Yιοθετήθηκαν!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Ο Foxy υπολογίζουμε ότι γεννήθηκε γύρω στο Μάρτιο του 2011. Είναι σχετικά μικρόσωμος, φαίνεται ότι δεν θα ξεπεράσει τα 13-15 κιλά σε βάρος. Μας κυνήγησε απεγνωσμένα στη βόλτα μας στο Καπανδρίτι προκειμένου να τον μαζέψουμε. Είναι πολύ ήρεμος, γλυκός και φιλικός. Θα δοθεί εμβολιασμένος σε ανθρώπους που θα τον αγαπήσουν σαν μέλος της οικογένειας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945465205

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Η Lora είναι η μαμά που γέννησε τα μωρά της σε ένα ρέμα στο Λαγονήσι! Αφού τα μεγάλωσε με τον καλύτερο τρόπο, ήρθε η ώρα να κοιτάξει λίγο την ζωή της και να βρει κι αυτή ένα σπιτάκι! Είναι περίπου 3,5 ετών, υπέροχος χαρακτήρας και φιλική με όλους, ανθρώπους, γάτες, σκύλους. Είναι πολύ ήσυχη μέσα στο σπίτι, δεν λερώνει και δεν κάνει ζημιές. Επίσης, έχει μάθει το λουρί και περιμένει καρτερικά την βόλτα της πρωί και βράδυ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Εάν η μικρή σας "έκανε click", επικοινωνήστε με το [email protected]

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Ο Κάιλ είναι ένας μεγαλόσωμος κούκλος, μόλις 11 μηνών, πανέξυπνος και πολύ συνεργάσιμος. Είναι πολύ κοινωνικός, φιλικός με τους ανθρώπους, τα πηγαίνει καλά με τα θηλυκά σκυλιά και είναι πολύ καλός στη βόλτα με το λουρί. Έχει δυσπλασία και στα δύο πίσω πόδια. Ακολουθεί αγωγή με ταμπλέτες θεϊικής γλουκοζαμίνης αλλά μπορεί να χρειστεί κάποια στιγμή να γίνει και εγχείρηση. Ελπίζουμε ότι θα βρεθεί ένας άνθρωπος να τον λατρέψει για τον υπέροχο χαρακτήρα του, χωρίς να διστάσει να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει με τα ποδαράκια του.

Πληροφορίες: 698 2977330, [email protected], www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Ο Στινγκ ειναι ενας αρσενικος ημιαιμος λυκοσκυλακος περιπου 6-7 μηνων. Υγιεστατος, αποπαρασιτωμενος κ εμβολιασμενος. Θα γινει μεσαιο μεγεθος, περιπου 15-20 κιλα. Ησυχος, φιλικος κ παιχνιδιαρης.

Τηλ για Υιοθεσια: 694.4949.741
Filozoikos Friends of Animals Nea Filadelphia - Athens Greece

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ναι μωρε ο γλυκός μου Kyle!!!!!! Υιοθετήθηκε και το χάρηκα πάρα πολύ! Θα τον επισκεφτώ στο καινούριο του σπίτι να τον δω,μου έχει λείψει πάρα πολύ ο κούκλος μου!!!!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Η Victoria είναι πάνκ σκυλίτσα και μοντέρνα απο φυσικού της. Ειναι 1 έτους περίπου, 10 κιλά γιατι είναι και στρουμπουλή, πλήρως εμβολιασμένη, υγιέστατη, αρνητική στο καλαζαρ, τσιπαρισμένη και στειρωμένη. Στην αρχή είναι επιφυλακτική και ντροπαλή αλλά μόλις ξεθαρρέψει κανει τρελλές αγκαλιές. Αν θέλετε να της δωσετε μια ευκαιρια καλέστε στο τηλ 6936976310 και 6976510568

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Η Μinnie βρέθηκε στο Διόνυσο πριν λίγες μέρες σε οίστρο, ενω την κυνηγούσαν 4 σκυλιά.Την πιάσαμε, την φροντίσαμε και φιλοξενείται για λίγες μέρες, δυστυχώς σε μπαλκόνι, αφού όλα τα σπίτια των ελάχιστων φιλόζωων της περιοχής είναι κατειλλημένα. Δεν έχει microchip , είναι πάρα πολύ ήσυχη, πολύ καθαρή και υπάκουη. Αν δεν βρεθεί ιδιοκτήτης θα δοθεί για υιοθεσία. Είναι 10 μηνών περίπου, 12 κιλάκια για όποιον θα'θελε βέλγικο λυκοσκυλάκι... σε μινιατούρα. τηλ 6936790790

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Τί να πει κανείς για αυτό το πλάσμα??? Ζει αδέσποτη στη γειτονιά μας ένα χρόνο περίπου.Κάποιες μέρες την χάνουμε και καρδιοχτυπούμε, αλλά κάθε απόγευμα μας περιμένει για φαγητό και χάδια..μια μέρα όμως δεν γύρισε...Εψαξα παντού αλλα πουθενά..Τρεις μέρες αργότερα την βρήκα στο βουνό, αδυνατισμένη και φανερά εξαντλημένη. Επρεπε να κάνω κάτι..Ζει πλέον σπίτι μου και είχα την ευκαιρία να θαυμάσω απο κοντά αυτό το υπέροχο πλάσμα!!!!!!!!! Είναι γλυκιά, ήρεμη, υποχωρητική, καθαρή ,δεν γαυγίζει ποτέ, δεν προκαλεί και ζητάει μόνο χάδια.Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα την αποχωριστώ..αλλά πρέπει..απλά την λατρεύω!!!!!! Είναι υγιής, 1,5 έτους , στειρωμένη , εμβολιασμένη και θα δοθεί στην Αθήνα με συμβόλαιο υιοθεσίας. Τηλ 6936790790

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Πουα...χαριζεται 5 μηνων κουταβιτσα. Την βρηκα στον δρομο σκελετωμενη ..Ειναι 5 μηνων διασταυρωση απο κυνηγοσκυλο και θα γινει γυρω στα 17-18 κιλα δεν λερωνει μεσα δεν γαυγιζει προσαρμοζεται αμεσως και ειναι πολυ χαδιαρα και βρισκεται στα Τρικαλα..Μπορω να την μεταφερω σε ολη την Θεσσαλια αν χρειαστει παω μεχρι Θεσσαλονικη και Αθηνα..Το τηλ μου ειναι 6970101019 ειναι απιστευτο σκυλακι αν δεν ειχα αλλα 3 δεν θα την εδινα εχει κανει ηδη το πρωτο της εμβολιο.

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
υιοθετηθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Αλέξανδρος είναι ένας σκύλος 8 περίπου ετών. Αν ήταν άνθρωπος, θα άνηκε στην κατηγορία των \"απόκληρων\". Βρέθηκε πεταμένος, χωρίς συγγενείς και οικογένεια για να πηγαίνει βόλτα τα σαββατοκύριακα. Η "σύνταξή" του δεν βγήκε ποτέ, ίσως λόγω κρίσης.. ποιός ξέρει.. Είναι κλεισμένος στο κλουβί της πανσιόν, παρ\'όλο που έχει πολύ ενέργεια ακόμα. Κι έχει καλάαζαρ πρέπει να κάνει θεραπεία εκτός πανσιόν γιατί η ψυχολογία του πρέπει να είναι καλή για να βελτιωθεί..
Ο Αλέξανδρος θέλει να βάλει ξανά ανθρώπους στη ζωή του, θέλει βόλτες, αγάπη, παιχνίδι, θέλει ξανά να δείξει αφοσίωση. Και θέλει κι ένα ζεστό μαξιλάρι κάτω από μία στέγη.. όχι άλλο κάτω από το ζεστό κλουβί του με την τσίγκινη οροφή και τα ενοχλητικά γαυγίσματα των άλλων "τροφίμων" στην πανσιόν.
Αν κάποιος εκεί έξω ενδιαφερθεί γι\' αυτόν, θα περάσει τα χρόνια του έτσι όπως επιθυμεί, Αν όχι, πιθανότατα θα πεθάνει μετά από πολύ καιρό στο κλουβί του, με την ελπίδα του να σβήνει κάθε μέρα. Εσύ ποιό τέλος θα ήθελες για σένα; Γι'αυτόν; 697281973

http://www.pitbull-rescue.gr/index.php?option=com_marketplace&page=show_ad&catid=1&adid=509&Itemid=0

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕΕΕΕ.....ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια!!!:):):p

Είμαι ο Σκαντάλης Τσακαλίας, ένας σκύλος μπορεί όχι ράτσας αλλά οπωσδήποτε με ονοματεπώνυμο και πολύ έντονη προσωπικότητα! Θαυμάστε με! Βρέθηκα με πυρετό και γεμάτος πληγές κάπου στα Άνω Λιόσια. Είμαι γεννημένος περίπου τον Ιούνιο του 2011 και σύμφωνα με την εκτίμηση του κτηνίατρου, θα γίνω ένας μεσαίος σκύλος. Έχω κάνει θεραπεία για τις πληγές μου και σιγά - σιγά γίνομαι πολύ όμορφος! Μου αρέσει πολύ η παρέα και το παιχνίδι, είμαι πολύ φιλικός, αρκετά υπερκινητικός, ζωηρός και επίμονος τύπος! Μαθαίνω γρήγορα γιατί είμαι πολύ έξυπνος! Για να καταλάβετε τι εννοώ, ήδη ξέρω να ειδοποιώ να με βγάλουν έξω για την τουαλέτα μου, να κάθομαι κάτω για να μου σερβίρουν το φαγητό μου και να σταματάω αυτό που κάνω όταν ακούω τη λέξη "μη"!

Αν ενδιαφέρεστε για μένα, επικοινωνήστε στο τηλ. 6972014003 για περισσότερες πληροφορίες ή και για να γνωριστούμε. Θα δοθώ για υιοθεσία πλήρως θεραπευμένος, εμβολιασμένος και με τον όρο πως θα στειρωθώ γιατί είμαι σκύλος με υπευθυνότητα και άποψη για τη ζωή μου!

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
το μωρο υιοθετηθηκε!!!!!!!!!!!!!!

Ο Αρης είναι ένα υπέροχο pitbull 4 ετών, εμβολιασμένος και στειρωμένος.Χαίρεται πάρα πολύ όταν πηγαίνει βόλτα και έχει πολλή ενέργεια και δύναμη. Είναι πολύ τρυφερός και μας γεμίζει φιλιά και...σάλια !
Αναζητάμε μια οικογένεια που να του προσφέρει όλα όσα δεν είχε ως σήμερα.

[email protected]
[email protected]
Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Daniel-Αρσενικος κουταβος περιπου 3.5 μηνων. Θα γινει μεσαιο μεγεθος. Υγιεστατος, εμβολιασμενος κ αποπαρασιτωμενος. Θα δοθει με Συμβολαιο Υιοθεσιας, Βιβλιαριο Υγειας κ Μικρο τσιπ.
Τηλ για Υιοθεσια 694 4949741

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Ο μικρος Ορφεας ειναι ενας λουκουμοσκυλακος 4 μηνων.
Ειναι 8 κιλα, οποτε θα γινει μεσαιου μεγεθους.
Ειναι μαθημενος να ζει και σε διαμερισμα, λερωνει σε πανα και στην βολτα, περπαταει πολυ ωραια με λουρι, πολυ κοινωνικος με ανθρωπους και αλλα σκυλακια.
Ειναι εμβολιασμενος και αποπαρασιτωμενος.
Θελουμε να του βρουμε οικογενεια που θα τον λατρεψει και θα τον κανει ισοβιο μελος της.
Οποιος θα ηθελε να μοιραστει την ζωη του με το λουκουμακι μας...
τηλ 6978172333, 6974341596

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Ο Μίνωας είναι ένα αρσενικό ομορφο κ αρχοντικο λυκόσκυλο, περίπου 5 ετών. Είναι αρκετα προστατευτικος και φιλικος εφοσον κερδισετε την εμπιστοσυνη του. Είναι υγιεστατος κ εμβολιασμενος.

Τηλ για Υιοθεσια: 694.4949.741

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
υιοθετηθηκε

Ο γαλανοματης Ezel.Ειναι ιδανικη παρεα για οσους θελουν ησυχια !!!
Ειναι 7μηνων μηνων,εμβολιασμενος,αποπαρασιτωμενος , με βιβλιαριο υγειας. Θα δοθει με συμβολαιο υιοθεσιας μονο σε φιλοζωους, (ως σκυλος συντροφιας ),εντος Αττικης,αφου πρωτα γινει συναντηση κι υποδηξη του χωρου που θα ζει ο σκυλος .
Θα δοθει με την υποχρεωση να τσιπαριστει ,οπως οριζει ο νομος (κοστος μονο 30 ευρω)στον κτηνιατρο μου και καλο θα ηταν να στειρωθει οταν κλεισει χρονο,για την αποφυγη καρκινου προστατη ,αλλα και για να μην εχει τασεις φυγης .
[email protected]
ή 210-3511817
:: - :: Pitbull-Rescue :: - :: - Marketplace - Category -

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3