Καλή χρονιά και σε σένα...Γειά σας παιδιά, τι κάνετε;
Ευχομαι καλή χρόνιά σε όλους.
Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τα σκυλάκια σας.
Η ζωή στην Μυτιλήνη πάει μια χαρά!
Ολη παρέα λάτρευε τον σκυλάκο όμως δυστυχώς για μένα τον δώσαμε...
Πιστεύω θα είναι καλύτερα γι αυτόν να βρίσκεσαι σ ένα σπίτι με μεγάλη αυλή όπου θα μπορεί να τρέχει γιατί εάν έμενε εδώ θα ήταν όλη μέρα στην αλυσίδα, καθώς η σπιτονοικοκυρά έκανε παράπονα πώς ο δικό μου σκύλος ενόχλησε τον δικό τους και γαύγιζε πάρα πολύ κλπ, οπότε αναγκαστικά τον έδωσα. Αλλά πιστεύω θα είναι καλύτερα σε εκείνο το σπίτι,γιατί εδώ δεν θα ήταν ελεύθερος να κάνει βόλτες..
The end of days !! Θα τελειωσει το πανεπιστημιο των τρολευ !!Τι θα γίνει σε 4 χρόνια?
Ε μετα θα εχουμε μεταπτυχιακο , μαστερ Κτλπ κτλπ οποτε μην απελπιζομαστε και ανχονωμαστε !Δεν θα ειναι πια φοιτήτρια.....
Οι φιλοζωικες ηδη εχουν αρχισει τον ερανο για συγκεντρωση χρηματων για τα διδακτρα της, για το καλο των σκυλιων που τυχον επεφταν στα χερια της !!!!Λες ε? Για να δουμε...
Βαλε μια φωτο μαζι με τον σκυλο σου να ειναι ολοι ευτυχεσμενοι !!!Τι την κοροϊδεύετε ρε την κοπέλα?
K@te μην ασχολείσαι...εγώ θέλω φωτογραφία δική σου, όχι των σκυλιών...
Κι εμείς, στην αρχή, μη νομίζεις, δεν ξέραμε. Τώρα πια όμως το έχουμε και το αποδεχτήκαμε και το προσέχουμε όπως του αξίζει. Ως και παίζουμε μαζί του, όπως οφείλει ο καθένας με το κατοικίδιό του.ρε εσεις περνατε ζαχαρη εδω μεσα...μετα απο χρονια συμμετοχης σε φορα (μοτοσυκλεττας) οφειλω να ομολογησω ,οτι το συγκεκριμενο τρολ χτυπαει ανετα τοπ 10...
ορθως πραττετε...γυριστε το μονο σε ωμοφαγια διοτι με την ξηρα παθαινει κρισεις ταυτοτητας...Κι εμείς, στην αρχή, μη νομίζεις, δεν ξέραμε. Τώρα πια όμως το έχουμε και το αποδεχτήκαμε και το προσέχουμε όπως του αξίζει. Ως και παίζουμε μαζί του, όπως οφείλει ο καθένας με το κατοικίδιό του.
αχαχαχαχαχα! Να σαι καλα!ορθως πραττετε...γυριστε το μονο σε ωμοφαγια διοτι με την ξηρα παθαινει κρισεις ταυτοτητας...