουαλετα.και πρεπει να αλλαξει για να μπορει να δουλευει συμφωνα με τα δικα μου γουστα και να νιωσει οτι εχει σπιτι πλεον.

στην επιλογη κατεληξα περα των γραμμων της που με ενδιαφερουν.στην ποιοτητα της σαν σκυλα.και bh που λεει ο λογος να μη περασει εγω ξερω οτι εχει ολα οσα χρειαζεται ενα καλο εργασιακο σκυλι.Μακαρι να την ειχα απο κουταβα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
OK. Νόμιζα ότι είχε μείνει στους εκτροφείς της μέχρι τώρα, κι οτι ήταν ήδη εκπαιδευμένη κι απλώς έπρεπε να αλλάξεις τον τρόπο που θες να τη δουλεύεις εσύ σε σχέση μάυτόν που είχε μάθει. Τεσπα, ως γνωστόν εγώ από εργασία δεν σκαμπάζω, αλλά ξέρω ότι το ενήλικο δένεται αλλιώς και πολύ, και ως εκ τούτου είμαι σίγουρη ότι γρήγορα θα διαπρέψετε μαζί. :) (με ή χωρίς τη βούλα, δεν έχει σημασία).

Last edited:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
οχι οχι ποτε δεν θα επαιρνα σκυλο ετοιμο η μεγαλο.θελω να ξερω απο μικρο πως ειναι τι γινεται κ τι οχι,τι κλειρονομει τι ειναι επικτητο κλπ κλπ,ολα τα κουσουρια του και ολα τα καλα του.γιαυτο πηρα και την καγια επειδη την εχω ζησει απο κοντα απο μικρη.τωρα για το αν θα διαπρεψουμε ο χρονος θα το δειξει,παντα ελπιζω!:p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
δεν εχει προτερηματα να τη παρεις σε μεγαλυτερη ηλικια μονο μειονεκτηματα.

δεν την κρατησαν επιτηδες,η καγια ηρθε κουταβι ελλαδα,την οποια την γνωρισα τοτε,απο την πρωτη στιγμη τηνηθελα αλλα λογω συγκιριων μιας και δεν ειχε ερθει για μενα δεν ηταν δυνατον να γινει αυτο.για να μη μακρυγορω και μιας και δεν θελω να μπω σε ανατριχιαστικες λεπτομερειες:p.το καγι μεχρι τωρα δεν ειχε ιδιοκτητη.σε εισαγωγικα ηταν παρατημενη.

αυτο που πρεπει να αλλαξει ειναι πολλα,απο το σωστο τροπο να παιζει μπαλακι μεχρι το ποτε πρεπει να παει τουαλετα.και πρεπει να αλλαξει για να μπορει να δουλευει συμφωνα με τα δικα μου γουστα και να νιωσει οτι εχει σπιτι πλεον.

στην επιλογη κατεληξα περα των γραμμων της που με ενδιαφερουν.στην ποιοτητα της σαν σκυλα.και bh που λεει ο λογος να μη περασει εγω ξερω οτι εχει ολα οσα χρειαζεται ενα καλο εργασιακο σκυλι.Μακαρι να την ειχα απο κουταβα.
εξού και η φωτο μπας και προσβληθει και μάθει, το Καγί (σαν να λέμε τραγί)

υγ:μονολογω!