Swiss Shepherd

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Mια διορθωση... Πρώτα φτιάχνεις το κουτάβι κλπ και μετά κοιμάσαι... Γενικά ΠΑΝΤΑ πρώτα τακτοποιείς το σκυλο και τις αναγκες του και μετά τις δικές σου...
Αφενός...άσε που το μέρος του το φτιάχνεις πριν καν ξεκινήσεις να πας να το πάρεις και αφετέρου...άρες μάρες κουκουνάρες πάλι...

• Like
Reactions: Marion_Russel

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Απλα επειδή πρεπει να μετακινησω επιπλα να σηκωσω χαλια και να σημαζεψω το σπιτι και δεν εχω ούτε την δωματίου αλλα ουτε και την ψυχική δυναμη θα ξεκούραστω λίγο και μετα θα έρθουν οι φιλοι μου να με βονθησουν

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αφενός...άσε που το μέρος του το φτιάχνεις πριν καν ξεκινήσεις να πας να το πάρεις και αφετέρου...άρες μάρες κουκουνάρες πάλι...
Μα γιατι εισαι καχύποπτη??? :rolleyes:
btw αν καταλήξει στα παλιά "καλα" θεματα, θελω μεζεδάκι!!! Μη μου κοψετε τη φορα!

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Ημουν θεσσαλονίκη και δεν, προνοησα όντως για το μερος του σκυλιου στην Μυτιλήνη

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Μα γιατι εισαι καχύποπτη??? :rolleyes:
btw αν καταλήξει στα παλιά "καλα" θεματα, θελω μεζεδάκι!!! Μη μου κοψετε τη φορα!
Τι εννοεις παλια καλα; τεσπα θα τα πουμε πιο μετα αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι ντε και καλά πρεπει να λεω ψέματα και να ειμαι τρολ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
...δεν καταλαβαίνω γιατι ντε και καλά πρεπει να λεω ψέματα και να ειμαι τρολ...
Οταν το καταλάβεις, ενημέρωσε κι εμένα τουλάχιστον, γιατί θα πρέπει σε κάθε θέμα που ανοίγεις, να υπάρχει τόσος πολύ καπνός. Πάντα, κάπου εκεί, κρύβεται και η φωτιά.

Πραγματικά, είναι πάρα πολύ βαρετό και εξαιρετικά κουραστικό, όλα σου τα θέματα, να εξελίσσονται κάπως έτσι. Προφανώς, φταίνε πάντα όοοοοοοολοι οι άλλοι και ποτέ εσύ.

Καλή συνέχεια, στο νέο μυθιστόρημα.

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Καλα θα σας αποδείξω το μεσημέρι οτι υπάρχει σκυλος και δεν ειμαι τρολ. Προς το παρον καληνύχτα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Βαλε και μια εφημεριδα διπλα με σημερινη ημερομηνία....

Εχουμε διαφορά ωρας με τη Μυτιλήνη? Γιατι εγω νομιζω οτι σε 3 τεταρτα ειναι μεσημερι?

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Συγνώμη κατηγορησα εγω κανέναν; ειπα οτι φταίνε οι άλλοι που δεν είχα προετπιμασει τα σπιτι; με ειδες να αρνούμενα το φταιξιμο; Δεν υπαρχει ουτε μυθιστορημα ουτε τιποτε περίεργο εδω απλα πήρα σκυλο καθ πίστεψε οτι τον πηρα απο οπού θες δεν με ενδιαφέρει καθολου σημασία δεν εχει τωρα €α γράφουμε ποστ με προτεραιότητά μου ειναι να μεγαλώσω
σ
κοπο ο ενας να την πει στον αλλο. Ο

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Προτεραιότητά μου ειναι να μεγαλώσει σωστα ο σκυλος γι αυτο ανέχομαι οτι και να μου πειτε εδω μεσα

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εχουμε διαφορά ωρας με τη Μυτιλήνη? Γιατι εγω νομιζω οτι σε 3 τεταρτα ειναι μεσημερι?
Χαχαχχαχα!!!! Δε το ηξερες οτι οσο αυξανεται η αποσταση, υπαρχει διαφορα ωρας?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χαχαχχαχα!!!! Δε το ηξερες οτι οσο αυξανεται η αποσταση, υπαρχει διαφορα ωρας?

Sent from my iPad using Tapatalk HD
επισης ενδέχεται να μην ειναι ανάδρομος ο ερμης εκει, επηρεάζοντας δραματικά την δυνατότητα επικοινωνιας!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τώρα που έβαλες τις φωτογραφίες, προσωπικά νιώθω ότι μου έκανες τη μούρη κρέας και μου απόσβεσες κάθε αμφιβολία που είχα. Βγάζουν τόσο νόημα όλα όσα έχεις ποστάρει που οι φωτογραφίες με αποστόμωσαν τελείως. Επέτρεψέ μου, όμως, να αμφισβητίσω το όοολο θέμα, μαζί και τις φώτο.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Τώρα που έβαλες τις φωτογραφίες, προσωπικά νιώθω ότι μου έκανες τη μούρη κρέας και μου απόσβεσες κάθε αμφιβολία που είχα. Βγάζουν τόσο νόημα όλα όσα έχεις ποστάρει που οι φωτογραφίες με αποστόμωσαν τελείως. Επέτρεψέ μου, όμως, να αμφισβητίσω το όοολο θέμα, μαζί και τις φώτο.
εγώ δεν κατάλαβα..τελικά σε έπεισε η οχι

• Like
Reactions: Marion_Russel

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Ρε περιμενε και εσυ αμεσως να πεις τα δικα σου , τα καλυτερα ερχονται !!!
Συγκρινετε αυτη την φωτο
https://www.facebook.com/photo.php?...51931328512829&type=1&relevant_count=1&ref=nf
Με αυτην εδω !!

H Οποια ειναι η τριτη η τεταρτη φωτογραφια απο τα λινκς της κατε
καπου στο φβ λεει οτι ειναι το κουταβι απο λαρισα και οχι ιταλια :) και οτι εχει και χαρτια !!

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα