World's biggest Dog...?

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0

Αυτή η φωτογραφία "κυκλοφορεί" στο διαδύκτιο εδώ και αρκετό καιρό συνοδευόμενη από τον τίτλο "Hercules,το μεγαλύτερο σκυλί του κόσμου" και αυτό δεν είναι τελείος λάθος μια που ο Hercules είναι το "μεγαλύτερο" σκυλί στον κόσμο αλλά δεν είναι αυτό της παραπάνω φωτογραφίας.

Αυτός είναι ο πραγματικός Hercules με τον επίσης τεράστιο ιδιοκτήτη του και είναι Αγγλικό Μαστίφ.Ο "τίτλος" του για την ακρίβεια είναι "το βαρύτερο σκυλί του κόσμου" και είναι καταχωρυμένος στο βιβλίο Guinness.

Το ψηλότερο σκυλί στον κόσμο είναι ο Gibson ένας αρλεκίνος Μεγάλος Δανός.

Ένα άλλο σκυλί με το όνομα Kell επίσης λέγετε ότι είναι το "μεγαλύτερο" σκυλί του κόσμου αλλά είναι αμφίβολο αν βρίσκετε εν ζωή.

Οπότε η φωτογραφία με το Μαστίνο είναι μάλλον άλλος ένας "μύθος του διαδυκτίου"... :D

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
hehehe ακριβως ,στην πρωτη εχει πεσει photoshop,και μαλιστα με μεγαλη επιτυχια....ωραια φωτο παντως... :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ πάντως πιστεύω πως τα μεγαλύτερα σκυλιά στον κόσμο είναι τα Kangals!
Έχει κανείς αντίρρηση? :wink:

www.sivasmyo.org

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Πράγματι...!!!

.

Και οι τρεις αυτές φωτογραφίες, είναι εντυπωσιακές...!!!!

Πάντως, όταν βλέπω τέτοια σκυλιά, καταλαβαίνω πως το δικό μου, είναι απλώς, ένα μεγαλούτσικο σκυλί... :lol:

.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
denis said:
Fobero!!!
Τί λινκ είναι αυτό?
Τα links παραπέμπουν στους δικτυακούς τόπους στους οποίους βρήκα τις φωτογραφίες του kangal.

Τα kangals ή Karabash, είναι αρχαία τούρκικη φυλή σκύλων. Άγρυπνος φύλακας οικιών και κοπαδιών. Φοβερός ο τσοπάνης ε??? :wink:

www.forumta.com www.firatkangal.azbuz.com www.havhav.com

ruko

Member
11 Ιουλίου 2007
18
0
ΛΟΛ! Λάτρεψα τον Ηρακλή, είναι πολύ φάτσας. Έμοιασε στον ιδιοκτήτη του ή μήπως το ανάποδο; :wink:
Και τα kangals πανέμορφα είναι.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Λοιπόν, μάλλον τα Kangals ευδοκιμούν και εκτρέφονται σε χωριά νάνων - στρουμφοτούρκων!!! :smurf: :lol: :lol:
Είναι το Anatolian Κarabash? Δεν είναι τόσο μεγάλο κανονικά.... :? :shock: ερωτεύτηκα.... :mrgreen:

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Και εγώ επίσης...

.

Και εγώ επίσης ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ !!!!! :lol:

Φίλε "denis" είμασθε μου φαίνεται, για κανένα Kangal !!!! :roll:

Δεν την γλιτώνω την έξωση...!!! :roll:

.

Reflex

New Member
17 Αυγούστου 2007
3
0
ROTTIE said:
denis said:
Fobero!!!
Τί λινκ είναι αυτό?
Τα links παραπέμπουν στους δικτυακούς τόπους στους οποίους βρήκα τις φωτογραφίες του kangal.

Τα kangals ή Karabash, είναι αρχαία τούρκικη φυλή σκύλων. Άγρυπνος φύλακας οικιών και κοπαδιών. Φοβερός ο τσοπάνης ε??? :wink:

www.forumta.com www.firatkangal.azbuz.com www.havhav.com
That's a Boz shepherd dog in the 3rd picture not a Kangal ;)

dior

Active Member
12 Αυγούστου 2007
36
0
στην πρωτη φοτο αν η κοπελα εκανε ιπασια ο φιλος της τι θα εκανε?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.345
Μέλη
20.113
Νεότερο μέλος
Anastasia skia