Uther Real Corte De Las Arcanas

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.316
Βρε Sirko, δε λες στην κυρία να μας βάλει καμιά φωτό και του κουταβιου τέρμα δεξιά?
Ναι...γιατί και στον Sirko να στείλουν, φωτό άλλου κουταβιού, θα το καταλάβει νομίζεις, που θέλεις εσύ φωτό, του...τέρμα δεξιά!!! Σε τι διαφέρει δηλαδή, από το...κάτω αριστερά; Ξεπατικωτούρα είναι :rolleyes:

Ούθερ!!!! πφφφφ

Φαντάσου να τον φωνάζει πουθενά έξω. Θα νομίζει ο κόσμος, ότι κάτι τον τσίμπησε κι έχει πρηστεί η γλώσσα του...

Ενώ το Νικολάκης!!!!!!!!!!!!!!! Το λες και χαμογελάει το σύμπαν :)

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
Aντε...να φευγουν οι μερες μεχρι να φτασει η μερα που θα τον παρεις αγκαλια

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
mareco, το κάτω αριστερά έχει ουρά σκορπιού. Έχω μια ήδη μέσα στο σπίτι και την ξεχωρίζω παντού.. Μαζί σου στο Νικολάκης!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.316
Κι εγώ έχω μία τέτοια στο σπίτι, αλλά κάνω ότι δεν την βλέπω.

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Ερωτεύτηκα λίγο. Και δε συγκινούμαι καθόλου εύκολα με τα κουτάβια γενικά... Με το καλό Sirkos να έρθει ο ομορφάντρας σου, όλοι με ανυπομονησία περιμένουμε!! Θα γίνεις τέλειος σκυλομπαμπάς...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.600
10.993
Athens
Να δω τη χαρά που θα κάνετε με τα άσπρα σκυλια όταν θα αρχίσουν να κυλιούνται στις λάσπες! :p

To Ούθερ είναι εντελώς ακατάλληλο όνομα.
Π.χ. "Ούουουουθερ θα σε σκίσω!"

Δύο "θου" στη σειρά - θα σπάσει η γλώσσα σου Sirkos!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Προβλέπω να λέει "Ουθερ θα θε θκίθω", λόγω κεκτημένης ταχύτητας! *lingua*

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
EΔω δεν εσπασε η γλωσσα του αντρεα που 20 χρονια ελεγε θαθα θαθαθα!!! Και θα κολλησουμε σε ενα ουθερακο θα σε σκισω!! Ασε δε που αμα το πω νικολακη θα με κυνηγανε ολοι οι νικολακηδες που ξερω , απο φιλους κολλητους μεχρι και το σοι !!! :rolleyes:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αχαχαχα :p
Εμενα μαρεσει το Ουθερ, ειναι πολυ αριστοκρατορικο οπως τα ελβετακια.
Κοιτα να δεις που αρχιζω να τα ερωτευμαι τα σκατοσκυλα. Λες να βρεθω κι εγω με κανα τετοιο χαχα.
Αντε βρε sirkos να το παρεις να το θαυμασω και απο κοντα (χαχα να λυσαξετε ολοι σας :cool: )
Τον βλεπω μολις το παρει να τρεχει πανω κατω, να μοιραζει λεφτα και να λεει "ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ "

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.600
10.993
Athens
Κι όταν σηκώσει ποδαράκι στο κατούρημα, πως θα κάνει, δηλαδη?
Θα λέει "Ο Ούθερ θήκωθε πόδι - θήκωθε πόδι!" και θα κερνάει μπακλαβά το χωριό ...συγγνώμη το φόρουμ!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μεγάλωσε ο αρκούδος!!!!!!!!!!
Με το καλό!!!!!!!!!
Πάντως το Νικολάκης ψηφίζω κι εγώ!!!!!!!!!
φαντάσου σκηνικό, να είσαι στο πάρκο και να φωνάζεις "Νικολάκηηηηηηηηηηη έλα εδώ",θα περιμένουν όλοι να σκάσει μύτη από κάπου κανένα παιδάκι ή έστω κανένα σκυλάκι μικρό και θα βλέπουν το θηρίο να τρέχει αλαφιασμένο!! Μ'αρέσει!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Το Νικολάκης φέρνει χαμόγελο στο στόμα!! Δαγκωτό Νικολάκης στο όμορφο παιδί!!

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Θα λέει "Ο Ούθερ θήκωθε πόδι - θήκωθε πόδι!" και θα κερνάει μπακλαβά το χωριό ...συγγνώμη το φόρουμ!
χαχαχαχα! Έλεος! Παραλίγο να φτύσω τον καφέ μου!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.316
Ασε δε που αμα το πω νικολακη θα με κυνηγανε ολοι οι νικολακηδες που ξερω , απο φιλους κολλητους μεχρι και το σοι !!! :rolleyes:
Εμένα πάντως, δεν με κυνηγάει, κανένας Σωτηράκης.
Αντιθέτως. Το ακούνε και χαμογελάνε :)

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Sirkos διαβάζω το θέμα του μικρού σου ανελλιπώς!! Να τον καλοδεχτεις τον ασπρουλιαρη σου.κουκλάκι είναι. Είμαι όμως έξω φρενών!!! Είναι δυνατόν να τον ονομάσεις Ουθερ? Το καταστρέφεις το παιδί. Άντε να του βρεις νύφη μετά..:p

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Sirkos διαβάζω το θέμα του μικρού σου ανελλιπώς!! Να τον καλοδεχτεις τον ασπρουλιαρη σου.κουκλάκι είναι. Είμαι όμως έξω φρενών!!! Είναι δυνατόν να τον ονομάσεις Ουθερ? Το καταστρέφεις το παιδί. Άντε να του βρεις νύφη μετά..:p
Ωραίο το Ούθερ βρε παιδιά, γιατί...