και στα πολυ καλα βιβλια που εχεις γραψει να συμπληρωσω ....boxer said:εγω προτεινω
Culture Clash by Jean Donaldson
Calming signals by Turid Rugaas
Jan Fennell's The Dog Listener
"The Other End of the Leash" by Patricia McConnell
"The Power of Positive Dog Training" by Pat Miller
"Don't shoot the dog" by Karen Pryor
oscar said:Βoxerr τα εχεις ολααΑ?????![]()
Savra said:και στα πολυ καλα βιβλια που εχεις γραψει να συμπληρωσω ....boxer said:εγω προτεινω
"So your dog's not Lassie" by Betty Fisher and Suzanne Dellzio
"The body language and Emotion of Dogs"by Myrna Milani
"Positive Reinforcement"by Brenda Aloff
και πιστευω κορυφαιο για την εκπαιδευση και συμπεριφορα ειναι το
"Aggression in Dogs"Practical management prevention & behaviour modification by Brenda Aloff
(τα υπολοιπα που ειχες στην λιστα,τα εσβησα απο το quote οχι γιατι δεν ειναι καλα αλλα γιατι δεν τα εχω και δεν τα εχω διαβασει :wink: )
eleni said:χαίρομαι που έχουμε κάποια κοινά, θα θελα να ανταλλάξουμε κάποιες απόψεις
αυριο! φιλιά
Savra said:και στα πολυ καλα βιβλια που εχεις γραψει να συμπληρωσω ....boxer said:εγω προτεινω
"So your dog's not Lassie" by Betty Fisher and Suzanne Dellzio
"The body language and Emotion of Dogs"by Myrna Milani
"Positive Reinforcement"by Brenda Aloff
και πιστευω κορυφαιο για την εκπαιδευση και συμπεριφορα ειναι το
"Aggression in Dogs"Practical management prevention & behaviour modification by Brenda Aloff
(τα υπολοιπα που ειχες στην λιστα,τα εσβησα απο το quote οχι γιατι δεν ειναι καλα αλλα γιατι δεν τα εχω και δεν τα εχω διαβασει :wink: )
Πολυ καλη ιδεα αλλα πως θα γινει αν δεν το εχουμε διαβασει ολοι εδω?eleni said:Σκέφτηκα να κάνουμε συζήτηση για τα βασικά, για να δώσουμε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη προς τα έξω
Πχ να αρχίσουμε με το Don't shoot the dog
που το έχουμε 2-3 εδώ. Τα συν και τα πλην, τι περίπου λέει, πως μας βοήθησε, τι έχουμερ ακούσει από άλλους, links στο internet με άλλες γνώμες.
Savra said:Πολυ καλη ιδεα αλλα πως θα γινει αν δεν το εχουμε διαβασει ολοι εδω?eleni said:Σκέφτηκα να κάνουμε συζήτηση για τα βασικά, για να δώσουμε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη προς τα έξω
Πχ να αρχίσουμε με το Don't shoot the dog
που το έχουμε 2-3 εδώ. Τα συν και τα πλην, τι περίπου λέει, πως μας βοήθησε, τι έχουμερ ακούσει από άλλους, links στο internet με άλλες γνώμες.
Πολύ καλό, αν και σχετικά παλιό!Έχει διαβάσει κανείς το "Schutzhund: Theory and Training Methods" του Stewart Hilliard?
![]()
Έχει να προτείνει κάποιος κάποιο καλό βιβλίο που να εξηγεί το schutzhund?
Ο Hilliard πλεον προπονεί τους σκυλους του βασει της μεθοδου του Balabanov. Οποτε καλο θα ειναι εαν σας αρεσει ο τροπος εκπαιδευσης του να προσανατολιστείτε προς τα εκει.Έχει αλλάξει η ονομασία πρωτα απ' όλα...
Το βιβλίο του Hilliard είναι λίγο τυφλοσούρτης, αλλά καλό!