Ετοιματζηδικη barf και προβληματα!


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.648
7.754
Βρε παιδια...μπηκα να ενημερωθω λιγο περι τροφων,αλλα απαντηση δεν πηρα...μονο διαφωνιες ειδα...τελικα η ΒARF ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ?????
Εξαρτάται πως θα την εφαρμόσεις. Αν μάθεις 2-3 πράγματα, ξέρεις τι κρέας να δώσεις από που θα το προμηθευτείς, δίνεις ποικιλία όπως ακριβώς κάνεις και όταν τρως εσύ, και δεν δίνεις μονο πλατάρια όπως κάνουν πολλοί σίγουρα είναι καλή διατροφή.
 


Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Γενικα οι ετοιματζιδικες barf εχουν μια ταση να εχουν μια ανισσοροπια οσο αφορα την αναλογια κρεας-κοκκαλου...το οποιο δεν ειναι σωστο για τον σκυλο γιατι προσλαμβανει παραπανω φωσφορο και αναγκαζει τα ζωτικα οργανα να δουλεψουν (συκωτι κυριως) αρκετα παραπανω ωστε αν τον διασπασουν. Επισης πολλες εταιριες στους κωδικους αρνι η μοσχαρι...τα κοκκαλα επειδη καποιων οι κυμαδομηχανες δεν τα περνανε/σπανε καλα τα αναμυγνυουν με κοκκαλα κοτοπουλου. Επισης ακουγονται και φημες για κρεατα με περισσια λιπους...γενικα στον ετοιμο κιμα ...δεν ξερεις ακριβως τι παιρνεις και τι εχει προσμιχθει μεσα εκει. Για αυτο και οι περισσοτεροι λενε να το φτιαχνεις μονος σου το γυμα της barf για αν ξερεις ακριβως τι εχεις δωσει...αν θα προσθεσεις κανα κοκκαλο, αν θα αφαιρεσεις, αν καποιο υλικο απο τα λαχανικα του φερνει αλλεργια η ταση για εμετο κτλπ!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.122
Μηνύματα
895.913
Μέλη
19.937
Νεότερο μέλος
Spotlight