Σκυλος + Αυτοκινητο






nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Κοιτα αν καταλαβα καλα εχεις getz περιπου δηλαδη 6000Ε.Αν το δωσεις με αυτα τα λεφτα βρισκεις μεταχειρα τετοιο στυλ αντε να τσονταρεις κανα χιλιαρικο.Κι εγω κατι τετοιο θα κανω.
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
δεν βρισκεις ουτε για πλακα
τα μεταχειρισμενα τετοιου τυπου ειναι στις 9000€
για να αξιζει και τον κοπο............

Σοφια αληθεια εχεις getz???:eek:
χωρανε εκει μεσα?
 




kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παιδιά εμενα η ζώνη με έχει βολέψει αφάνταστα..
Εγώ έχω μονο το λουράκι και το δένω στο σαμαράκι της βόλτας του.
Εχει εναλλακτική μεγέθους που το ορίζεις εσύ και καθηλώνει το σκυλί στο μέρος που θέλεις εσύ!!!

Εμενα με έχει εξυπηρετήσει πολύ!
Βεβαια εγώ έχω σκυλί 7 κιλών ,δεν έχω αναλογη εμπειρία από μεγαλύτερο σκύλο.
 


elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Το κλουβακι μας (δεν ξερω αν κανει να αναφερω πιο είναι) είναι το μεγάλο μέγεθος και χωράει ανετα και στο Jimny της suzuki και στο C4 της citroen αλλα με τα πισω καθισματα ριγμένα.

Τα πράγματα στο citroen χωράνε ανετα στα πισω καθισματα και στο Jimny σε υφασματινη μπαγκαζιερα οροφης που είχε βγαλει φετος το καλοκαίρι το alex pack.

Για την ώρα που είμαστε μονο οι 4 μας βολευομαστε.. :p:p
Απο του χρόνοι που λέμε να γινουμε 5 μάλλον θα πάρουμε κανονικές μπαγκαζιέρες οροφής και για τα δυο αυτοκίνητο και ελάχιστα πιο μικρό κλουβάκι για το citroen για να μη χρειαζεται να ριχνουμε τα πισω καθισματα αφού και τώρα χωράει με τα καθισματα στη θέση τους αλλα δεν είναι η πλάτη κουμπωμένη κανονικά στη θεση της ..

Βέβαια τα δικά μου είναι μεσαίου μεγεθους και όχι αρκουδάκια :D :D :D

Παντως για να πώ την αληθεια σκεφτομαστε και το ενδεχόμενο της αλλαγης αυτοκινήτου αν μας το επιτρέψουν τα οικονομικά μας αλλα μετα απο μερικά χρόνια :D



 
Last edited:










YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Την ζώνη ωστόσο θα πρέπει να την ανέχεται και ο σκύλος. Η Φίμπι έκοβε το στηθόλουρο που φορούσε σε κάποια φάση της εκπαίδευσης σε 2 λεπτά. Δν υπήρχε περίπτωση να ανεχτεί την ζώνη , θα την έκοβε αμέσως. Γι'αυτό πάντα τα ντόμπερμαν τα μεταφέραμε στο κλουβί τους. Η Τζέσυ βέβαια είναι άλλη περίπτωση. Και ανάποδα να την κρεμάσουμε αυτή θα κάτσει ήσυχη. :p
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Σιγά που δεν βρίσκεις ...
Πόσο κάνει ένα Astra station που έχω εγώ του 2001 - 2003 ??
Απο DIS (πολλαπλασιαστη) πως πας;
Το astra που λεει ο Denis ειναι το μοντελο G που βγαινει απο 1999 - 2003. Μπορεις λοιπον να βρεις ενα τετοιο καλο με αυτα τα λεφτα, ή να παρεις το τελευταιο απο το προηγουμενο μοντελο (astra f) 97-98 με αρκετο εξοπλισμο και πολυ λιγοτερα λεφτα.
Και τα δυο εχουν σχετικα πολυ φτηνο κοστος συντηρησης και αρκετα μεγαλο χωρο.
Το ατου με τα παλιοτερα μοντελα ειναι οτι ξερεις τι προβληματα εχουν βγαλει, και εχουν λιγοτερα ηλεκτρονικα που πλεον ειναι το αδυνατο σημειο των καινουργιων.

Βεβαια το κακο με τις γυναικες ειναι οτι πρωτευοντα ρολο στην αγορα αυτοκινητου ειναι η εξωτερικη εμφανιση και η δημοτικοτητα του μοντελου και παραλειπουν βασικους κανονες οπως, κοστολογιο service, εμφανιση συγκλεκριμενων βλαβων του μοντελου (γιατι καποια στιγμη το παραμυθι της εγγυησης θα τελειωσει), επαρκεια ανταλλακτικων κτλ.
 






kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τη ζωνη αυτη που τη βρισκουμε;
Ευχαριστω
Mπορείς να την πάρεις από το internet αν δεν βρείς από petshop..
Eγώ την πήρα από την Ιταλία.
Αλλα έχει σίγουρα και στην Ελλάδα.
ψάξε σε petshop που έχουν πολλά είδη όχι μονο τροφές και κάνα δυο παιχνίδια..
Σε ποια περιοχή μένεις?
Εχω ένα υπόψιν μου που μπορεί να έχει..
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα vw passat στέησιον του 1998, 1600 κυβικά με μπαγκαζιέρα οροφής, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Δεν το έχω για πούλημα, αλλά... θα το συζητούσα. Εγώ έχω αγοράσει και ένα επιβατηγό βανάκι FIAT DUCATO PANORAMA, και δεν μου είναι τώρα πια τόσο απαραίτητο το στέησον.

Στο βανάκι, χωράνε όλοι οι καλοί. 'Ελυσα το πρόβλημα μου άπαξ δια παντός.

Στο πασάτ δεν είχα πρόβλημα χώρου με τα σκυλιά, και η μπαγκαζιέρα αναπλήρωνε το χαμένο πορτ μπαγκαζ, που είχε καταληφθεί από τους σκύλους. Αλλά επειδή οι ανάγκες μου μεγαλώσανε ακόμα πιο πολύ, με το βανάκι απέκτησα μεγάλη άνεση χώρου, όποτε τον χρειάζομαι.
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
σορρυ δεν ειμαστε ολες οι γυναικες ασχετες απο αυτοκινητα ! :mad::D
FAINOMENON δεν ειναι θεμα ασχετοσυνης. Μπορω να σου πω απειρα παραδειγματα με αντρες "ξερολες" ειδικους, ακομα και επαγγελματιες του χωρου. Ειναι καθαρα θεμα διαφορετικης αντιληψης και προσεγγισης του θεματος.
Μια γυναικα θα πει πχ "αχ τι ομορφουλικο κουταβακι, με τι ωραια χρωματακια και τσουλουφακια για κορδελιτσες" ενω ενας αντρας "τι δυνατο σκυλι με δυναμη δαγκωματος 100kg, θα το βλεπουν και θα φοβουνται ". Καπως ετσι περιπου παει και με τα τουτου.
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Εγώ πάντως δηλώνω εντελώς άσχετη από αυτοκίνητα. Έχω αρχίσει και τα κοιτάω τον τελευταίο μόλις χρόνο, και μοναδικό μου κριτήριο είναι οι χώροι για τα καμάρια μου. :)
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, πάντα κοίταγα και τι μηχανή θα πάρω ώστε να μπορώ να φορτώνω τη σκύλα μου. :rolleyes:
Γλυκοκοίταξα twingo με ριγμένα καθίσματα, panda και τελικά ερωτεύτηκα το ignis. Είναι και όμορφο και ψηλό πίσω. Θέλω αμάξι πόλεως (είπαμε για παραέξω θα πάρουμε το φορεστερ :D), αυτόματο θα ήταν και ξεκούραστο, που να είναι ψηλό πίσω. Το kangoo επίσης μου φάνηκε αρκετά κατάλληλο αλλά μεγάλο και νομίζω και ακριβό. Ίσως κάποτε...
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ααχ εγω θελω καγιεν... να βαζει τον αριστοκρατικο της πωπο η μπεμπα μου..
Αν και επειδη δεν ειναι πολυ οικολογικο λεω να κατεβασω Λαρα (ποδηλατο μου) και να τη βαζω σε καλαθι! :p:p:p Ω ναι τα πλεονεκτηματα του να εχεις δεσποινις κοντοσκυλακ ινστεαντ οφ δε αρκουδες τις Σοφιας:D:D
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.129
Μηνύματα
896.009
Μέλη
19.940
Νεότερο μέλος
desps