Wasabi!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δεν ξέρω αν θυμάστε τότε που σας έγραψα για τις προτιμήσεις Μουφ περί το σούσι και κάποιος μου είπε ότι θα παραδεχτεί πραγματικά το Μουφ αν τρώει και wasabi. Ε, τρώει κι απ' αυτό το απαίσιο αυτό ζώον! :rolleyes: Είχα πάρει σούσι χτες, εννοείται του έδωσα κι αυτουνού για να μη χτυπιέται, έφαγε και φύκια και μετά, ρε σεις, γύρισα μια στιγμή να σηκώσω το τηλέφωνο και άφησα τα άδεια κεσεδάκια από το σούσι στο νεροχύτη. Μόλις γύρισα πίσω, το μικρό τέρας τα είχε βουτήξει, γλύψει και φυσικά φάει και το wasabi και την ginger! :eek: Φαίνεται όμως κάηκε, οπότε έφσγε μόνο το wasabi από το ένα κεσεδάκι.

Κοίταξα στο ίντερνετ όπου έλεγε ότι η ginger είναι αντικαρκινική για τα σκυλιά και το wasabi άντε να τον κάνει να ξεράσει τ' άντερά του! Εννοείται βέβαια ότι ως Μουφ δεν ξέρασε, καθότανε όμως σκεπτικό την υπόλοιπη μέρα μέχρι το βράδυ και δε χτυπιότανε να φάει. Το βράδυ τελικά πήγα να το ταΐσω σκυλόφαγο και μου ήτανε ανόρεκτο. Σε κάποια στιγμή πήγε στο ψυγείο και μου έκανε νόημα να του δώσω γιαούρτι. Λέω θα κάηκε το ιερόν ζώον και θέλει να φτιάξει το στομάχι του, οπότε του έδωσα, το έφαγε πολύ προσεκτικά και σε περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα. Είχα διαβάσει ότι πρέπει να του δίνουμε γάλα έτσι και καταβροχθίσει wasabi, οπότε φαντάζομαι ότι ήξερε τι έκανε.

Σε καμιά ώρα το Μουφ ήταν ο παλιός του εαυτός. Έφαγε το σκυλόφαγό του και μετά άρχισε να κλαίει κάτω από το ντουλάπι που ξέρει ότι φυλάω τα φυστίκια Αιγίνης, τα οποία φυσικά ΔΕΝ του έδωσα... :rolleyes:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αν δεν μάθει να τρώει και με ξυλάκια, δεν κάνουμε δουλειά...:cuniaoo:

(ή το σούσι δεν τρώγεται έτσι? Σόρι, αλλά δεν έχω φάει ποτέ τέτοιες γκουρμεδιές και δεν τα ξέρω καλά...):confused:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αν δεν μάθει να τρώει και με ξυλάκια, δεν κάνουμε δουλειά...:cuniaoo:

(ή το σούσι δεν τρώγεται έτσι? Σόρι, αλλά δεν έχω φάει ποτέ τέτοιες γκουρμεδιές και δεν τα ξέρω καλά...):confused:
Εδώ ρε η κυρία του Μουφ δεν έχει μάθει τα ξυλάκια ούτε και σκοπεύει, το Μουφ θα μάθει; Άλλωστε δε βλέπω πουθενά το λόγο να παιδεύομαι να φάω φαΐ σαν άνθρωπος με δυο μολύβια... :p