Εφιάλτες με τους σκύλους μας


Status
Κλειδωμένο θέμα

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και γω στεναχωριέμαι όταν γράφονται τέτοια πράγματα....kos θα συμφωνήσω μαζί σου. Εβελύνα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μικρή.
 


samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Evelyna καλή επιτυχία! Περαστικά στη μικρούλα σου!!!!

Samsok στείλε τον Καισαράκο άμεσα!!! Θα μου χρειαστεί όχι για τη μικρή έχω κάποια άλλα κεφάλια έτοιμα!!!:D:D:D
α ολα και ολα,εμεις κεφαλια απο οχιες δεν τρωμε:D
 


Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
δεν θα έλεγα κάτι εάν δεν ήξερα τι έλεγα. Δεν εχω απολύτως κανέναν λόγο να κατηγορήσω επιπόλαια. Υπάρχουν γεγονότα που δεν χωρούν αμφισβήτηση. Εάν ήθελα να πω απλά κακίες θα έλεγα ονόματα. Εμενα δεν με δένει καμία φιλική η συναδελφική σχέση με κανέναν εκτροφέα η κτηνίατρο άρα μιλώ ελεύθερα. Τα γεγονότα υπάρχουν κ υπάρχουν έγγραφα. Η μικρή παραλίγο να πέθαινε. Είτε δόλος είτε αμέλεια, πάντως υπήρξε σοβαρό λάθος κ μάλιστα απορίας άξιο για το βεληνεκές της φήμης τους. Όσοι θέλετε μπορείτε να τα πείτε οτιδήποτε για μένα, μα λυπάμαι, η αλήθεια είναι μια. Δεν κρύβω τίποτε παρά λεπτομέρειες που απλά δεν έχουν αξία να ειπωθούν εδώ. Λεπτομέρειες που επιβαρύνουν την κτηνίατρο. Εσείς μπορεί να βαρέθηκατε αλλά η μικρή ένα μήνα με τις οδηγίες της γιατρού κ την βεβαίωση της εκτροφέα, έπαιρνε αντιβίωση , δεν έχει κάνει τα εμβόλια κ είχε ομφαλόκηλη την ώρα που οι κτηνίατρος κ εκτροφέας επέμεναν πως όχι. Νομίζω καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να μην εκδηλώσω το μέγεθος της οργής κ της πίκρας μου. Από εκεί κ πέρα, απλά εύχομαι κ προσεύχομαι πότε να μην βρεθεί κανείς σας στη θέση της μικρής μου κ της δικιάς μου. Κλείνω λέγοντας πως εάν σκοπός μου ήταν να δυσφημίσω για του τύπου , ακόμα κ δικαιολογημένα- θα παρέθετα ονόματα ώστε να μην υποψιάζεστε αλλά να ξέρουν όλοι. Άρα ο σκοπός ήταν να πω απλά τι λάθη έγιναν. Κατερίνα ευχαρίστως να σου παραθεσω τους διαλόγους κ τα χαρτιά με τις αντιβίωσεις κ την γνωμάτευση. Νομίζω ξέρεις πως δεν είναι του χαρακτήρα μου να εκθετώ ανακριβώς άτομα η καταστάσεις κ σου το εχω αποδείξει. Να είστε καλά κ με μάτια ανοιχτα. Καμία φορά ένα νέο μέλος μπορεί κ να λέει αλήθειες ακόμα κ αν δεν βολεύει κάποιους.
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εγω θα συμφωνησω με την Εβελινα και καλα κανει που εχει νευρα. Ειμαι δε απολυτα σιγουρος ότι λεει τα πραγματα ως εχουν.

Ο λογος που συμπαρισταμαι είναι ότι εχω αναλογη εμπειρια, αν και όχι τοσο σκληρη.
Να θυμισω ότι πηγαινα την Ζηνα επι εναμισι μηνα σε δυο κτηνιατρους, βλεπανε την σοβαρη τριχοπτωση, βλεπανε την ολη εικονα, τους ελεγα κι εγω ότι είναι ιδιαιτερα πεσμενη, και μου λεγανε ότι όλα είναι καλα και να κανουμε διαιτα!

Και αν δεν πεταγοταν η Ανδριαννα και η Κατερινα να επιμεινουν για εξετασεις, θα ειχαν πιθανον καταστραφει τα νεφρά της Ζηνας από την λεϊσμανιωση.

Κανεις όμως δεν κατηγορησε τους κτηνιατρους, οι οποιοι από μονοι τους στο τελος παραδεχτηκαν με πεσμενα αυτια το λαθος τους, και την ευθυνη την φορτωθηκα ολη εγω.

Ειμαι ο πρωτος που θα υποστηριξει τους επαγγελματιες, αλλά να εχει και νοημα. Όχι όμως τον κάθε αναξιο και αχρηστο, ειτε ειναι κτηνιατρος ειτε εκπαιδευτης!
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
kos & katerina

Με τον ίδιο τρόπο που εκθειάζουμε ένα κτηνίατρο για το καλό που έκανε, με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να πούμε και τα στραβά του. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να προβάλλουμε μόνο την καλή του πλευρά.

Κατά την άποψή μου (και μέ βάση την εμπειρία μου) δεν υπάρχει ο perfect κτηνίατρος - κάποια στιγμή όλοι κάνουν λάθος. Όπως επίσης κατά την άποψή μου, σε ένα σοβαρό πρόβλημα και όταν δεν βλέπεις βελτίωση πας και σε δεύτερο κτηνίατρο. Η evelyna την πάτησε κατά πάσα πιθανότητα στο ότι εμπιστεύτηκε τυφλά τη διάγνωση ενός καλόφημου κτηνίατρου σε συνδυασμό με τις ευλογίες του εκτροφέα - άλλωστε όλοι δεν λέμε να συμβουλευόμαστε τους εκτροφείς? Οποιοδήποτε θα μπορούσε να την πατήσει στη θέση της ανετότατα.

evelyna

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να συνέρθει.
 


Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
σας ευχαριστώ ολόψυχα. Κυρίως που έστω δύο τρεις άνθρωποι κατάλαβαν. Μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω φασαρία. Ξέρετε. Μα μετά κοιτάω την μικρή μου κ λέω το μόνο που με νοιάζει είναι να γίνει καλά. Καλά. Η χοουπ συγχωρεί, ξεχνά γρήγορα. Αυτό το στοιχείο της θέλω να το εχω κ εγω. Την πονάς καταλαθος κ μετά από ένα λεπτό σου κουνα την ουρίτσα της κ ζητά φιλάκι. Έτσι κ εγώ θέλω να μαι. Εγώ απλά δεν ξαναπάω. Εγω. Εσείς κ ένα σωρό άτομα να πηγαίνετε κ να πετυχαίνει διάνα. Προς θεού. Ειλικρινά δεν επιθυμούμε διένεξη η συνέχεια. Όχι από εδώ. Να γίνει καλά η φάτσα μου η γλυκιά θέλω...που πολεμά για τη ζωή από την πρώτη της μέρα που ήρθε στη γη. Δεν την αλλάζω. Δοξαζω την παναγία που μου την έφερε. Κ την εκτροφέα ευχαριστώ. Απλά θα εκτιμούσα την ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε κ οι 3 για τις ευχές μα πάνω από όλα το μικρακι η χοουπ που 3,5 μηνών αγαπά όλον τον κόσμο κ ας την βλάπτουν κάποιοι.
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.711
3.875
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εβελυνα λυπαμαι ειλικρινα που επρεπε να τα περασετε αυτα τα πραγματα :(
Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα το μικρο και να μην εχετε ποτε ξανα τετοιες ιστοριες!
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Εγώ πάντως θεωρώ σκόπιμο να αναφερθείς και με ονοματα!Ειδικά αν έχεις δεδομένα!
Όπως λέμε τα καλά πρέπει να λέμε και τα κακά!
Δεν θα ήθελα να καλυψουμε κάποιον επειδή είναι διάσημος ή γνωστός!

Αλλά πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο του λάθους!Δεν σημαίνει απαραίτητα ούτε ολοκληρωτική άγνοια, ούτε δόλο!
 




eleanna2

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2010
125
0
Περαστικα εβελυνα μου ολα θα πανε καλα με την μικρη μην ανησυχεις.:):)
Και καλα θα κανεις να αναφερεις δημοσιως και το ονομα της εκτροφεα και το ονομα του κτηνιατρου..Δεν καταλαβαινω ποια ειναι ακριβως η προσβολη.Πρεπει να ενημερωθει ο κοσμος ωστε να γνωριζει.
Οχι να παρουσιαζουμε οτι μας βολευει, να κραζουμε τους αλλους και οτι δεν μας βολευει να το κρυβουμε γιατι εξυπηρετουμε καποια συμφεροντα.
:mad::mad:
 


Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Επειδη καποιοι καλοθελητες απο εδω εστηλαν λινκ στην κτηνιατρο και μας πηρε τηλ ζητωντας τα ρεστα...Και επειδη ανθρωπος ειμαι και εξοργιζομαι... ΕΑΝ ηθελα να δωσω βαση στον συγκεκριμενο ανθρωπο και να τον εκθεσω, θα το εκανα απλα με ηπιο υφος σαφως και θα εσφαζα με το γαντι και με ονομα. Ορθογραφικα λαθη κανω, δυστυχως ειμαι δυσλεκτικη. Μα δοξα τον Θεο, μπορω να εκφρασω τις σκεψεις μου με τροπο που να καθιστασται σαφης οταν το επιθυμω.

Λεω λοιπον και ΠΑΛΙ, υπαρχουν κυριες και κυριοι λεπτομερειες ναι, αλλα δεν αξιζει τον κοπο... Αντιλογος ευχαριστως στα δικαστηρια. Εγω δεν πηγα να κανω δικη ουτε σας προσκαλεσα για κατι τετοιο.. Ηθελα απλα να αναφερω το ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ που παρατσακ θα κοστιζε τη ζωη της μικρης. Να πω οτι πρεπει να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα οσο αυθεντια κι αν ειναι καποιος...γιατι παντα υπαρχει χωρος για σφαλματα και ειναι μην σου τυχει... Σκεφτομαι ωρες ωρες, α ρε ΘΕε, να παθαιναν ολοι αυτοι που μου την λενε εκ του ασφαλους η του συμφεροντος τα ιδια να δω τι θα λεγανε...Θα λεγανε μετα οτι κακως το εγραψα εδω;;;Μα μετα λεω, οχι. Αν εχω ΜΙΑ πιθανοτητα να με ακουσει ο ΘΕος, θα την εξαντλησω την ευκαιρια μου παρακαλωντας τον να εχει την μικρη μου γερη και δυνατη....

Ελεαννα μου, ουτε δημοσιως ουτε ιδιωτικα αναφερω ονοματα. Μονο δυο ατομα ξερουν κι αυτο πολυ πριν το περιστατικο. Δεν υπαρχει λογος διοτι απλα, ολοι κανουμε λαθη. Οπως πιστευω και ολοι θα αγανακτουσαν. Προσεχω πολυ πως εκφραζομαι μεσα στην ολη πικρα μου και την οργη μου απλα κ μονο γιατι γνωριζω τα ορια του νομου και της συνειδησης μου.
Οταν αργοτερα γινω δικηγορος και καψω πελατη μου, να του ζητησω τα ρεστα ε; αν παει φυλακη πχ, και γραψει σε φορουμ την περιπετεια του κ τα λαθη μου, εγω να παραπονεθω; Γιατι το ιντερνετ ειναι μονο για δοξασιες;;;

Ειχα δυο επιλογες...να πω εδω τον πονο μου χωρις ονοματα, χωρις καν να φωτογραφησω . Για να μαθουν οσοι θελουν, απλα να προσεχουν ΠΟΛΥ. Κ ο δρομος των αγωγων. Προτιμησα τον πρωτο. Φωναζω ναι, κλαιω ναι. Γιατι ειναι η δικια μου η χοουπ που γλυτωσε απο συστροφη και σηψαιμια. Για τη δικια μου Χοουπ ειπε ο κτηνιατρος"μα καλα τι περιμενετε; να δειτε τα εντερα της εξω να κρεμονται;;;" ΕΙναι το δικο μου παιδι που μου ειπαν" μα καλα! εναν μηνα οκμεντιν σε 3 μηνων κουταβι και καθε 15 μερες ενδοπαρασιτωση;;; δεν θα του μεινει νεφρο για νεφρο!" Ειναι η δικια μου ζωη, η δικια μου ψυχουλα, τα δικα μου ονειρα και ευτυχια που μου ειπαν, μην τολμησεις να κανει ςτο δευτερο εμβολιο αν δεν περασουν τουλαχιστον 10-15 μερες απο οταν σταματησε την αντιβιωση αλλιως καλυτερα παρε ενα σκυλι με τυφο και βαλε το να κατουρισει την μικρη σου".

Θελετε να με κρινετε;;; ωραια.

Εγω ευχαριστω απο εδω μεσα δυο μελη που οταν διαβασα τι εγραψαν για τα κουταβια και τα ντετολ τους ειπα υστερικους και υπερβολικους. Γιατι οταν πηρα την μικρη εμενα δεν μου ειχαν πει τιποτε τετοιο απολυτως. Και τωρα πλεον σε οσους εχω ρωτησει μου λενε ουτε να μυρισει εξω, και ουτε καν αμολητη στο σπιτι γιατι παταμε με παπουτσια. Και εχω δεκα ντετολ και ευχαριστω. Krina kai vmode. Και συγνωμη που εκρινα χωρις να ξερω. Γιατι εκρινα βαση οσων ΔΕΝ μου ειχαν πει. Και στον Χαρη που διαβαζα για τα λουρια και τα αυτα γαι την εκπαιδευση και φρικαρα και ειπα, ελα Θεε και κυριε! Μα καλα; τα βασανιζει;;;; Μα διαβασα και καταλαβα. Κ την mareco γιατι μου εδωσε "χαστουκι γκραντε" και μετα με πηρε αγκαλια και εμαθα κατι χαρη σε εκεινη. Και την κατερινα ολα οσα εκανε.

Να ειστε ολοι σας καλα και με ανοιχτα μυαλα. Γιατι η ζωη καμια φορα δινει κατι χαστουκια και σου γυρνανε στη μαπα ολες οι κακιες η οι αδικιες που λες. Εγω τις εφαγα. Τουλαχιστον εσεις μην τις φατε.
καλο απογευμα.
 


eleanna2

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2010
125
0
Σεβαστη η επιλογη σου να μην δημοσιοποιησεις τα ονοματα εβελυνα μου,απλα εγω το ανεφερα γιατι υποτιθεται αυτο κανουμε σε αυτο το φορουμ ενημερωνουμε και ενημερωνομαστε.Οπως φωναζουμε για ολους αυτους τους εκτροφεις και κτηνιατρους που κοροιδευουν τον κοσμο σε αλλες περιπτωσεις, ετσι πρεπει να κανουμε και τωρα και δεν καταλαβαινω γιατι σε καποιους κακοφαινεται αυτο (ή μαλλον καταλαβαινω οπως ολοι φανταζομαι).
Και εννοειται οτι ανθρωποι ειναι και αυτοι θα κανουν και λαθη.Αλλα γιατι καπους αλλους να τους ντουφεκιζουμε και αλλους να τους καλυπτουμε?
Και ουτε με νοιαζει εμενα προσωπικα ποιος ειναι(τον εκτροφεα τον γνωριζω βεβαια) γιατι ουτε καν Αθηνα δεν ειμαι.Επισης το ηξερες οτι θα γινοταν <σουσουρο>γραφοντας κατι τετοιο εδω μεσα δεν μπορεις να λες οτι απλα ηθελες να το αναφερεις.Ηξερες οτι θα προκαλεσει ολο αυτο.Τωρα για το ποιος το ειπε στη κτηνιατρο αυτο το ξερεις εσυ καλυτερα,αν και δε θελει και μεγαλη φαντασια....
Αυτα απο εμενα το κλεινω εδω το συγκεκριμενο θεμα.
Περαστικα και παλι στη μικρη και να σαι καλα.
 
Last edited:


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να είναι το τελευταίο που τυχαίνει στη σκυλίτσα σου
 


Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ο εκτροφέας δεν είναι κτηνίατρος. Δεν είχα απαιτήσεις. Κ ξέρω ότι αγαπάει σαν τρελή την φυλή. Δεν περίμενα αυτές τις συμπεριφορές γιατί είχα εσφαλμένη εκτίμηση ατόμων μα είναι αυτό δικό μου λάθος. Όφειλα να το περιμένω. Τέλος πάντων. Η μικρή δόξα τον θεό σιγά σιγά γίνεται ζουζουνα δόξα τον καλό θεό. Τίποτε άλλο δεν έχει σημασία. Μαθαίνω πολλά είτε με τον καλό είτε με τον άσχημο τρόπο. Λάθος μου που για ένα μήνα εμενα σε μια γνώμη. Πλέον έμαθα. Σας παρακαλώ θέρμα εάν θέλετε να μην συνεχιστεί διότι δεν είναι δίκαιο για κανέναν. Δοξαζω την παναγία, την εκτροφέα, τον καλό μου κ τον γιατρό που την έσωσε. Χωρίς αυτούς εγώ δεν θα είχα την λατρεία μου. Δεν θέλω φασαρίες ούτε τίποτα. Αν θέλετε απλά, πείτε από μέσα σας μια μικρή προσευχή μισού λεπτού, να γίνει καλά εντελώς η μικρή μου. Κ θα είμαστε απέραντα υπόχρεοι.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Εύχομαι και πάλι τα καλύτερα και καταλαβαίνω την αγανάχτησή σου - άλλοι θα αντιδρούσαν ακόμη χειρότερα (π.χ. εγώ). Θα ήταν χρήσιμο να διαβάσουμε - ίσως σε άλλο θέμα - τι διαγνώστηκε στη αρχή, τι ήταν τελικά, πως τελικά διαγνώστηκε κλπ. δηλαδή την εξέλιξη Aς πουμε Augmentin γιατί έπαιρνε δεν έχω καταλάβει ή κάπου το έχασα...
 


samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
δεν ξερω αν ειμαι off topic η οχι ,αλλα Ελλη εχεις ακομη εφιαλτες η ολα οκ?
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Είχα άλλη μια βραδιά αλλά ήμουν εγώ το επίκεντρο οπότε δεν με πείραξε!:D Η μικρή είναι μια χαρά καλοκαίρι έρχεται... κάπως άλλαξα σε positive mood, ξεπάστρεψα και κάτι κεφάλια που λέγαμε... οπότε τον Καίσαρα τον θέλουμε μόνο για να για παιχνίδια:D
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
@evelina
Αυτο θα πει εφιαλτης που περασατε!!!
Μονο που δεν ηταν ονειρο, αλλα πραγματικο!!

Καταλαβαινω την αγανακτιση σου- και ευχομαι να γινει γρυγορα καλα η μικρουλα σου!
Να ζησει και αυτη σαν ενα κουταβι της ηλικιας της- χορις πονους και προβληματα!
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω αυτο που υποστήριξα και θα συνεχίσω να υποστηρίζω είναι ότι τόσα χρόνια που ασχολούμε με τα σκυλιά, έχω βρει 5 ανθρώπους (κτηνίατρους), που έχουν αποδείξει σε μένα την αξία τους. Μέσα σε αυτούς τους 5 είναι και οι δύο κτηνίατροι για τους οποίους μιλάει η Εβελύνα, (και αυτόν που έκανε την εγχείρηση και τον άλλον που κατηγορεί).
Με ενοχλεί να λέγονται πράγματα για έναν γιατρό...όταν δεν υπάρχει αντίλογος και όταν δεν ξέρουμε τα δεδομένα και από τις δύο πλευρές. Και ιδίως όταν μιλάμε για ιατρικά θέματα...που δεν είμαστε ειδικοί...
Το να τα λέμε μεταξύ μας σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο..ναι...αυτό το δέχομαι. Αλλά όταν μιλαμε για το επάγγελμα κάποιου χωρίς να είμαστε εντελώς σίγουροι που και πως έγινε το λάθος...όταν δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου με τον άλλον κτηνίατρο, που μέχρι τώρα εμπιστευόμασταν να τον ενημερώσουμε για ότι έχει συμβέι και να ακουσουμε τι έχει να μας πει ...για ένα τόσο σοβαρό θέμα...τότε δεν βγαίνουμε σε ένα δημόσιο forum να κατηγορήσουμε κανέναν. Όπως στεναχωριέμαι να διαβάζω χαρακτηρισμούς που προέρχονται από "συναισθηματικές εκρήξεις" όταν αφορούν την επαγγελματική φήμη ανθρώπων που έχουν αποδείξει την αξία τους πολλές φορές.
Δεν παίρνω κανενός το μέρος...΄και δεν ισχύουν τα περι φιλίας κλπ, το ίδιο θα έλεγα αν διάβαζα κάτι για τον καθένα από τους 5 ανθρώπους που εγω προσωπικά εμπιστεύομαι για την υγεία των σκύλων μου.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Με ενοχλεί να λέγονται πράγματα για έναν γιατρό...όταν δεν υπάρχει αντίλογος και όταν δεν ξέρουμε τα δεδομένα και από τις δύο πλευρές. Και ιδίως όταν μιλάμε για ιατρικά θέματα...που δεν είμαστε ειδικοί...
Το να τα λέμε μεταξύ μας σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο..ναι...αυτό το δέχομαι. Αλλά όταν μιλαμε για το επάγγελμα κάποιου χωρίς να είμαστε εντελώς σίγουροι που και πως έγινε το λάθος...όταν δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου με τον άλλον κτηνίατρο, που μέχρι τώρα εμπιστευόμασταν να τον ενημερώσουμε για ότι έχει συμβέι και να ακουσουμε τι έχει να μας πει ...για ένα τόσο σοβαρό θέμα...τότε δεν βγαίνουμε σε ένα δημόσιο forum να κατηγορήσουμε κανέναν.
Katerina
Έχω δει σε άλλα threads στο ίδιο forum να λιθοβολούν συγκεκριμένους κτηνίατρους γιατί είναι ανίκανοι και παίρνουν κόσμο στο λαιμό τους. Επίσης ας δούμε πόσες φορές γράφουμε όλοι μας σε κάποιον εδώ μέσα "άλλαξε γιατρό τώρα!" - ούτε εκεί είμαστε γιατροί. Δεν παίρνω το μέρος κανενός αλλά όπως είπα και πριν, λάθη κάνουν όλοι και αυτό το λάθος που έγινε φαίνεται κραυγαλέο, διαρκείας (1 μήνα από ότι κατάλαβα το πιλάτευαν το κουτάβι?) και σχεδόν μοιραίο.
Η Evelyna κατά την άποψή μου είναι και ψύχραιμη. Εάν τύχαινε σε μένα αυτό, σε κουτάβι 3 μηνών να του χώνουν ένα μήνα αντιβίωση χωρίς λόγο και η διάγνωση να είναι αλάν ντελόν και τελικά παρά λίγο να του στοιχίσει του κουταβιού τη ζωή (που ακόμη κινδυνεύει από όσο κατάλαβα), φοβάμαι πως θα είχα κάνει το κτηνιατρείο τουλάχιστον λαμπόγυαλο.
Όσο για τον αντίλογο, κανένας από εδω μέσα σε θέματα ιατρικά δεν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον κτηνίατρό του να γράφει εδώ μέσα...
 


Status
Κλειδωμένο θέμα