vizsla

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλώς ορίσατε, καλά τσιμπήματα, καλά φιλήματα και καλές αλλαγές σε πάνες (κυρίως δικές σου!).

Θα μπορούσες, αν συμφωνεί κι η εκπαιδεύτρια, να του δίνεις ένα γεύμα την ημέρα μέσα στο απεχθές μποξ, ή απλά να το αφήσεις ανοικτό στο χώρο με μερικά παιχνίδια ή και λιχουδιές και να μην ξαναδωσεις σημασία. Όχι τίποτα άλλο, αλλά χρήσιμο θα σας φανεί και των δύο να το συμπαθήσει ξανά. Α! Και για τον ύπνο στον καναπέ: ότι δεν θέλεις να σου κάνει όταν θα είναι 30+ κιλά, μην ενδίδεις ούτε τώρα που είναι δέκα. Δημιουργείς κεκτημένα.

Και πολλές πολλές φωτογραφίες. Δεν φαντάζεσαι πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!

Καλή συμβίωση!!

JIM GAR

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2015
195
819
33
ΚΕΡΚΥΡΑ
Σ ευχαριστω πολυ orilis !!ναι δικιο εχεις με τον καναπε θα τον αφηνω ελευθερο μεχρι να μαθει το μποξ με την εκαπιδευτρια ....

TrendoSkylo

Active Member
18 Μαϊου 2016
36
40
στο γαλατσι εχει ενα pet shop στην καραισκακη αυτος παντα βιζλα ειχε και θυμαμαι τα κατεβαζε και σε εκθεσεις πολυ ομορφα σκυλια και χαρακτηρες πολυ καλοι

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.141
1.409
Καλε ακόμα δεν μας έχεις βγάλει video φωτός!!!! Ντροπής πράγματα!!!
Καλώς ορίσατε και επισήμως
για αν ξεκινήσεις καινούριο θέμα με τον μικρό σου και γρήγορα!!! :love::LOL::ROFLMAO::D:p:barefoot:

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
στο γαλατσι εχει ενα pet shop στην καραισκακη αυτος παντα βιζλα ειχε και θυμαμαι τα κατεβαζε και σε εκθεσεις πολυ ομορφα σκυλια και χαρακτηρες πολυ καλοι
αρτζεντινος ο εικονιζομενος μπεμπης?

• Like
Reactions: JIM GAR

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.960
7.535
Περιμένω, περιμένω, περιμένω τόσες μέρες να εμφανιστούν οι φώτο να τον καλωσορίσω επίσημα όπως του πρέπει και ακόμα τίποτα! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΣΕΙ!!!!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν μπορεί τώρα, είναι απασχολημένος βρε Estranged, αλλάζει συνεχώς πάνες, και μια δυο φορές που έχει ξεχάσει να βάλει λέρωσε και τα παντελόνια του. Και ποιος δεν θα τα είχε κάνει πάνω του, μετά από 4 χρόνια αναμονής! Εγώ τον καταλαβαίνω και περιμένω με υπομονή να μας ανοίξει νέο θέμα με το όνομα που αποφάσισε τελικά και, φυσικά, αμέτρητες φώτο, έστω και κουνημένες.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Εγω παντως αν παρω ποτε σκυλο αποκλειεται να σας το πω.Μεχρι και απειλητικα μηνυματα το βλεπω να στελνετε στον ανθρωπο και στους υπολοιπους νεους σκυλογονεις για να βαλουν φωτογραφιες :ROFLMAO:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Πάντως όχι Djanko καλέ, δεν είναι μαύρο το σκυλί.
Η εκπαιδεύτρια δεν φαίνεται άσχημη :cool:, θετικιά είναι, κυνηγόσκυλο θα της δώσεις, ζωάρα θα κάνουνε.

• Like
Reactions: JIM GAR

JIM GAR

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2015
195
819
33
ΚΕΡΚΥΡΑ
λοιπον παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας ....προσπαθω και εγω να προσαρμοστω στην καινουργια μμου ζωη ..........σημερα καναμε το πρωτο μαθημα με την εκπαιδευτρια και μου εδωσε λυσεις στο πως να διακοπτω ανεπιθυμητες συμπεριφορες και ξεκινησαμε με το crate γιατι μας ειχε μεινει μεγαλο τραυμα με το αεροπλανο .,....και σκεφτομαι να του κανω και το πακετο βασικης υπακοης ......η κουραση μου αυτες τιμς μερες μεγαλη αλλα ειναι περιοδος προσαρμογης ειναι ακομα κυταβος θα μεγαλωσει .........δεσμουομαι μολις τον βγαλω καλες φωτο σημερα το βραδυ η αυριο το πρωι ανεβαζω :):)και μ ειπε η εκπαιδευτρια οτι η εκτροφεας ειχε κανει φοβερη δουλεια για αυτο εμφανιζει ελαχιστες ανεπιθυμητες συμπεριφορες ......ειχε δει λεει πολλα vizsla στην αθηνα που ηταν απο pet shop και ειχαν πολλλα προβληματα συμπεριφορας ....οποτε τελικα δικιωθηκα για την επιλογη μου και χαιρομαι πολυ γι αυτο

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ναι αλλά ακόμα να μας πεις πώς το λένε το vizsla σου εν τέλει... Ξεχασιάρηηηηη :p(y)