Swiss Shepherd

Status
Κλειδωμένο θέμα

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Λοιπον ας αρχίσω... ειμαι στην ευχάριστη θέση μα σας ανακοινώσω πως επιτέλους έγινα και εγώ σκυλομαμα! Αποκτησα ενα αρσενικό κουτάβι ελβετικού ποιμενικου απο εκτροφείο του εξωτερικού!

Λοιπον το ξερω οτι φερθικα πολυ ανώριμα και ειπα άσχημα πράγματα απλα όσον αφορα εκείνη την ιστορία με το εκτροφείο ακιτα το μιλουσα πολυ καιρο με τον εκτροφέα και τον θεωρώ πλέον φιλο μου και γι αυτο ειπα λαθασμενα βέβαια οτι εκπροσωπώ το εκτροφείο. Προφανώς δεν είχα και σεν εχω τις απαιτούμενες γνώσεις για κατι τετοιο, απλα ημουν διατέθηκενη να τον βοηθήσω με την συνενοηση γιατι δεν ξερει καλά αγγλικα. Δεν μου πέρασε καθόλου απο το μυαλό πως απαιτούνται γνώσεις.
Εχω κανει πολλές βλακιες αλλα αοοφασησα να φερθω σαν 18χρονη και οχι σαν παιδάκι που παιζει προκείμενου να έχει μια καλή ζωή το κουτάβι μου!

Υπάρχουν πολλα θέματα που θα μου φανουν χρησημα και θέλω να παίρνω μερος στις συζητήσεις σας. Σας παρακαλω λοιπόν να με συγχώρεσετε και να με δεχτείτε ως νέο μέλος στην σκυλοπαρεα σας!

Φωτογεαφιες του κουταβου αυριο οταν φτασω με το κάλο στην Μυτιλήνη και μπω απο πα γιατι το κινητό μου ειναι πατρακε.

Και παλι συγνώμη!

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Καλώς ήρθες και πάλι !
Πες πως δεν υπήρχε έκείνη η συζήτησε ας το πάρουμε από την αρχή πάλι.
Για πες λίγο για το κουταβάκι σου: από πιο εκτροφείο τον πήρες, τι ηλικία έχει;
Και περιμένουμε φωτογραφίες όπως τίποτε.

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Καλώς ήρθες και πάλι !
Πες πως δεν υπήρχε έκείνη η συζήτησε ας το πάρουμε από την αρχή πάλι.
Για πες λίγο για το κουταβάκι σου: από πιο εκτροφείο τον πήρες, τι ηλικία έχει;
Και περιμένουμε φωτογραφίες όπως τίποτε.
Ευχαριστώ παρα πολυ! Λοιπον τον πηρα απο Ιταλία αλλα
δενθέλω να πω ονομα εκτροφείου για δικούς μου λογους πάντως δεν λεω ψέματα ειναι απο εκτροφείο έξάλλου δεν υπαρχει λογος να αρχησω παλι τις βλακιες! Ο μικρος στις 3 του μηνός κλείνει τους 3 μήνες!

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Ααα κατι που θελω να ρωτήσω σμρ του κάναμε εμβόλιο και δεν ειχε ορεξη να φάει και μετα έκανε διαρεια ειναι από το εμβόλιο; Μολις έκανε κακά του αρχησε παλι να τρώει σαν βόδι!

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Τι εμβόλιο ήταν;
Για δες και στο βιβλιαράκι τι εμβόλια έχουν κάνει ήδη στο κουτάβι;
Ηταν το πρώτο εμβόλιο αυτο για την μορβα τον τύφο κλπ κλπ για καποιο λόγω μας ειπε ο κτηνίατρος να του κανουμε κάβα απο την αρχή τα εμβόλια δεν κατάλαβα γιατί

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Κατι λεει οτι στο εξωτερικό μπορει να μην του είδαν κανει τ 2 γτ λεει κ κάποιοι άλλοι πελάτες του που εχουν λαρδί απο το εξωτερικο το κάνουν για σιγουργια κατι τετοιο

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πως και κατέληξες στον Ελβετικό ποιμενικό? Πως βρήκες τη γέννα? Και τι έγινε με τα φιλοξενούμενα κουταβάκια?

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ηταν το πρώτο εμβόλιο αυτο για την μορβα τον τύφο κλπ κλπ για καποιο λόγω μας ειπε ο κτηνίατρος να του κανουμε κάβα απο την αρχή τα εμβόλια δεν κατάλαβα γιατί
Άκου ο προεμβολιασμός γίνεται από τον εκτροφέα στην ηλικία 45 ημερών, μετά (από 2 μηνών και πάνω) ξεκινάμε «κανονικό» εμβολιασμό, αλλά πρίν ο κτηνίατρος πρέπει να εξετάσει το κουτάβι αν υπάρχει έστω και παραμικρή αμφιβολία για την κατάσταση του κουταβιού ο εμβολιασμός πρέπει να αναβληθεί όπως τίποτε, δεν παίζουμε μ'αυτά. Τα εμβόλια είναι συγκεκριμένα και γίνονται πάντα με καθορισμένη σειρά και σε καθορισμένο χρόνο. Ο κτηνίατρος σου κοίταξε καθόλου το βιβλιαράκι του κουτάβιού; Είδε τα εμβόλια που του έχουν κάνει στην Ιταλία;
Δες τα αυτοκόλλητα χαρτάκια στο βιβλιάριο με ονομασία των εμβολίων που έχουν γίνει και πες μου.

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Τα, κουταβάκια δικά το θεο ζουν ακομα κ τα εχει η κοπέλα που τα βρήκε και τα φροντίζει γιατι εγω ανέβηκα θεσσαλονίκη

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Ναι ο είδε το βιβλιάριο του! Τη γέννα την βρηκα μεσω ιντερνετ και αρχησα να μιλάω με τον εκτροφέα και πηγα με το ολικό ΒΑ πάρω το κουτάβι!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Ούτε που καταλαβαίνω τι λέει...

Κουτάβι τελικά φυλής καμμία σχέση, με όσες άλλες λέγαμε στο παρελθόν, από εκτροφέα που πάλι δεν θέλει να μας πει ποιόν εκτροφέα, με εμβόλια από την αρχή!!! γιατί ο κτηνίατρος αμφισβητεί τα εμβόλια που έχει ήδη κάνει;

Δεν καταλαβαίνω, αλλά μου φαίνεται μια από τα ίδια θα ξανάχουμε...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Να σου ζήσει το κουτάβι. Πες μας περίσσότερα για αυτό, ανέβασε φωτο κτλ

Η αλλαγή πλεύσης στη φυλή δεν μου κάνει εντύπωση... αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι που δεν μας λές το εκτροφείο που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε γιατί ίσως έτσι βοηθούσες και κάποιον άλλο που ψάχνει για τη συγκεκριμένη φυλή και αυτό με τα εμβόλια...

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Αχ παιδία χιλια συγνώμη! Το λεξικο στο κιν μου ειναι χαλια! Λοιπον μολις τωρα φτάσαμε. Ηταν πολύ ηρεμος στο αεροπλάνο! Τωρα τον έβαλα μεσα στο μπανιο του έβαλα νερο και φαγητό καθ μία πάνα και τον έκλεισα εκει γιατί είμαι πτώμα θα κοιμηθώ λίγη ωρα και μετα θα του φτιάξω το μερος του. Λοιπον πολυ συνοπτικά οταν μου είπατε οτι τα σπιτς ειναι γενικά δύσκολα σκυλιά αποφασησα να στραφώ σε έναν γερμανικό και τελικα μέσω ιντερνετ βρήκα το εκτροφείο στην Ιταλία μιλησα με τον εκτροφέα μου έδειξε και το κουτάβι απο το σκαιπ και αρχησα να ψάχνω για τα ελβετακια, και μιλούσαμε κάθε μέρα με τον εκτροφέα και πριν 4 μερες πήρα το πλοιο και πηγα να τον παρω Το
όμονα του εκτροφείου δεν το λεω γιατί δεν θελω παλι να γινει καποια παρεξήγηση με

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Και να εκθέσω το εκτροφείο. Θα τον ρωτησω εαν δεν εχει πρόβλημα και θα σας το πω. Λοιπον επειδή δεν βλεπω απο την νυστα παω για υπνο και το μεσημέρι θα αναιβασω φωτογραφιες του μικρού! Πολυ κλαψιάρης ειναι πάντως! Ίλη μέρα κλαίει χωρις λόγο

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Mια διορθωση... Πρώτα φτιάχνεις το κουτάβι κλπ και μετά κοιμάσαι... Γενικά ΠΑΝΤΑ πρώτα τακτοποιείς το σκυλο και τις αναγκες του και μετά τις δικές σου...

Status
Κλειδωμένο θέμα