επειδη ηθελα να υπαρχει και σβηστηκε σαν θεμα και αφου ο σιρκος το επιτρεπει σαν θεματοθετης το ποσταρω εδω ξανα.
χτες το πρωι λοιπον φαγαμε ενα κρυο μπανακι για οφ(μενετε εκπληκτοι μερικοι ε;τα λαικ ομως πηγαν βροχη) σε ενα θεμα.εγω προσωπικα ζηταω συγνωμη επειδη ενοχλησαν/κουρασαν τα οφ τοπικ μου απο αυτους που θα ζητησουν καποτε συγνωμη για τις υβρεις τους προς νεα μελη,για την απαξιωση τους προς αυτα,για τον ξερωλισμο τους,για την ειρωνια τους,για την αυθαδεια τους.........για το οτι νομιζουν οτι ειναι στην κορυφη του βουνου(χωρις να εχουν καταλαβει οτι κρεμοντε αναποδα απο αυτο) και σε ολα τα υπολοιπα μελη που δεν ανικουν εκει πραγματικα και ειλικρινα ζηταω συγνωμη.
ειδα απο μελη να (κρινουν) τα μπαν χωρις καν (υποτιθετε) να ξερουν τον λογο ακομα ακομα (χωρις να ξερουν) ποιοι τα εχουν φαει....αληθεια,ειναι ωραιο σπορ να κοροιδευεις πρωτα τον εαυτο σου και μετα να νομιζεις οτι κοροιδευεις τους αλλους;
αυτο το θεμα λοιπον δεν επρεπε να πειραχτει,οκ μαζι σας αλλα πειραχτεικε απο συγκεκριμενα οφ τοπικ μονο;;πιο πριν δεν ειχαν γινει αλλα;τα γραπτα μενουν αραγε οπως λεμε για να τα δουμε η βλεπουμε επιλεκτικα;;ποιος ξερει,ο καθενας οτι γουσταρει κανει,δικαιωμα του ειναι αλλωστε.
εγω λοιπον ημουν ο ενας που εφαγε μπαν για οφ τοπικ,τους αλλους δεν θα τους πω,οποιοι τους ξερουν ας τους πουν........οσοι θελουν ας πουνε μονοι τους οτι ηταν στην λιστα,εγω θα πω μονο για μενα.
την ιδια ωρα λοιπον που εμεις φαγαμε μπαν για οφ τοπικ μελη του φορουμ ΜΑΣ κυκλοφορουσαν και μοιραζαν σε καποια θεματα οφ τοπικ αλλα ποιος νοιαζετε και ποιον πειραξε αυτο αλλωστε;;παρολαυτα αλλου γραφαμε ενα τελειος οφ τοπικ οτι φταινε διαφοροι που τρωνε το μπανακι τους και μετα κλαιγοντε (βλεπει κανεις οφ τοπικ η ειρωνια σε αυτο;

οχι βεβαια.
αλλου γραφαμε οτι τα οφ τοπικ σε ενα νεο θεμα παρουσιασης ειναι εν μερη επιτρεπτο.
χμ,θα συνφωνησω,εχετε δικιο.αλλωστε πως θα βγαλουμε τον μικροψυχισμο και την κακια μας καπου μιλωντας σαν μικροι και αλανθαστοι θεοι οι οποιοι κρινουν με ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ καποιον ανθρωπο που απεκτησε εναν σκυλο και θελει να πει την χαρα του σε μια κοινοτητα που ειναι για σκυλια(πιστευω οτι αν πηγαινε σε φορουμ με γατες θα ειχε καλυτερη αντιμετωπιση).συγκρινουμε ακομα ακομα κινητα με σκυλια στο θεμα ψαξιματος (σε μαγαζια πηγαινουν και για τα 2 αν θελετε) και μετα λεμε για σιγουρες αρρωστιες κλπ κλπ κλπ κλπ.
αν εχει σωστο τροπο αποκτησης κουταβιου βεβαια εκει αλλαζουν τα πραγματα,βλεπετε δεν ειναι και τα 2 σκυλακια,δεν εχουν και τα 2 ψυχουλα,δεν εχουν και τα 2 το ιδιο δικαιωμα στην ζωη.....
το μονο που καταφερνουμε το λοιπον ειναι να διωχνουμε νεα μελη που οντως θελουν να μαθουν αλλα τι μας νοιαζει;μας καναν;δεν μας καναν αντε στο καλο λοιπον.
βεβαια μπορει να κανω και λαθος αλλα ολα αυτα τα θεματα ειναι πιστα αντιγραφα τοσα χρονια ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (αυτος εφτιαξε το ποταμι,εμεις
ενα απροειδοποιητο μπανακι λοιπον για εναν λογο που συμβαινε και την ιδια ωρα που το φαγαμε εμεις και επιλεκτικα θα ελεγα διαβασμενο.ενας μελος να βριζει χυδαια την γκελυ και απο κατω ενα κλαιω για την χαρα του και ενας μοντ ον/οφ να συνεχιζει το οφ τοπικ του κλαιω χωρις να παρατηρει το βρισιμο.(Γιαννη μου με ολο το σεβασμο που σου εχω συγνωμη αλλα ετσι ειναι) που το παραδεχτεικε μετα βεβαιαως προς τιμην του..που ομως δεν προειδοποιησαν για τα οφ αλλα ουτε και για τα επομενα μετα το μπαν.
γιαυτο θα ηθελα τουλαχιστον οι μοντ να ειναι ΠΑΝΤΑ ΟΝ για να ξερουμε σε αναλογη περιπτωση ποιος ηταν εδω και ποιος οχι.εγω προσωπικα δεν θελω μοντ με περιορισμενες ευθυνες αφηνωντας μελη μπροστα τους να κανουν το σεριφη.σε φορουμ ειμαστε οχι στην αγρια δυση να πυροβολουν σεριφηδες αδιακριτα χωρις σκεψη..σεριφη μου,εχουμε τους μοντ για αυτην την δουλεια,μας εισαι (ΑΧΡΗΣΤΟΣ)
επειδη ειναι ηδη πολλα και εγω δεν το εχω με το γραψιμο ας σταματησω εδω.
ευχαριστω ολα τα μελη που εναντιωθηκαν στις αδικες αποβολες προσωπικα και ιδιαιτερα το μελος sirkos που ειχε τα @ρχ@@@@ να γραψει αυτο το ποστ εναντια σε οσους παταγαν λαικ σε ποστ με μπαν (προφανως ηδη γνωριζαν και το διασκεδαζαν).ευχαριστω ακομα και οσους δεν εγραψαν τιποτα ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΑΝ,μου δινουν κινητρα.θα ηθελα ομως να μου απαντησουν ως τι παταγαν λαικ η επερναν θεση εφοσον δεν γνωριζαν τιποτα..........μαντικες ικανοτητες,καρτες ταρω,χειρομαντεια;;;;οτι σας βολευει,νεβερ μαην που λεει και ο μπουγας.νεβερ μαην ακομα και οταν βαλαν ατομα να μας στειλουν αιτημα στο φβ..αλλο αυτο,θα μας ελενξεις μαρεκο,στην ασφαλεια δουλευεις;;δεν νομιζω.νεβερ μαην ακομα και οταν νομιζουν οτι ειναι καποιοι..εγω ειμαι ενα μηδεν αλλα μου λενε καλημερα στο δρομο.το προτιμω.
και επειδη ισως κλαφτηκα να πω οτι στο μνμ στον Σ... εγραψα οτι οσο αδικη ηταν η αποβολη μου αλλο τοσο αδικη ειναι η εισοδος μου και παλι στο φορουμ