Η ντροπή του Ελληνικού Στρατού










jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
ντροπη του........
Πρεπει να σταλει σε ολα τα καναλια και να ξεφτιλιστει.......
 
Last edited:














βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Ειναι υπρηφανη η χρυση αυγη? αχαχαχαχαχαχαχαχαχα....αλλα ναι ξεχασα θα παρουνε την πολη:maria::maria::maria::maria::maria::maria::maria::maria::maria::maria::maria: οταν την παρουν θα ηθελα κι εγω λιγη αν ειναι ευκολο..αχαχαχαχαχαχα
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
την φωτό με τα βυζιά γιατί την έβαλε?? Για να δούμε τι άντρακλας και μάγκας είναι?

Πάντως συγγνώμη εγώ δεν είδα! Μόνο δικαιολογίες για την πάρτη του!!!

of topic: η χρυσή αυγή έχει και άλλη ''αποστολή'' τώρα τελευταία.Να πλακώνει στο ξύλο κατοίκους που προστατεύουν τους τελευταίους ελεύθερους χώρους που υπάρχουν στην Αθήνα.Δύναμη κρούσης!!!ΟΛΕ!!!
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
H απάντησή του
Το ξέρω πως ότι κι αν πω δεν θα μπορέσω να δικαιολογήσω την πράξη μου. Αυτό που έκανα ήταν απερίσκεπτο και λάθος από κάθε άποψη. Δεν ξέρω τι με οδήγησε να κάνω τηναποτρόπαια αυτή πράξη. Η ψυχολογική πίεση του στρατού και η ανάγκη να “ταιριάξω” στο περιβάλλον του στρατοπέδου και στις κλίκες των υπόλοιπων φαντάρωνμπορεί να μην με δικαιολογούν απόλυτα αλλά είναι ίσως η μοναδική αιτία που μπορώ να δω για να καταλάβω αυτό που συνέβη. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που συνηθίζω να κάνω. Πριν από δύο χρόνια διέσωσα μάλιστα δύο σκυλάκια τα οποία έχω ακόμα και σήμερα. Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγνώμη και να σας διαβεβαιώσω πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Ο καθένας ας με κρίνει όπως νομίζει...
Έβαλα μια φράση σε bold. Δυστυχώς η ανάγκη αυτή κάθε ανθρώπου, ιδιαίτερα των νέων, μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες μαλακίες (από κάπνισμα μέχρι κακοποίηση ζώου ή και ακόμα χειρότερα). Χαρακτηρίζει, πολύ σωστά, την πράξη του "αποτρόπαιη". Ελπίζω να κατάλαβε τι έκανε, αν και πιθανότερο θεωρώ να τρόμαξε απ' την αντίδραση του κόσμου. Από κει και πέρα νομίζω το θέμα έληξε... Του θέματος μπορεί (και πρέπει) να επιληφθεί το ΓΕΣ.
 


Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Όσο είναι δικά μου αυτά τα λόγια άλλο τόσο είναι και δικά του.
Κοινώς, το μόνο που κατάλαβε είναι ότι έγινε σούσουρο και κάποιος που ξέρει να μιλάει (γιατί αυτός όπως μας έδειξε είναι ουγκ!) έγραψε πέντε αράδες και του τις έδωσε.
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
διεσωσε και σκυλακια , χαχα..
αυτα ειναι δικηγοριστικες παπαριες και κανουν μπαμ.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
To ΓΕΣ θα μπορούσε να επιληφθεί και του θέματος των ΧΙΛΙΑΔΩΝ ζώων που βρίσκονται μέσα στα ελληνικά στρατόπεδα εντελώς έρμαια της τύχης τους και των ορέξεων του κάθε καταπιεσμένου φαντάρου ή αξιωματικού. Είναι αποτρόπαιο, γελοίο και εκτός κάθε λογικής να βρίσκονται αδέσποτα και αστείρωτα τόσα ζώα, να στριμώχνονται μεταδίδοντας ψύλλους ακόμα και μέσα στα μαγειρία, και να προσφέρουν κάθε σεζόν τα κουτάβια τους ώς παιχνίδια θανάτου στον κάθε ανώμαλο.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eχω ακούσει και εγώ πρόσφατες ιστορίες από τον Ελληνικό Στρατό..., ένας οδηγός πάτησε επίτηδες ένα κουταβάκι στο πόδι δυο φορες με την καναδεζα (ετσι την λεγανε), την μια έγινε καλά και το ξαναπάτησε..:eek:
Αυτά συμβαίνουν πραγματικά και νομίζω όσοι είχαν σκυλάκια στο στρατόπεδο που υπηρέτησαν, όλο και κάτι θα έχουν να θυμούνται από τέτοια άτομα..

Δυστυχώς..
 




amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
To περασμένο Σάββατο, βρέθηκα στην Αρχαία Επίδαυρο, και στο λιμανάκι ψάρευαν 2 αγοράκια γύρω στα 10-12 χρονών. Κάποια στιγμή, πιάσανε ένα μικρό ψαράκι, το σκότωσαν και το πέταξαν κάτω. Η παρέα μεγάλωσε, ήρθε ένας γουρουνάθρωπος με το γουρουνοπαιδάκι του, παρόμοια ηλικίας με τα προηγούμενα, και ψάρευε κι αυτός, ενώ το γουρουνοπαιδάκι του έκανε ποδήλατο.

Κάποια στιγμή, μια γάτα πήγε να φάει το πεταμένο ψαράκι, και το γουρουνοπαιδάκι της τράβηξε ένα σουτ, η γάτα εκσφενδονίστηκε 2-3 μέτρα μακριά!!!

Τα γέλια και οι χαρές των πιστιρικάδων σταμάτησαν από τις φωνές μας, ότι εαν τολμήσουν να ξαναχτυπήσουν την γάτα ή οποιοδήποτε άλλο ζώο, δεν θα φωνάξουμε την στυνομία, αλλά θα κάνουμε ακριβώς το ίδιο σε αυτούς.

Ο γουρουνάνθρωπος που δεν κατάλαβε ακριβώς γιατί φωνάζαμε, ρώτησε τα παιδιά, και αυτά του είπαν πως φωνάζουμε γιατί κλώτσησαν την γάτα. Δεν υπήρξε συνέχεια. Μετά από ελάχιστη ώρα, τα μάζεψαν όλοι μαζί, κι έφυγαν.

Το ψάρι είχε ήδη πεταχτεί στην θάλασσα, για να μην καταλήξει στο στομάχι ούτε αυτής της γάτας, ούτε κάποιας άλλης.

Βλέποντας σήμερα το πρωί, στην τηλεόραση τον φαντάρο που κλώτσησε την γάτα, δεν είδα τίποτα διαφορετικό από ότι είδα μια βδομάδα πριν στην Αρχαία Επίδαυρο.

Βέβαια, είχαν θολώσει το πρόσωπο του φαντάρου, μην δούμε την φάτσα του και τον αρχίσουμε κι εμείς στις κλωτσιές, εαν τον πετύχουμε πουθενά.

Ο φαντάρος, δεν έκανε τίποτα διαφορετικό, από αυτό που έμαθε να κάνει απο παιδάκι, να χτυπάει ή να σκοτώνει τα ζώα για διασκέδαση. Τι παιδαγωγικό χαρακτήρα έχει το ψάρεμα, για διασκέδαση, να σκοτώνεις ψάρια? Να τα τρώγανε, δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά 99% τα παιδιά που ψαρεύουν, το κάνουν μόνο για διασκέδαση.

Το παιδί αυτό, τι παραστάσεις έχει, όταν βλέπει τον ψαρά να ξεψαρίζει τα ψάρια από τα δίχτυα, και τα μισά και περισσότερα τα πετάει νεκρά στην θάλασσα, είτε γιατί δεν έχουν το μέγεθος να τα εμπορευτεί, είτε γιατί δεν είναι αρκετά από το κάθε είδος? Ξέρετε πόσοι θα τρώγανε τα ψάρια αυτά, σαν ψαρόσουπα για παράδειγμα? Τι παραστάσεις έχει το παιδί αυτό που κλώτσησε την γάτα, όταν από όσους το είδαν, μόνο 2 μαλάκες, εγώ και ο ξαδελφος μου που είμασταν μαζί, φωνάξαμε για το γεγονός? Όλοι οι άλλοι, αδιαφόρησαν.

Μακάρι να ήταν μεμονωμένο γεγονός η συμπεριφορά του φαντάρου, δυστυχώς όμως δεν είναι. Ένα ζώο, με μη αποδεκτή συμπεριφορά, καταδικάζεται άμεσα σε ευθανασία, ενώ τα ανθρωπόμορφα τέρατα, την βγάζουν καθαρή με την ανοχή των τριγυρνών τους, ενώ όταν από την πολύ μαγκιά βγάλουν τα κατορθώματα τους στο facebook, τότε αρκεί μια συγνώμη.