Uther Real Corte De Las Arcanas

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Χεχε παντως εχω και το κλαους εναλλακτικη !!! Μικρουλης οπως θα ειναι το ουθερ ισως δεν ταιριαζει , αλλα δεν θα ειναι παντα μικρουλης , οταν φτασει τα 38-40 κιλα ( αν και απο την φωτο τον βλεπω φαγανο ,φαγανο και ισως παει λιγο παραπανω :cool:) το ουθερ θα ειναι ταιριαστο :rolleyes:

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
από το βικιπέδια:

O Ούθερ Πεντράγκον είναι θρυλικός βασιλιάς της Βρετανίας και πατέρας του Αρθούρου. Η βιογραφία του πρωτοεμφανίζεται στο έργο του Τζέφρεϊ του Μονμάουθ Historia Regum Britanniae (Ιστορία των Βασιλέων της Βρετανίας) και η προσωπικότητά του έχει αρκετές διακυμάνσεις: περιγράφεται σαν ισχυρός βασιλιάς και υπερασπιστής του λαού

ψηφοφορία τελος :p

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.600
10.993
Athens
από το βικιπέδια:

O Ούθερ Πεντράγκον είναι θρυλικός βασιλιάς της Βρετανίας και πατέρας του Αρθούρου. Η βιογραφία του πρωτοεμφανίζεται στο έργο του Τζέφρεϊ του Μονμάουθ Historia Regum Britanniae (Ιστορία των Βασιλέων της Βρετανίας) και η προσωπικότητά του έχει αρκετές διακυμάνσεις: περιγράφεται σαν ισχυρός βασιλιάς και υπερασπιστής του λαού

ψηφοφορία τελος :p
Και τι δουλεια έχει ο Βρετανός βασιλιάς με τον Ελβετό σκύλο? Με αυτή τη λογική μπορεί να τον βαφτίσει και Χατόρι Χάνζο.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Στην αγγλια κατοικουσαν και πολλοι σαξωνες !! Δηλαδης γερμανοι !! Αρε ρομπιν χουντ μας μαθαινεις και ιστορια!!!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Όπως ξέρεις είμαι φαν του Uther, αλλα μεταξύ μας θα τον έβγαζα Ghost. <3

και επειδή είμαι φυτό δεν μπορώ να μην πω πως και οι αγγλοι γερμανικό φύλο είναι. κελτες ήταν οι ντόπιοι.

Attachments

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294

και επειδή είμαι φυτό δεν μπορώ να μην πω πως και οι αγγλοι γερμανικό φύλο είναι. κελτες ήταν οι ντόπιοι.
+1000!

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece

Συνημμένες εικόνες

+5.000.000 !!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
ο Ghost δεν είναι της οικογενείας Stark of Winterfell (winter is coming btw) αλλά ο ανταρόλυκος του John Snow! Δεν νομίζω ότι μπορεί να ονομαστεί έτσι...

Ετσι όπως πάει Sirkos Νικολάκη βλέπω να στον φωνάζουν τον βρωμύλο σου

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ε, ναι! Σκεψου Ghost Stark of Winterfell Real Corte de las Arcanas...
Βεβαια στο παρκο κωστα θα στον φωναζουν οι αλλοι.
:)
XΑχαχα ο μικρος ηδη εχει ονομαστει uther nicklaus real corte de las arcanas !!
Uther NICKLAUS real corte de las arcanas
O κυβος ερριφθη εδω και μερες!!! Οι επιλογες ειναι δυο ! Ουθερ ή κλαους!!