Xτύπημα στο ποδαράκι

maria-ioli

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
56
1
παιδιά καλημέρα για ακόμη μια φορά ζητώ την πολύτιμη βοηθειά σας.εχθες το απόγευμα καθώς έπαιζε το παιδί με το σκυλί,το σκυλάκι μου έπεσε λιγο άτσαλα απο τον καναπέ και για λίγη ώρα κούτσαινε..μετά πάλι κανονικά περπατούσε έτρεχε κλπ ργα το βράδυ κάποια στιγμή έκλαψε στιγμιαία και μάζεψε το ποδαράκι της,την εβαλα να περπατήσει την πήγα μια μικρή βόλτα πάλι ολα οκ περπατούσε κανονικά...σήμερα το πρωί το ίδιο ακριβώς..στγμιαίο κλάμα και μάζεμα το ποδαράκι τώρα που σας γράφω όμως τρέχει πάλι...πήρα την κτηνίατρο θα μας δει αργά απόψε αλλά εγώ τρέμω μέχρι να έρθει αυτή η ώρα...υπάρχει περίπτωση σπασίματος?παρακαλω τους πιο έμπειρους αν εχου νπεράσει κάτι ανάλογο να με βοηθήσουν

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Αν ήταν κάταγμα, θα το είχες καταλάβει.

Μάλλον δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Ομως...μέχρι να την δει γιατρός, μην την αφήνεις να τρέχει, πηδάει και γενικώς κατσικιάζει. Επίσης, μην της δώσεις κανένα παυσίπονο. Απλώς, κράτησέ την όσο μπορείς ήρεμη και ακούνητη. Αν έχεις crate ή box, χρησιμοποίησέ το, ακόμη και μέχρι το ραντεβού, μόνο με τα απαραίτητα μπες-βγες.

Περαστικά της.

maria-ioli

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
56
1
ευχαριστώ mareco μόλις μου το ξαναέκανε κοντεύω να σκάσω, να περάσουν οι ώρες να την δει η γιατρός θα την βάλω στο crate να την κρατήσω ήρεμη και πάλι ευχαριστώ

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Καταγμα δεν ειναι. Χιαστος δεν ειναι. Σ' αυτες τις 2 περιπτωσεις δεν το παταει καν.
Καμια θλαση ισως, καποιο ελαφρο διαστρεμμα...

maria-ioli

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
56
1
ευχαριστώ lovey εντοπίζω ένα φούσκωμα στον μηρό (ψηλά) αλλά δεν είμαι και σιγουρη..έχω σκάσει.το καλό είναι πως είναι ήρεμη..

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εμένα κάτι αντίστοιχο έπαθε και ο Περρίτο στις διακοπές. Δεν το πάταγε καθόλου για μια ολόκληρη μέρα, ήταν συνέχεια θλιμένος γτ μάλλον πονούσε και έψαχνα απεγνωσμένα κτηνίατρο. Κτηνίατρο δεν βρήκα ανοιχτο, αλλά την επόμενη μέρα ήταν περδίκι. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για θλάση. Μην αγχώνεσαι.. Πες μας νέα και περαστικα!

xristina+tobby

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2012
67
0
Αν ηταν σπασιμο το κουταβι σου θα εκλαιγε συνεχως και δεν θα ειχε την ορεξη ουτε καν να περπατησει! αλλωστε τα σκυλακια ειναι πολυ ανθεκτικα και δεν παθαινουν ευκολα καταγμα αν πεσουν μονα τους! Μπορει να το στραμπουλιξε απλα... και μεινε ψυχραιμος μεχρι να πας στον κτηνιατρο γιατι πολλες φορες τα σκυλακια μπορει να φαινεται οτι εχουν κατι πολυ σοβαρο αλλα στην πραγματικοτητα να εχουν κατι πολυ απλο!
^_^ περιμενουμε νεα!

maria-ioli

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
56
1
παιδάκια καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον!μόλις γυρίσαμε απο την κτηνίατρο μια κάκωση έπαθε μου είπε ακινησία 3 μέρες και μασαζάκι στο σημείο που χτύπησε με ένα πανί με ζεστό νερό.Ομως προέκυψε και άλλο θέμα...βρήκε μια εξάθρωση ποδοκνήμης(νομίζω έτσι το είπε)παλιά, πιθανόν απο όταν ήταν μωράκι :( Εμείς δεν την είχαμε τότε και σκέφτομαι μήπως οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες?έγινε απο λάθος?απο την γέννηση?δεν είχαν προσέξει τίποτα?πλέον δεν έχω καθόλου επαφές μαζί τους και δεν μπορώ να μάθω αν το ξέρανε και την αφήσαν έτσι...μας είπε η κτηνίατρος αν τότε την φέρνανε θα το είχαμε διορθώσει πιθανον,βέβαια μας είπε οτι έχει στρώσει,έχει δέσει κάπως αλλά γενικά θα θέλει περισσοτερη προσοχή..και σκέφτομαι τώρα να πάρω και δεύτερη γνώμη αν μπορώ να το διορθώσω αυτό?υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να μου πάθει τίποτα χειρότερο?ψιλοπελάγωσα τώρα..

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Αφου ζει τοσο καιρο ετσι και ειναι καλα γιατι να το ταλαιπωρεις τωρα; Εκτος κι αν το ποναει.

maria-ioli

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
56
1
Αφου ζει τοσο καιρο ετσι και ειναι καλα γιατι να το ταλαιπωρεις τωρα; Εκτος κι αν το ποναει.
καλησπέρα όχι δεν την ενοχλεί και δεν δείχνει να πονάει απλά σκεφτομαι στο μέλλον μην τυχόν ταλαιπωρηθεί με αρθρίτιδες κλπ..κατά τα άλλα αναρρώνουμε απο την κάκωση (αν και για μια στιγμή την έβγαλα απο το crate και άρχισε τα χοροπηδηχτά και πόνεσε λίγο)έλπιζω σε ταχύτατη ανάρρωση γιατί έχει μελανχωλήσει όλη μέρα σχεδόν περιορισμένη..

xristina+tobby

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2012
67
0
πολυ πιθανον οι πρωην ιδιοκτητες να μην ηξεραν τιποτα... αλλα και παλι ρωτησε τον κτηνιατρο σου αν πρεπει να κανεις καποια επεμβαση. Παντος αν ειναι τωρα καλα και δεν ποναει απο αυτο, παρε τον χρονο σου και ψαξε ιντερνετ και ρωτα και αλλον κτηνιατρο για να εισαι οσο ποιο καλα πληροφορημενος για το θεμα.
Εγω δεν το εχω αντιμετωπισει ποτε σε σκυλο μου για να σε συμβουλεψω :/