Θυμαστε που σας ελεγα οτι ο Ζονκε ειναι αλλεργικος στα τσιμπιματα απο σκινες, κουνουπια και πρηζεται ολοκληρος; Ε, ειχα δοκιμασει αμπουλες advantix και frontline, tamber λουρακι(ή καπως ετσι το λενε), αλλα δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα. Ο σκυλος μεσα σε λιγη ωρα παραμορφωνοταν στο προσωπο, απλωνονταν οι φλουμπες στο σωμα του και χρειαζοταν επειγοντως ενεσιμη κορτιζονη. Τι φιδακι στο σπιτι, τι λουσιματα με κουβαδες η σιτρονελα...ΤΙΠΟΤΑ!
Δοκιμασα κ εγω την vectra η οποια αναφερει στο χαρτακι οδηγιων οτι ειναι κ εντομοαπωθητικη. Η κτηνιατρος ηταν λιγο επιφυλακτικη γιατι η συγκεκριμενη αμπουλα εχει βγαλει αλλεργιες σε σκυλια, αλλα το ρισκαρα. Την πηρα τηλ, της ειπα οτι παω σε δασακι με μπιμπα τα κουνουπια κ να ειναι σε επιφυλακη και..........ολα καλα! Πλεον εχουμε δωσει κ δευτερη φορα και δεν εχει υπαρξει προβλημα. Βεβαια, την ανανεωνω στις 20 μερες κ οχι πανω στο μηνα για να ειμαι σιγουρη.
Ουφ! Ολα καλα!
Δοκιμασα κ εγω την vectra η οποια αναφερει στο χαρτακι οδηγιων οτι ειναι κ εντομοαπωθητικη. Η κτηνιατρος ηταν λιγο επιφυλακτικη γιατι η συγκεκριμενη αμπουλα εχει βγαλει αλλεργιες σε σκυλια, αλλα το ρισκαρα. Την πηρα τηλ, της ειπα οτι παω σε δασακι με μπιμπα τα κουνουπια κ να ειναι σε επιφυλακη και..........ολα καλα! Πλεον εχουμε δωσει κ δευτερη φορα και δεν εχει υπαρξει προβλημα. Βεβαια, την ανανεωνω στις 20 μερες κ οχι πανω στο μηνα για να ειμαι σιγουρη.
Ουφ! Ολα καλα!