vizsla

JIM GAR

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2015
195
819
33
ΚΕΡΚΥΡΑ
Χαχαχαχ εγωω να δεις τι πλακα εχω παθει ...θα του το τσιμησω φυσικα ...mariatheo ευχαριστωω πολυυυ ......παιδια εφτασα αθηνα και ειμαι τωρα στην εξοδο για θεσσαλονικη πεταω σε μιση ωρα ...δεν τον εχω δει απο τις 4το απογευμα που και τον αφησα σε βουδαπεστη ......τωρα αντε να φτασω καλα και σαλονικη επιτελους.......εκτος απο τα δυο πρωτα λεπτα π εφυγε απο το σπιτι του δεν εβγαλε μιλια ...θορυβους μεγαφωνα στη βουδαπεστη κοσμος γυρω τ τιποτα ουτε ενα γαβγισμα λες και εχω γατα .....
Η ουρα κουνιοταν συνεχεια οταν ημιυν διπλα κανενα σημειο ομως εντονου φοβου .....ειμαι πολυ περηφανος και χαρουμενος γι αυτο

JIM GAR

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2015
195
819
33
ΚΕΡΚΥΡΑ
Δε ξερωω τι να κανω τελικα με αυτο το θεμα ..το εκτροφικο του ειναι Arthur αυτο γραφει στα εγραφα τ...εγω του εχω μεχρι και κολλαρο με το ονομα django...οποτε ειμαι σε διλλημα

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Χαχαχαχ εγωω να δεις τι πλακα εχω παθει ...θα του το τσιμησω φυσικα ...mariatheo ευχαριστωω πολυυυ ......παιδια εφτασα αθηνα και ειμαι τωρα στην εξοδο για θεσσαλονικη πεταω σε μιση ωρα ...δεν τον εχω δει απο τις 4το απογευμα που και τον αφησα σε βουδαπεστη ......τωρα αντε να φτασω καλα και σαλονικη επιτελους.......εκτος απο τα δυο πρωτα λεπτα π εφυγε απο το σπιτι του δεν εβγαλε μιλια ...θορυβους μεγαφωνα στη βουδαπεστη κοσμος γυρω τ τιποτα ουτε ενα γαβγισμα λες και εχω γατα .....
Η ουρα κουνιοταν συνεχεια οταν ημιυν διπλα κανενα σημειο ομως εντονου φοβου .....ειμαι πολυ περηφανος και χαρουμενος γι αυτο
Μπραβο μπραβο ολα καλα...(y)

• Like
Reactions: JIM GAR

JIM GAR

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2015
195
819
33
ΚΕΡΚΥΡΑ
Ολα καλα παιδια ειχα μια ασφαλη πτηση ...........το μνο προβλημα που εχει ειναι οτι δε θελει με τιποτα με τιποτα πλεον το κλουβι αν τον βαλω μπορει να κλαιει για ωρες οποτε χτες το βραδυ τον εβγαλα ....κατα τ αλλα ειναι πολυ καλος στο λουρι πολυ ηρεμος δεχεται τους χειρισμους και με παρα πολυ ενεργεια δεν την περιμενα τοση ,....

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ναι, όσοι έχουμε κυνηγόσκυλα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα αν και ο Enzo είναι ημίαιμος γιατί στην συμπεριφορά του φωνάζει το κυνηγόσκυλο :whistle:) αρχικά δεν είχαμε αρκετή φαντασία για να οραματιστούμε τα επίπεδα ενέργειάς τους... :D
Μην τον ζορίσεις για το κλουβί, κι ο Enzo μετά το πρώτο ταξίδι για Αθήνα για 2-3 μέρες ούτε να το δει δεν ήθελε αλλά τελικά ξαναμπήκε μόνος του χωρίς πρόβλημα.
Καλή αρχή, σιδεροκέφαλοι και άιντε σιγά σιγά και καμμιά φωτογραφία (μην ξεχνιόμαστε) (y)

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Και να προσπαθήσεις, δε θα μπορέσεις να του βγάλεις άσχημες φωτογραφίες :p

Καλώς τον δέχτηκες στη ζωή σου και στο σπίτι σου, να περάσετε πολλά όμορφα χρόνια!
(είναι αυτονόητο ότι θα τον τσιμπολογήσεις λίγο κι από μένα, μην κάνω ειδική παραγγελία :) )

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Γερό και δυνατό να είναι. :)

(Ακολουθούν οδηγίες μουσουδοφιλιών)

Πρώτα θα περιμένεις να φουσκώσει τα μαγουλάκια. :)
Μετά θα του σκάσεις ένα φιλάκι στο δεξί μαγουλάκι. :love:

Θα ακολουθήσει όμοιο φιλί στο αριστερό μαγουλάκι. :love:
Πρόσεξε να είναι ισοδύναμο, για να μην βαρύνει το ένα και κρεμάσει. ;)
Μετά θα του σκάσεις φιλάκι στη μυτόγκα. :love:
Με αυτήν την σειρά, παρακαλώ. :p:p:p

JIM GAR

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2015
195
819
33
ΚΕΡΚΥΡΑ
sis ευχαριστω πολυ,............εννοειται οτι θα πεσει τσιμπημα !!!!:)το θεμα ειναι να σταματησει να κινειται για να τον βγαλω γιατι δεν του τελειωνουν τα καυσιμα με τιποτα .........elpinor χαχαχαχα πολυ φιλι θα πεσει λοιπον ......;) θα του τα δωσω ολα ....my enzo θενκς για τη συμβουλη ναι το κλουβι με το οποιο μεταφερθηκε στο αεροπλανο δε θελει να το δει με την καμια .....μιλησα και με μια εκπαιδευτρια στα Γιαννενα και μ λεει οτι κατα παση πιθανοτητα του εχει μεινει τραυματικη εμπειρια απο το ταξιδι γιατι ειναι και μεγαλος σε ηλικια και το ενιιωσε καλα .......τωρα στο μεγαλο που του εχω παρει για μεσα στο σπιτι πριν λιγο μπηκα και εγω μεσα (λιγο αβολα βεβαια ηταν) και επαιξα λιγο μαζι του ....μετα απο λιγο πηγε μονος του μεσα και κοιμαται (ανοικτη η πορτα βεβαια )......γενικα αυτο που μ εχει κανει εντυπωση ειναι το οτι με ακολουθει παντου παω κουζινα ερχεται παω μπανιο ερχεται οπου και να παω θελει να ειναι και αυτος ....δηλαδη προσπαθησα το μεσημερι να κοιμηθω λιγο και πηγαινε πανω κατω πανω κατω με τελικο σκοπο να ανεβει πανω στον καναπε μαζι μου ........αν ανεβει και τον ακουμπαω τελος χαλαρωσε .......χτες για παραδειγμα αν δεν τον εβαζε στον καναπε μαζι μου να κοιμηθουμε δεν υπηρχε περιπτωση να κοιμηθει ......και σκεφτομαι η τοση εξαρτηση που εχει οφειλεται στην μεγαλη αλλγη που εχει υποστει η ζωη του και στο οτι αλλαξε περιβαλλον η ειναι στοιχειο του χαρακτηρα του ???δηλαδη οφειλεται στο οτι ειναι μικρουλης και φοβαται ενδεχομενως???και δε ξερω ρε γαμωτο αν εκανα καλα χτες που τον πηρα να κοιμηθει μαζι μου αλλα πραγματικα θα με διωχνανε εχω και λιγο περιεργους γειτονες και εκλαιγε καιαπο 4 το πρωι μεχρι 7 οποτε καταλαβαινετε .......λεω να βοηθηθω απο εναν εκπαιδευτη γιατι ενω ξερω καποια πραγματα δε ξερω αν θα καταφερω να τιθασευσω μονος μου αυτον τον πυραυλο

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Είναι μικρούλης και είσαι ό,τι πιο γνώριμο έχει γύρω του αυτήν την στιγμή. Οσονούπω θα αρχίσει τις εξερευνήσεις κτλ. Τώρα για τον ύπνο, σε λίγες μέρες θα έχεις καλή εικόνα.
Ο εκπαιδευτής καλή ιδέα, όντως θα σε βοηθήσει και θα σε οργανώσει! Με ποια εκπαιδεύτρια μίλησες αν επιτρέπεται;

• Like
Reactions: Orilis and JIM GAR

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Έχει και ξενώνα για κατοικίδια κι έχω αφήσει εκεί τον Enzo 2-3 φορές και γενικά μου άρεσε πολύ. Ο δε Enzo αν πάρει χαμπάρι ότι πάμε προς τα εκεί, αρχίζει τις τρέλες μες στο αυτοκίνητο προκαταβολικά...
Μου την είχε συστήσει ο δικός μου εκπ/της πέρσι και όταν την γνώρισα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες, πες να σου στείλω πμ μην τρώμε χώρο απ' το θέμα!