Uther Real Corte De Las Arcanas

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Moλις παρηγγειλα το dog id του μικρου !!! Ιδου !! Νταξ δεν μπορειτε να πειτε !!! Του ταιριαζει!
Ωραίο id!
Κρίνοντας από τις ερωτήσεις που μου κάνουν κατα καιρούς στον δρόμο κάποια άτομα... να σε δω να απαντάς σε τύπου γιατί φοράει νοσοκομειακό σταυρό? είναι σκύλος βοήθειας? :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Πολύ ωραίο, στάνταρ θα τον περνάνε για σκύλο του ερυθρού σταυρού! :D

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Θα τους λεω οτι ειναι ο πρωτος σκυλος που θα παρεχει πρωτες βοηθειες σε περιπτωση που τους δαγκωσει!!:rolleyes:

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Ωραιο id...
Σε περιπτωση που θες αλλο id η κατι σχετικο. ριξε μια παρεγγελεια στον ''δικο μας'' tomsitas... κανει πολυ ωραια πραματα...
Τελικα ποσες μερες εχουν μεινει?

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Moλις παρηγγειλα το dog id του μικρου !!! Ιδου !!
View attachment 46262
Νταξ δεν μπορειτε να πειτε !!! Του ταιριαζει!

Υπέροχο Sirkos!!!! Θα του ταιριάζει απόλυτα!!! Κουκλί θα είναι με αυτό το id!!!

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Θα τους λεω οτι ειναι ο πρωτος σκυλος που θα παρεχει πρωτες βοηθειες σε περιπτωση που τους δαγκωσει!!:rolleyes:

Καλόοοο!!:p:p:p Να του κρεμάσεις και ένα νυστέρι απ'το λουρί και λίγη κλωστή για τα ράματα!!:p

Δεν θα σε πλησιάζει κανένας!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ωραιο id...
Σε περιπτωση που θες αλλο id η κατι σχετικο. ριξε μια παρεγγελεια στον ''δικο μας'' tomsitas... κανει πολυ ωραια πραματα...
Τελικα ποσες μερες εχουν μεινει?
Και η mariakala φτιάχνει id. Είχε φτιάξει και το γούρι για το κοπητηπίτα, ένα πατουσάκι, το οποίο ζηλέψαμε και της ζητήσαμε να μας φτιάξει όμοιο, χωρίς το λογότυπο του φόρουμ όμως και με τα στοιχεία μας. Jimbo νομίζω ο tomsitas δεν δέχεται παραγγελίες αλλά φτιάχνει για βραβείο στο διαγωνισμό φωτογραφίας

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
H μαριακαλα βασικα μου το βρηκε , οταν την ειχα ρωτησει αμα μπορουσε να μου φτιαξει κατι παρομοιο !! ;)Ευχαριστω μαρια!! Χεχε

Τζένη

Well-Known Member
16 Μαϊου 2013
77
0
Πολύ όμορφη ταυτότητα Σιρκε!
Απο πού την πήρες; Υπάρχει μήπως κάποια ιστοσελίδα να ρίξω μια ματιά;