Έφυγε ή Λάρα...


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εχω μείνει άφωνη σήμερα... Καλό ταξίδι στη Λάρα. Ελπίζω η Ίσις και η Μάσκα να βρίσκουν παρηγοριά σε εσας και η μια στην άλλη.
 
  • Like
Reactions: vasgial




vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αυτό που πονάει περισσότερο είναι ο τρόπος που έφυγε. Προχθές το βράδυ μετά την επιστροφή από τη βόλτα έτρεξε ενθουσιασμένη στον κήπο να δει με τι έπαιζε η Μάσκα. Δυστυχώς ή Μάσκα έπαιζε με μια οχιά που προφανώς είχε φέρει από κάποιο ακαθάριστο γειτονικό οικόπεδο.
Τους τελευταίους μήνες δεν άκουγε καλά και όσο και αν της φωνάξαμε όταν καταλάβαμε τι ήταν το "παιχνίδι" δεν άκουσε και ή οχιά τη δάγκωσε. Δυστυχώς δεν είμαστε ο Μπολτ.
Κατευθείαν ξεκίνησε αγωγή αλλά όπως είπε ο γιατρός, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν έχει χάσει ποτέ σκύλο από δάγκωμα φιδιού, ήταν σε προχωρημένη ηλικία και δεν άντεξε ο οργανισμός της.
Ακόμα φέτος δεν είχαμε κάνει γενικές και βιοχημικές και έτσι δεν ξέρουμε αν τα όργανα ήταν όλα εντάξει.
Ταλαιπωρήθηκε 24 ώρες το κοριτσάκι μου και έφυγε τόσο άδικα που είμαι να σκάσω. Δεν μπορώ να το χωνέψω.
 












aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
έφυγε τόσο άδικα που είμαι να σκάσω. Δεν μπορώ να το χωνέψω.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όπως και να έφευγε δε θα μπορούσες να το χωνέψεις... Πάντα έχουμε μεσα μας ένα "γιατί" και ένα "αν είχα κάνει αυτό". Ο χρόνος βοηθάει......
 








ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.681
4.317
42
www.proudtobegreek.eu
Να προσπαθείς να σκέφτεσαι τις ευχάριστες στιγμές μαζι της και οτι έζησε οσο γινοταν καλυτερα,ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός μετατρέπει τη θλίψη σε γλυκιά ανάμνηση...καλο της ταξίδι...
 
  • Like
Reactions: vasgial






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.643
7.753
Μαζεύτηκαν πολλά αγαπημένα σκυλάκια εκεί πάνω..
Ακόμα κι όσα δεν ξέραμε όπως τη Λάρα την γνωρίζαμε μέσω της αγάπης του Βασίλη και των ιστοριών που μας έλεγε..
Πολύ άδικα πήγε, νόμιζα ότι έφυγε από γεράματα και ήταν λίγο πιο γλυκό το τέλος έτσι..όπως και να έχει η απώλεια είναι σκληρή..άδικες και μαύρες μέρες περνάει το φόρουμ.
 








LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Λυπάμαι. :(

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όπως και να έφευγε δε θα μπορούσες να το χωνέψεις... Πάντα έχουμε μεσα μας ένα "γιατί" και ένα "αν είχα κάνει αυτό". Ο χρόνος βοηθάει......
Όπως τα λέει η Αλίκη.
Το πρωί διάβαζα τα θέματα που έχεις ανοίξει και έβλεπα ένα που ρωτούσες για ποιο λόγο τα μικρόσωμα ζουν περισσότερο από τα μεγαλόσωμα. Η μεγαλόσωμη Λάρα σου έζησε πολλά χρόνια και έζησε καλά -έπαιζε μέχρι την τελευταία μέρα, οπότε μην κάνεις (χαζές) δεύτερες σκέψεις.

Ότι και αν γράψω για αυτό το σκυλί δεν τα είναι ποτέ αρκετό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για αυτά που μου έμαθε. Ήταν σωσίβιο για εμένα και δεν ξέρω που θα ήμουν τώρα αν δεν είχε βρεθεί στο μονοπάτι της ζωής μου.
Και όλη αυτήν την αγάπη και τη φροντίδα το κορίτσι σου την άξιζε, αφού φαίνεται ότι επιτέλεσε στο έπακρο την αποστολή της, να στέκεται δίπλα στον άνθρωπο της.

Καλό της ταξίδι.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.118
Μηνύματα
895.870
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki