Yιοθετήθηκαν!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ειμαι η Φραουλίτσα, περιπου 4 μηνων. Ειμαι ημιαιμη λυκοσκυλιτσα, με αυτια ελικοπτερα,που προσπαθω να τα σηκωσω σιγα,σιγα. Εζησα πολυ ασχημες στιγμες στον δρομο. Βρεθηκα κοκκαλιασμενη και φοβισμενη σε ενα δρομο στο Κορωπι. Ειμαι πανεξυπνη, πανεμορφη και κανω πιπι μου μονο εξω. Σας παρακαλω βοηθειστε με να βρω σπιτακι! Μιληστε με τη Ζηνα, Τηλ. 6878172333

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ο Pablo είναι πέντε μηνών, ημίαιμος, εμβολιασμένος, υγιής και παιχνιδιάρης. Θέλει να γνωρίσει τα πάντα για τον κόσμο γύρω του ( ή έστω όσα θα του επιτραπούν ), αγαπά πολύ τους ανθρώπους και τα άλλα σκυλιά.
Ζητάμε να του βρούμε κηδεμόνα, οικογένεια, που θα ανταποκριθεί στις βασικές αυτές ανάγκες του.

Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα : 6973509835 και 6988378232, Τέση Λούτσου, Γρηγόρης Μαμαγκάκης.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Η Annette είναι ένα από τα εννιά κουταβάκια του Καλάμου. Γεννήθηκαν μέσα
σε ένα δάσος όπου η ζωή τους κινδύνευε καθημερινά. Ευτυχώς βρέθηκε
χώρος να φιλοξενηθούν και, τώρα που είναι πλέον ασφαλή, κουνάνε τις
ουρίτσες τους και ψάχνουν το δικό τους μόνιμο σπίτι! Η Annette είναι τώρα
σχεδόν δύο μηνών, ήσυχη, ευγενική και παιχνιδιάρα! Σας περιμένει στο
6934 726971 ή στο [email protected]

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

H Alba είναι ένα από τα εννιά κουταβάκια του Καλάμου. Γεννήθηκαν μέσα σε ένα δάσος όπου η ζωή τους κινδύνευε καθημερινά. Ευτυχώς βρέθηκε χώρος να φιλοξενηθούν και, τώρα που είναι πλέον ασφαλή, κουνάνε τις ουρίτσες τους και ψάχνουν το δικό τους μόνιμο σπίτι! H Alba είναι τώρα σχεδόν δύο μηνών, γλυκιά, παιχνιδιάρα και λίγο ντροπαλή! Σας περιμένει στο 6934 726971 ή στο [email protected]

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε :)

Ο Albert είναι ένα από τα εννιά κουταβάκια του Καλάμου. Γεννήθηκαν μέσα σε ένα δάσος όπου η ζωή τους κινδύνευε καθημερινά. Ευτυχώς βρέθηκε χώρος να φιλοξενηθούν και, τώρα που είναι πλέον ασφαλή, κουνάνε τις ουρίτσες τους και ψάχνουν το δικό τους μόνιμο σπίτι! Ο Albert είναι τώρα σχεδόν δύο μηνών, με πολλή όρεξη για χάδια και παιχνίδια! Σας περιμένει στο 6934 726971 ή στο [email protected]

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Υιοθετήθηκε...ένα ευχαριστώ στην Rooby και τα κορίτσια της φιλοζωικής στην Πρέβεζα....

Χαρίζεται η Κλεοπάτρα, ημίαιμο τσοπανόσκυλο 5-6 εβδομάδων,άνουρο,άσπρο-λεμονί με καφέ βούλα!
Θα δοθεί αποπαρασιτωμένη και με τα πρώτα της εμβόλια.
είναι ο αρχηγός της παρέας και το πιο κυριαρχικό.....
Πληροφορίες στο 6938341881

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Ο Albert είναι ένα από τα εννιά κουταβάκια του Καλάμου. Γεννήθηκαν μέσα σε ένα δάσος όπου η ζωή τους κινδύνευε καθημερινά. Ευτυχώς βρέθηκε χώρος να φιλοξενηθούν και, τώρα που είναι πλέον ασφαλή, κουνάνε τις ουρίτσες τους και ψάχνουν το δικό τους μόνιμο σπίτι!
Νι! Είναι το παιδί μου! Και λέγεται πλέον Ερμής!
Ευχαριστώ πολύ το σωματείο stray.gr που μου τον εμπιστεύτηκε. :)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Υιοθετήθηκε...

Χαρίζεται ο Μάρκος, ημίαιμο τσοπανόσκυλο 5-6 εβδομάδων, μαύρο-άσπρο.
Θα δοθεί αποπαρασιτωμένος και με τα πρώτα του εμβόλια.
είναι ο πιο τσαχπίνης και παιχνιδιάρης της παρέας.....
Πληροφορίες στο 6938341881

cgri1976

Well-Known Member
το αρσενικο υιοθετηθηκε και το θηλυκο το κρατησε το ατομο που το βρηκε. τελος ολα καλα! ;-)ι

Χαριζονται τα παρακάτω κουταβακια. Το καφεκαννελι ειναι αρσενικο και το ασπροκαφε ειναι θηλυκο. Η ηλικια τους ειναι περιπου 3 μηνων και βρεθηκαν αδεσποτα σε ενα χωραφι στην επαρχια. Τα εχει ενας φιλος μου και τα δυο στο σπιτι του στην αθηνα, προσωρινα, μεχρι να βρεθει καποια οικογενεια να τα υιοθετησει. μεχρι στιγμης δεν εχει βρεθει καποιος. Πηρα την πρωτοβουλια να τον βοηθησω. δινονται και τα δυο μαζι ή το καθενα ξεχωριστα σε αληθινους φιλοζωους. ειναι εμβολιασμενα και εχουν μαθει να κανουν την αναγκη τους στο μπαλκονι σε πανα. Για περισσοτερες πληροφοριες 6959 829394, κος Πετρος.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η Cindy είναι μια μικρόσωμη κουκλίτσα μόλις 1,5 έτους και περίπου 10 κιλά. Είναι πολύ τρυφερή, χαδιάρα και παιχνιδιάρα. Τα πηγαίνει πολύ καλά με αρσενικά και θηλυκά σκυλιά και δεν πειράζει τις γάτες. Είναι στειρωμένη, ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί και κάθεται φρόνιμη στο αυτοκίνητο. Ψάχνει μια οικογένεια να την αγαπήσει για πάντα!

Πληροφορίες: 6982977330, [email protected], www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης από το πρόγραμμα Train a Stray (ισχύει εντός Αθηνών)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΩΝ-ΚΙ ΟΜΩΣ,ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΑΡΧΗΓΟΣ!!Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΒΟΠΑΡΕΑΣ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ-ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΗ,ΜΕ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΓΟΥΝΑ,ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ,ΚΑΛΗ ΦΥΛΑΚΑΣ,ΖΗΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ-6934390331

υιοθετηθηκε!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

DANIELLA, η Γυριστρω
Η Daniella, ειναι μια ομορφη γυριστρουλα, που μεχρι τωρα ειχε αστατη ζωη, απο σπιτι στο δρομο, απ'το δρομο σε σπιτι...
Δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα ομως για μια κοπελα! Τι λετε? Θα της βρουμε ενα σπιτι να την τακτοποιησουμε?... να μην την κουτσομπολευουν και οι αλλες?...
Υγιεστατη, στειρωμενη, περιπου 2 ετων.
Τηλεφωνο επικοινωνιας 6974317375 Μαρια
View attachment 19041

http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=2113947&id=1312818294&fbid=1932760881373

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
υιοθετηθηκε

[FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]Επειγον- πρεπει να βρεθει σπιτι, φιλοξενειται προσωρινα.[/FONT]

[FONT=&quot]Ειμαι ενα υπεροχο αδεσποτακι ημιαιμο κανις 15 κιλα και 1,5 ετων και[/FONT]
[FONT=&quot]Είμαι εμβολιασμενη, στειρωμενη, αποπαρασιτωμενη.
Ειμαι πολυ συνεργασιμη, υπακουη, πολύ χαδιαρα και μαθαινω γρηγορα εντολες
, ξερω να περπαταω με λουρι ,εχω μεγαλη αναγκη από την ανθρωπινη παρουσια αλλα και δεν παραπονιεμαι οταν μενω μονη μου και δεν κανω ζημιες.Εχω καλααζαρ, και για αυτο παιρνω ενα χαπακι πρωι,βραδυ.[/FONT]

[FONT=&quot]Μπορουν να βρουν μεταφορα για Αθηνα, Θεσσαλονικη[/FONT]
[FONT=&quot]Αν θελετε να με υιοθετησετε [/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][email protected][/FONT]
[FONT=&quot]6977486461 [/FONT]
Για περισσοτερες φωτογραφιες http://sissikanis.blogspot.com/

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
υιοθετηθηκε

Η Νέμι είναι περίπου 18 μηνών, και μέχρι πριν λίγους μήνες ζούσε μόνιμα δεμένη σε μια αλυσίδα, παρατημένη στη μέση του πουθενά, υποσιτισμένη και μόνη. Όταν ελευθερώθηκε, τα ποδαράκια της ήταν σχεδόν ατροφικά από την ακινησία.

Πλέον, αρκετούς μήνες μετά, έχει μάθει πως είναι ... να περπατάς, να τρέχεις, και να χαίρεσαι! Είναι απ’τα πιο γλυκά πλάσματα που έχω γνωρίσει ποτέ: φιλική με ότι αναπνέει, κοινωνική, χαρωπή, χαδιάρα, παρεάκι. Είναι το πιο γλυκό κορίτσι του κόσμου!

Ζει εδώ και μήνες σε κλουβί. Θα της βρούμε ένα σπίτι, επιτέλους; Δεν της αξίζει;
Επικοινωνία:
τηλ: 6937166320, Μαρία | e-mail: [email protected] | Facebook: Maria Karyda B

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
υιοθετηθηκε

Ο Loca βρέθηκε στους Αγ. Αναργύρους στις 28/4/2011.
Μετά από πολλές προσπάθειες αναζήτησης του ιδιοκτήτη του ,με αφισοκολήσεις στην περιοχή και πολλαπλές αναρτήσεις σε διάφορα φιλοζωϊκά site κανείς δεν τον αναζήτησε.
Έχει ελενχθεί από κτηνίατρο και δεν έχει microchip.
Είναι μικρός σε ηλικία περίπου 1 1/2 χρονών και οι εξετάσεις αίματος, έδειξαν να είναι αρνητικός στην ερλίχια αλλά θετικός στο kala-azar με τίτλο 1 προς 800.
Είναι όμως υγιέστατος κατ΄άλλα, πολύ ζωηρός και πολύ δυνατός!!
Του αρέσουν τα χάδια ,οι αγκαλιές οι βόλτες και το jumping!!!!!!!!
Δίνεται για υιοθεσία σε πολύ υπεύθυνα άτομα που έχουν διάθεση για παιχνίδια και βόλτες!
Θα δωθεί εντός Αττικής ή Θεσσαλονίκης μόνο.
Με την προϋπόθεση να στειρωθεί και να καταχωρηθεί τσιπάκι άμεσα.
Τηλ.επικοινωνίας :6946-763461 Γιώργος
Email : [email protected]

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
υιοθετηθηκε

Η Σισση μας είναι μια υπέροχη γλυκιά κανισούλα 1,5 ετων η οποία αναζητά την δικιά της οικογένεια, που θα της χαρίσει την τρυφερότητα και ζεστασιά που ποτέ ως τώρα δεν έχει νιώσει.
Δυστυχώς όμως κάνεις δεν θέλει τη Σισση μας γιατί έχει καλααζαρ....
αν θελετε να υιοθετησετε την Σισση μας και να της αποδειξετε οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι

[FONT=&quot]6980926343 (ώρες επικοινωνίας 18:00-22:00)

ή στείλτε [/FONT]
[FONT=&quot]email[/FONT][FONT=&quot] στο [/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]straysdokos[/FONT][FONT=&quot]@gmail.com[/FONT]

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
υιοθετηθηκε

[FONT=&quot]

Είμαι ενα μικρό κουκλάκι που ψάχνω ένα φιλαράκι!!Είμαι 1,5 χρονών και μολις 6 κιλα![/FONT]
Α!να μην ξεχάσω να σου πω...
[FONT=&quot]Είμαι εμβολιασμένη,στειρωμένη και υγιέστατη[/FONT]

[FONT=&quot]Για να με υιοθετήσεις τηλεφώνησε στο[/FONT]
[FONT=&quot]698 0926343 (ώρες επικοινωνίας [/FONT]16:00-23:00[FONT=&quot])[/FONT]
[FONT=&quot]straysdokos@gmail.com

[/FONT]

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
υιοθετηθηκε

Η Maggie βρέθηκε στις 22/11 και αυτή να τριγυρνά στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας. Για καλή της τύχη ένας οδηγός φρέναρε το αυτοκίνητό του και έτσι καταφέραμε να την πιάσουμε ζωντανή. Είναι περίπου 4 μηνών και θα γίνει λίγο μεγαλούτσικη... Είναι πολύ παιχνιδιάρα και της αρέσουν πολύ οι αγκαλιές και τα χάδια!
ειναι εμβολιασμένη

View attachment 15407
View attachment 15408

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
υιοθετηθηκε

H πανέμορφη αυτή τιγρέ pitbullina ζει στο δρόμο και ζητά άμεσα φιλοξενία ή υιοθεσία.
Είναι πολύ ήσυχη, τα πάει πολύ καλά με τα αλλά σκυλιά, ενώ με τους ανθρώπους είναι ακόμα λίγο φοβισμένη .
Είναι 8 μηνών και θα δοθεί στειρωμένη.
Για να φιλοξενήσετε ή να υιοθετήσετε την κούκλα επικοινωνήστε με

[email protected]

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη