Uther Real Corte De Las Arcanas

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Vaggelo, μιλάς εσυ, για σπάσιμο νεύρων? Που δεν περίμενες εσύ κουτάβι, όλοι περιμέναμε μαζί σου!!!!

(Δε σου έρχεται καθόλου το deja vu? Iσως επειδή ήσουν από την πλευρά του Sirkos.)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Vaggelo, μιλάς εσυ, για σπάσιμο νεύρων? Που δεν περίμενες εσύ κουτάβι, όλοι περιμέναμε μαζί σου!!!!

(Δε σου έρχεται καθόλου το deja vu? Iσως επειδή ήσουν από την πλευρά του Sirkos.)
Ωπ τι εχουμε εδω ?? :cool:

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
μα γιαυτο ρε μου σπασαν τα νεύρα
βλέπω οτι ο σικρος νταξ, το χει χάσει το παιχνίδι το παλουκάρι, και σορυ κιολας σιρκμαν
εντελώς γιουχου το άτομο και δεν εχει παρει καν το κουτάβι ακόμα χαχαχαχαχ

εγώ ήμουν πιο κιουρία ρε (ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΚΙΟΥΡΙΑ ΕΓΩ;;; )
αγαπητέ σιρκ περιμενα περιπου 14 μήνες για τον κεδρο μου

αμα βλεπω τον αλλον γιουχου και τρελαμένο δε γουστάρω ρε παιδι μου να περιμένει άλλο

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
αχού πολύ κούκλος!μία χαζούλά ερώτηση ,μακρύτριχος η έτσι φαίνεται επειδή έχει κάνει μπάνιο σε λάσπες?:cool:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
μα γιαυτο ρε μου σπασαν τα νεύρα
βλέπω οτι ο σικρος νταξ, το χει χάσει το παιχνίδι το παλουκάρι, και σορυ κιολας σιρκμαν
εντελώς γιουχου το άτομο και δεν εχει παρει καν το κουτάβι ακόμα χαχαχαχαχ

εγώ ήμουν πιο κιουρία ρε (ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΚΙΟΥΡΙΑ ΕΓΩ;;; )
αγαπητέ σιρκ περιμενα περιπου 14 μήνες για τον κεδρο μου

αμα βλεπω τον αλλον γιουχου και τρελαμένο δε γουστάρω ρε παιδι μου να περιμένει άλλο
Εισαι μεγαλη καρδια τελικα χαχαχαχα !!!!!

Ektoras P.

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2012
78
1
Πεντέλη
Θα σταματησετε επιτελους να γραφετε σε αυτο το θεμα εαν δεν υπαρχουν καινουριες φωτογραφιες; Καθε φορα με τη χαρα μενουμε....

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Sirkos περιτο να πω οτι περιμενω με την ψυχη στο στομα λες και περιμενω εγω κουταβι! Τι ωραια συναισθηματα ειναι αυτα ανηπομονω να βρεθω στη θεση σου! :) Υπεροχος ειναι ο βρωμιλος αντε θελουμε κι αλλες φωτο!!!!!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
επειδη το φιλοθεαμων κοινο το ζητησε οριστε και μερικες ακομα φωτογραφιες του βρωμυλου την ιδια μερα με την προηγουμενη
photo 1 (1).jpgphoto 1.jpgphoto 2.jpg

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μα τι όμορφος που είναι!!!! Άντε πλησιάζει η ώρα που θα τον έχεις εσυ αγκαλιά, με το καλό να τον δεχτείς τον κουκλακο σου.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βρε Sirko, δε λες στην κυρία να μας βάλει καμιά φωτό και του κουταβιου τέρμα δεξιά?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
O πιο καρδαμωμενος ειναι στις φωτο ο σκυλακος που περιμενεις?
απο τα 6 εδω της φωτογραφιας μου φαινεται πως ναι , αλλα ειναι και αλλα 4 αδερφακια ακομα

Βρε Sirko, δε λες στην κυρία να μας βάλει καμιά φωτό και του κουταβιου τέρμα δεξιά?
θα προτιμουσα και αλλες του βρωμυλου κρητικοπουλο!!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βρε! Εννοείται με φρέσκιες του βρομύλου! Απλά, εξτραδάκι, για εμας τους απ'έξω.

Κοίτα να δεις που θα αρχισουν να μου κάνουν κλικ και τα ασπρόσκυλα. ΚρητικάτΣι, συγκεντρώσουυυυυυυυυυυυυυυυ

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.907
7.479

Κοίτα να δεις που θα αρχισουν να μου κάνουν κλικ και τα ασπρόσκυλα. ΚρητικάτΣι, συγκεντρώσουυυυυυυυυυυυυυυυ
Ε έχουν το κατιτίς τους κ τα ασπροσκυλα, κακά τα ψέμματα!