Tundra , Royal Canin και Hill's

mar@@

Member
12 Οκτωβρίου 2016
15
10
28
Γεια σας, έχω ένα μικρόσωμο σκύλο (σαν pinscher). Αρχικά του έπαιρνα ξηρά τροφή χύμα διότι είναι λίγο περίεργος κ έτσι μπορούσε να την δοκιμάσει. Επειδή όμως δεν άκουγα και τα καλύτερα για τις χύμα, μου πρότειναν αυτές τις 3 τροφές. Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι ποιο καλή η να μου προτείνετε κάποια άλλη?

ΥΓ tundra είναι η μάρκα, όχι η orijen

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Από αυτές τις 3, η καλύτερη είναι η Tundra όπως είδα τα συστατικά της. Royal Canin και Hill's γνώμη μου, μην πάρεις. Έχουν πολλά σιτηρά. Άλλες καλές τροφές κοντά στην τιμή της Tundra είναι η Naturea, Arden Grange, Sam's field, Belcando. Αν πατήσεις πάνω δεξιά στην αναζήτηση καθεμία από αυτές τις τροφές (ή κάποια άλλα που θες να πάρεις), θα σου βγάλει σχετικά ποστ. Επίσης, αν πας στην ενότητα Διατροφή & άσκηση θα βρεις πολλά σχετικά θέματα για το πώς διαλέγουμε τροφή κλπ

mar@@

Member
12 Οκτωβρίου 2016
15
10
28
Από αυτές τις 3, η καλύτερη είναι η Tundra όπως είδα τα συστατικά της. Royal Canin και Hill's γνώμη μου, μην πάρεις. Έχουν πολλά σιτηρά. Άλλες καλές τροφές κοντά στην τιμή της Tundra είναι η Naturea, Arden Grange, Sam's field, Belcando. Αν πατήσεις πάνω δεξιά στην αναζήτηση καθεμία από αυτές τις τροφές (ή κάποια άλλα που θες να πάρεις), θα σου βγάλει σχετικά ποστ. Επίσης, αν πας στην ενότητα Διατροφή & άσκηση θα βρεις πολλά σχετικά θέματα για το πώς διαλέγουμε τροφή κλπ
ευχαριστώ πολύ :)

• Like
Reactions: noni_papa