Γεια σας! Το πρωι επαιζα με την μικρη μου κουταβιτσα την Hilda. Ενω παιζαμε ακουγα καποιους περιεργους θορυβους απο το στομαχι της... Μπορει καποις να μου πει τι ειναι?
Ο εσωτερικος της κόσμος.Γεια σας! Το πρωι επαιζα με την μικρη μου κουταβιτσα την Hilda. Ενω παιζαμε ακουγα καποιους περιεργους θορυβους απο το στομαχι της... Μπορει καποις να μου πει τι ειναι?
Mολις την ειχα ταϊσει!Αέρια ?
Γουργουρίζει?
Πεινάει μήπως;
Κατα καποιον τροπο ναι!Το "περίεργοι θόρυβοι" είναι λίγο κάπως,,,, σαν να γουργουρίζει το στομάχι?
Ναι δεν ειχαμε τετοιο προβλημαΜην παίζετε μετά το φαγητό. Βασικά μην κάνετε τίποτα μετά το φαγητό. Υπάρχει κίνδυνος συστροφής στομάχου.
Μετά ενεργήθηκε κανονικά;
Ευχαριστω για την συμβουλη! Με την μαμα της κανει να παιζει?ΟΚ, πρώτα παιχνίδι/βόλτα και μετά φαγητό. Ποτέ αντίστροφα.
Κοιμαται...Κάνει να παίζει με τη μαμά της, βέβαια. Παρατήρησέ την όμως. Τι κάνει μετά το φαγητό συνήθως;
Ευχαριστω... Βολτα παει μονο στην αυλη της γιαγιας! Καθε μερα παω στην γιαγια μου γιατι εχει μεγαλη αυλη! Ειναι πολυ μικρουλα ακομα για βολτα με λουρακι... Μια φορα προσπαθησα και μολις την ετοιμασα αρχισε να κλαιει...Οπότε θα παίζετε αφού ξυπνήσει και πάει βόλτα.