Καλησπέρα στην παρέα σας και καλως σας βρήκα. Πρίν 1 εβδομάδα βρήκα παρατημένο στην μέση του δρόμου όπου κινούμουν ένα μικρό πλασματάκι 300gr κατατρομαγμένο. Χωρίς δεύτερη σκέψη το πήρα στο αμάξι και κατα συνέχεια στο σπίτι. Του έδωσα νεράκι και κατι να φαι. Το κακομοιρο ηταν παρα πολυ φοβισμένο. Καθοταν ολη την μέρα μαζεμένο και γλυφοταν. Μετά απο συζητηση με την γυναικα μου αποφασίσαμε να το κρατησουμε. Το πήρα λοιπον την ιδια μερα και πηγαμε στον κτηνιατρο οπου μας είπε οτι είναι κοντά 2 μηνων (απο έλεγχο στα δόντια) και κατευθειαν αμπουλα και αλοιφη για παρασιτα. Τσιπακι δεν ειχε. Την ζυγισε και ηταν 300gr και μας ειπε οτι εμβολιο λογο βαρους δεν μπορουσε να κανει. Ψωνισαμε λοιπον τροφες, κρεβατακια και τα συναφη και πηγαμε σπίτι. Απο την επόμενη αρχισανε τα όργανα. Φαγουρα σαν να μην εχει αυριο! Λεμε θα ειναι απο την αμπουλα. Υπομονη 2 μερες και μετα μπανιο. Τπτ ομως. Η φαγουρα επεμεινε. Σε αυτο το σημειο να τονίσω οτι μου φανηκε λιγο αραιο το τριχωμα του στο κεφαλακι του και πισω απο τα αφτια. Επειδη εχουμε και ενα παιδακι 2 χρονων σπιτι και λεμε μην παθει τπτ ξανα στον κτηνιατρο και περιγραφουμε ολο το ιστορικο. Την εξεταζει λοιπον, πηρε ξυσματα για καλλιεργεια και τωρα στην αναμονη. Μας είπε οτι μαλλον ειναι καποια μορφη ψωρας αλλα θα περιμενουμε την καλλιεργεια να δειξει. Εντο μεταξυ μεσα σε 4 μερες που γιναν ολα αυτα η μικρη πηγε στα 500gr αλλα απο οσο καταλαβα είναι πολυ λιγα για καποια αγωγη. Δεν εχω κανεναν σκοπό να το παρατησω και θα κανω τα παντα για να γινει καλα αλλα πραγματικα, οποιος και αν το πέταξε στον δρόμο ειναι απανθρωπος. Σαν νεος ιδιοκτητης λοιπον κουταβιου (αν και ειχα 2 κοκερ στο παρελθον) σε αυτα τα ”κιλα„ οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη. Η τροφη που της πηραμε (γιατι ειναι και κοριτσακι) ειναι μια brit που μας εδωσε η κτηνιατρος και κονσερβουλες rc για απογαλακτησμο. Επισυναπτω και την πρωτη φωτο της μικρης μας 1 λεπτο αφου την μαζεψα και την εβαλα στο αμαξι. Σας ευχαριστω πολυ και ξανα καλως σας βρηκα!!!
Attachments
-
284,7 KB Προβολές: 60