Up!

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Είδα χθες το Up (παραγωγή Disney-Pixar). Παιδική ταινία (κι εμείς μεγάλα παιδιά είμαστε :D) με βασικό πρωταγωνιστή ένα παππού ίδιο το Φρέντυ Γερμανό!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=pkqzFUhGPJg"]YouTube- UP Official Movie Trailer #3[/ame]

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει ένα Λαμπραντόρ με το οποίο κάναμε πολλά γέλια και μια μεγάλη σκυλοαγέλη με αρχηγούς δύο κακά μαύρα-πύρινα :)p) κι ένα μπουλντόγκ.

Δε μου άρεσε που μια παιδική ταινία δείχνει τόσο μοβόρικα τα σκυλιά, αλλά στο τέλος το σώζει γιατί όταν το κακό αφεντικό βγαίνει από τη μέση τα σκυλιά αλλάζουν και χαρακτήρα.

Γενικά όποιος έγραψε τους χαρακτήρες ξέρει κάτι τις από σκυλοψυχολογία, έχει κάποια πολύ πετυχημένα στιγμιότυπα.

Υ.Γ. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι για πολύ μικρά παιδιά

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Μήπως όμως η αλλαγή αυτή των σκυλιών οδηγήσει κάποιους σε λάθος συμπεράσματα?
Υ.Γ. Ζάχο Χατζηφωτίου θα έλεγα.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Υ.Γ. Ζάχο Χατζηφωτίου θα έλεγα.
Ναι! Τι έγραψα ?

Edit: Άκυρος ο Φρέντυ, το Ζάχο εννοούσα!!! :D

Για την άλλη ερώτηση, είναι ξεκάθαρο ότι τα σκυλιά είναι κακά γιατί είναι πολύ πιστά γιατί έτσι έχουν εκπαιδευτεί και κάνουν ότι λέει το αφεντικό. Όταν το κακό αφεντικό φεύγει από τη μέση αμέσως στρέφονται στον καινούργιο "Α" (γιατί κάποιον πρέπει να υπακούν) και αναλόγως μεταστρέφεται και η συμπεριφορά τους.

Τι λάθος συμπεράσματα θα μπορούσαν να βγουν δηλαδή?

Last edited:

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Σε συμπέρασμα του είδους:
"Ας πάρω εγώ το super duper σκύλο του γνωστού του φίλου του μπατζανάκη μου που τον δίνει τσάμπα γιατί είναι επιθετικός αλλά σε εμένα θα γίνει αρνάκι γιατί εγώ είμαι καλός άνθρωπος"

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ε εντάξει, για αυτό το συμπέρασμα δε χρειάζεται μια παιδική ταινία, αυτός που θα πάρει το super duper σκύλο του γνωστού του φίλου του μπατζανάκη επειδή τον θέλει ή δεν τον θέλει επιθετικό (ή όπως αλλιώς του κατέβει), συνήθως και δυστυχώς έχει ήδη κατασταλαγμένες απόψεις...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και μια από τις κατασταλαγμένες απόψεις του είναι ότι τα "παιδικά" τα βλέπουν μόνο παιδιά!;)

Ας μην είμαστε υπερβολικοί σε τετοια εργα δεν μπορεί τα σκυλιά να είναι πραγματικά κακά!Με τον καλό ιδιοκτήτη θα γίνουν καλά!

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
εγω παλι πιστευω οτι ακομα κι αν ειναι λιγο λαθος η εικονα που προβαλλουν παλι καλο κανει στα παιδακια γιατι βλεπουν σκυλακια που ειναι καλα και φιλικα.
εστω κι αυτο ειναι αρκετο γιατι κανοντας βολτα με τα σκυλια μου βλεπω παιδακια που τα σιχαινονται ή τα φοβουνται γιατι δεν εχουν καμμια επαφη με ζωα.
αλλα και παλι δεν πρεπει να ξεχναμε και την περιπτωση με τα σκυλακια δαλματιας που τα αγορασαν λογω της ταινιας και μετα δεν ηξεραν τι να τα κανουν!
(α!θα προσθεσω κι εγω οτι ο παππους ηταν ολοιδιος ο Χατζηφωτιου!:D)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Κι εμένα μου άρεσε! :)
Και για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι ο Doug είναι πολύ κοντά στο χαρακτήρα του Λαμπ.
Όχι? ;)