Uther Real Corte De Las Arcanas

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν είπα έφυγε εντελώς ρε! Φεύγει είπα. Τώρα θα αρχίσει να ανοίγει και το στηθος του λογικά

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ωωωω το μαλλιαρό μεγάλωσε!!! Χμ και εγώ χαζοχαρούμενο τον βλέπω... μηπως τελικά τα σκυλιά μοιάζουν στα αφεντικά τους?:p
Κούκλος γινεται και χαλάλι του όλα τα χαλιά και οι καναπέδες!!! :)

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω πως καταφερνεις και είναι τόσο καθαρός !! Εκτός και αν τον εχεις περάσει αυτό που περνανε τα υφασματα και τα κανουν αλέκιαστα.
Πάντως είναι απο λίγα μακρυτριχα που μου αρεσει !!:)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
670
Νεα σμυρνη
πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω πως καταφερνεις και είναι τόσο καθαρός !! Εκτός και αν τον εχεις περάσει αυτό που περνανε τα υφασματα και τα κανουν αλέκιαστα.
Πάντως είναι απο λίγα μακρυτριχα που μου αρεσει !!:)
με δυο λεπτα βουρτσισμα την ημερα !!!! εχει το καλο το τριχωμα του οτι με ενα βουρτσισμα καθαριζει και λαμπει μεσα σε ενα διλεπτο , τελευταια εκθεση μορφολογιας σκεψου οτι την προηγουμενη μερα ειχε γινει καφε απο ιχνηλασιες κτλπ και του τραβηξα ενα ομορφο βουρτσισμα και ηταν σαν καινουριος! , απλα λιγο στα ποδια θελει πλυσιματακι γιατι εχει κοντη τριχα και ποναει αμα πας να τον βουρτσισεις

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Τα σκυλιά με αυτή την γούνα ακόμη και σε κοκκινόχωμα να κυλιστούν μόλις στεγνώσουν και τιναχτούν, πόσο δε μάλλον με ένα καλό χτένισμα, γίνονται πεντακάθαρα σαν να βγήκαν μόλις από μπάνιο.
Είναι αυτοκαθαριζόμενα!
Σιρκο να τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Φτου φτου! Και να φανταστεις οτι δεν μου αρεσουν και πολυ τα κατασπρα ζωα (ολων των ειδων), αυτον τον κοιταω και τον ξανακοιταω! Να τον χαιρεσαι! ;)

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas* Εχω λιώσει με τις φώτο σ' αυτό το θέμα!!! ΚΟΥΚΛΟΣ!! Να τον χαίρεσαι!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161