Swiss Shepherd

Status
Κλειδωμένο θέμα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πωπω κρίμα το σκυλι!! Θα το τρελανεις και αυτο...
Το ποιο? Χαχαχαχαχα καλόοοο!

Ψιτ ψιτ, Νεφελάκι, αααν υπάρχεις, κι εσύ κι ο σκύλος, μπορείς να καλέσεις για καφέ το συλβόσκυλο στο σπίτι με την πισίνα. Τι φωτογραφίες κι άλλα τέτοια χαριτωμένα?

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Το ποιο? Χαχαχαχαχα καλόοοο!

Ψιτ ψιτ, Νεφελάκι, αααν υπάρχεις, κι εσύ κι ο σκύλος, μπορείς να καλέσεις για καφέ το συλβόσκυλο στο σπίτι με την πισίνα. Τι φωτογραφίες κι άλλα τέτοια χαριτωμένα?
Οποτε θελει ας ερθει να με δει και εμενα και τον σκυλο, για να σας αποδειξει οτι υπαρχει δεν εχω κανενα θεμα. Τωρα αμεσως της στειλνω την διευθυνση μου.

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Παιδιά βοηθήστε λίγο... Εχει μάθει να κάνει τα κακά του έξω όμως τα τσισα τα κάνει πάνω στα χαλιά. Χθες τον είχα ολο το απογευμα απο τις 6 μέχρι τις 11 έξω και δεν έκανε τσίσα, μόνο κακά. Και σήμερα που κατούρησε το χαλί τον μάλωσα και γενικά έχω παρατηρήσει οτι οταν τον μαλώνω αν δαγκώσει κλπ, δεν καταλαβαίνει καθόλου, αρχίζει και γαυγίζει και αυτός, και μετά γυρνάει απο την άλλη και φέυγει. Επίσης κλαίει ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Ολη μέρα χωρίς λόγω! Πας να τον χαιδέψεις κλαίει, πας να του βάλεις το λουρί κλάιει, πας να του βγάλεις το λουρί πάλι κλαίει!τί γίνεται με αυτό το κλάμα;

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Γειά σας παιδιά, τι κάνετε;
Ευχομαι καλή χρόνιά σε όλους.
Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τα σκυλάκια σας.
Η ζωή στην Μυτιλήνη πάει μια χαρά!
Ολη παρέα λάτρευε τον σκυλάκο όμως δυστυχώς για μένα τον δώσαμε...
Πιστεύω θα είναι καλύτερα γι αυτόν να βρίσκεσαι σ ένα σπίτι με μεγάλη αυλή όπου θα μπορεί να τρέχει γιατί εάν έμενε εδώ θα ήταν όλη μέρα στην αλυσίδα, καθώς η σπιτονοικοκυρά έκανε παράπονα πώς ο δικό μου σκύλος ενόχλησε τον δικό τους και γαύγιζε πάρα πολύ κλπ, οπότε αναγκαστικά τον έδωσα. Αλλά πιστεύω θα είναι καλύτερα σε εκείνο το σπίτι,γιατί εδώ δεν θα ήταν ελεύθερος να κάνει βόλτες..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Tara, ειλικρινά, σπατάλησες χρόνο να απαντήσεις, εστω και για χιούμορ, επί του συγκεκριμένου σκύλου? Αν υπάρχει καν!

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
αρκεί εκεί που πήγε να του δίνουν λεφτά για τον καφέ....:rolleyes:
Δεν το έπιασα αλλά τεσπά. Μπορεί ακόμα να μην πιστεύετε ότι υπήρχε σκύλος όμως δυστυχώς υπήρχε... Και λέω δυστυχώς γατί θα μπορούσε εξαρχής να βρεί ένα καλύτερο σπίτι και δεν θα δενόμουν έτσι. Δεν έχω όρεξη να αρχίσουμε πάλι α περι τρολαρίσματος κλπ. Ειλικρινα... Απλά ήθελα να σας πω πως είχατε δίκιο ότα μου λέγατε ότι είναι δύσκολο να είσαι φοιτητής και να έχεις κι σκύλο. Τώρα το κατάλαβα.

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Δεν ἐχω σκοπό να σας ενοχλήσω περαιτέρω απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα νέα μου... και να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή χρονιά σε εσάς και στους μικρούς σας φίλους.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Με μια καλή δικαιολογία για ανζήτηση νέου σκύλου στην επόμενη "μετακόμιση". Και πάμε πάλι από την αρχή. Είναι και χειμώνας, μαζεύονται τα Σύννεφάκια...

Status
Κλειδωμένο θέμα