Νέο μέλος και ζητάει την βοήθεια σας...




Dreamcatcher

Member
1 Σεπτεμβρίου 2013
24
0
Τρικαλα
Δεν ξέρω αν διαβάσατε αυτό που έγραψε προς στο τέλος τα σήκωσε τα αυτάκια του.
Και ο Apollo μεγαλώνει πολύ γρήγορα είναι υπάκουο, έμαθε το κάτσε, κάτω, έλα. Του πετάω το μπαλάκι και μου το φέρνει. Το πηγαίνω 4 φορές την ημέρα βόλτα, δηλαδή 3 φορές περπάτημα και 1 φορά τρέξιμο στο γήπεδο όταν έχει δροσούλα το πρωί. Αλλά μερικές φορές είναι τεμπέλικο ίσως το κουράζω και εγώ με το παιχνίδι και τις βόλτες.
Σταμάτησε να δαγκώνει για ένα διάστημα αλλά σήμερα το ξανά άρχισε μάλλον τον πονάνε τα δοντάκια του.
Δεν δαγκώνει πλέον τα παπούτσια και τις παντόφλες, το σταμάτησε αυτό.
Το μόνο που δεν ακούει είναι στο μη και το οχι. Είναι πολύ έξυπνο, παιχνιδιάρικο και πονηρό κουτάβι.
http://i41.tinypic.com/28bxs0z.jpg
http://i39.tinypic.com/28cixx1.jpg
 


Dreamcatcher

Member
1 Σεπτεμβρίου 2013
24
0
Τρικαλα
Υ.Γ.: Έχει την άλλη εβδομάδα το εμβόλιο και το τελευταίο είναι τον Οκτώβριο. Ρώτησα τον κτηνίατρο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την βόλτα και μου είπε οχι, επειδή δεν τα έχει ολοκληρώσει ακόμη, εσείς τι λέτε;
Εξετάσεις αίματος να τον κάνω τώρα που θα έχει το εμβόλιο ή αργότερα;
 


silkwood

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2013
62
1
Ιεραπετρα Κρητης
Να σου ζησει το σκυλι να το αγαπας γιατι κι αυτο σε αγαπαει.
Διαλεξες μια πολυ δυσκολη ρατσα σε θεμα υπακοης. Οσο ειναι μικρο εκτελει αλλα αργοτερα δε θα ειναι ετσι.
Καλο θα ηταν να μιλησεις με εναν καλο εκπαιδευτη.
Πανεμορφος ο κουταβος παντως! Ειναι μικρουλης ακομα, αφηνε το να κοιμαται οσο θελει. Οσο για τα δαγκωματα, που να δεις τι εχει να γινει μολις αλλαξει δοντακια. Μονο υπομονη κανε. Και μαθε του το "μη" ακομα κι αν χρειαστει καμια χειρονομια ελαφρια ισα ισα να καταλαβει οτι το "ΜΗ" ειναι απαγορευτικο.
Ειναι βασικο στο χασκυ αλλα και σε καθε σκυλο, οταν λεμε Μη η οχι, ειναι ΟΧΙ, δεν αλλαζουμε αποψη επειδη κλαιει.

Να το ταιζεις καλα, και με ποιοτικη τροφη γιατι με τοσο μαλλι αν κανεις το λαθος και πας σε καμια χυμα τροφη της πλακας, θα εχεις σοβαρο προβλημα με την οσμη της τριχας καθως και τριχοπτωση. Τα υπολοιπα που προσφερει μια καλη τροφη εννοουνται. Βλεπεις και κρινεις!
 


Dreamcatcher

Member
1 Σεπτεμβρίου 2013
24
0
Τρικαλα
Σε ευχαριστώ πολύ και εσύ να χαίρεσαι το όμορφο σκυλάκι σου.
Το ήξερα από την αρχή ότι αυτή η ράτσα είναι πολύ δύσκολο να εκπαιδευτούν, αλλά μόλις τελειώσει τα εμβόλια και να μπορεί να ταξιδεύει τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και το Καλοκαίρι θα πάμε στην Αυστρία για να επισκεφτώ του γονείς μου και θα τον πάω εκεί για εκπαίδευση που πήγαινα και τα άλλα δυο σκυλάκια που είχα, αλλά οι εντολές θα είναι στα γερμανικά. Είμαι μόνιμη κάτοικος εξωτερικού και απλώς τα 2 τελευταία χρόνια σπουδάζω στην Ελλάδα και όταν είμαι στην σχολή το προσέχει η γιαγιά μου, είναι μεγάλη σε ηλικία και είναι κρίμα να την δαγκώνει και να την γρατζουνάει. Δεν το έχει μαλώσει ποτέ ούτε δεν το έχει χτυπήσει απλώς όταν κάνει μια αταξία του λέει κάτσε καλά! Όσο για την τροφή του δίνω Acana puppy και λιχουδιές pedigree για τα δοντάκια του, τα πρότεινε ο κτηνίατρος. Το βουρτσίζω 2 φορές την εβδομάδα και μια φορά πλύσιμο δοντιών, του έχω παραγγείλει και μερικά εκπαιδευτικά παιχνίδια από pet shop στο ιντερνετ. Όταν θα είναι έτοιμος για στείρωση θα τον πάω στην Αυστρία γιατί είναι πιο φτηνά.
 






Dreamcatcher

Member
1 Σεπτεμβρίου 2013
24
0
Τρικαλα
Θα πάω τον Ιούνιο και θα είμαι εκεί μέχρι τον Οκτώβριο. Εννοείται όταν τελειώσω τις σπουδές θα ξανά γυρίσω πίσω Αυστρία και θα τον πάρω μαζί μου. :)
 




ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πολυ ομορφος ο μικρος.
Τα παιδια σου εξηγησαν οτι ηταν λαθος η αποκτηση του απο byb. Καθαροαιμο σκυλο περνουμε μονο απο εκτροφεα αναγνωρισμενο απο τον ΚΟΕ. Οτιδηποτε αλλο χωρις pedigree θεωρειται ημιαιμο.
Τωρα ξερεις. Να τον προσεχεις και να τον αγαπας, που ειμαι σιγουρη οτι το κανεις. Να τον πας σε εκπαιδευτη για να μην σου παρει τον αερα :p Παρολα αυτα θα εισαι η αδυναμια του και θα σε λατρευει. ;)
 


karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Όταν θα είναι έτοιμος για στείρωση θα τον πάω στην Αυστρία γιατί είναι πιο φτηνά.
Χμμ...Επειδή έχω συγγενή που μένει Αυστρία, ξέρω ότι οι αμοιβές των κτηνιάτρων είναι εξωπραγματικές. Βέβαια αν κι εσύ μένεις εκει, ίσως να ξέρεις καλύτερα.
 


Dreamcatcher

Member
1 Σεπτεμβρίου 2013
24
0
Τρικαλα
Αυτό ισχύει ότι μερικοί κτηνίατροι είναι ακριβοί αλλά αυτόν που γνωρίζω εγώ είναι λίγο φτηνός και πολύ καλός. Θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο που ξέχασα να το γράψω ο Apollo εδώ και 4 μέρες έχει τσίμπλες στα ματάκια αλλά το βλέπω ότι είναι χαρούμενος και έχει διάθεση για παιχνίδι, όρεξη για φαγητό. Τι μπορεί να είναι;
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Θα σου πει ο κτηνίατρος. Ελπίζω να μην περιμένεις να πας Αυστρία και γι'αυτό. Πρέπει να βρεις και στην Ελλάδα έναν να τον εμπιστεύεσαι.