Ο σκύλος μέσα ή έξω από το σπίτι?


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ναι δεν το λεω για σενα.. για τον treasure το ελεγα που αγχωνεται για τη σχεση παιδιου σκυλιου.. νομιζω οτι αν ο γονιος ειναι ψυχραιμος ολα θα πανε καλα και σιγουρα δεν ειναι αυτος ο λογος να μενει εξω.. ειπαμε εσυ που τα χεις τρια ειναι αλλο και αλλιως ειναι και αυτα.. αλλο 3 και αλλο 1!!
οσο για τα κατουρα δεν με παιρνει να πω πως συμφωνω.. ειμαι η χρυση σφουγγαριστρα 2006-07!! Μετα ανελαβε η ξανθια γιατι εγω εφυγα στα ξενα.. :D;)
 


chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
πάρε ένα κοκόνι καλυτερα και πίστεψε πως ότι κι αν κάνει ο άνθρωπος καλά είναι να το κάνει πρώτα με αγάπη αλλά και μετά με όσο περισσότερη γνώση γίνεται.

αν λείπετε όλοι από το σπίτι συχνα να ξερεις πως δεν θα πάει πολύ καλά η σχέση σας με το σκύλο-ειδικά αν λείπετε την περίοδο που είναι κουτάβι.

εύχομαι καλή επιτυχία και δες λίγο και τα κοκόνια-πιστεύω πως θα τα βρείτε τέλεια
 


dolph26

Active Member
1 Ιανουαρίου 2008
43
0
αθηνα
νομιζω οτι οι συνθηκες αλλα και το ειδος του σκυλου παιζουν πολυ μεγαλο ρολο.για παραδειγμα ενα σκυλι μικροσωμο μπορει να κοιμηθει και στο κρεβατι μας το βραδυ .ο δικος μας θελει ενα κρεβατι μονος του ασε που αν γυρισει πλευρο θα βρεθεις στο πατωμα.
αν καποιος εχει μονοκατοικια μεγαλο χωρο αυλη δε βρισκω το λογο αν δημιουργησει τις καταλληλες συνθηκες ο σκυλος να μη κοιμαται εξω. οι συνθηκες ειναι αποφυγη φολας και προστασια στο μεγιστο απο καλαζαρ για παραδειγμα.δε μπορουμε οπου μας συμφερει να λεμε οτι ο σκυλος ειναι μελος μιας αγελης και ειμαστε εναντια στη φυση του οταν τον απομονωνουμε και απο την αλλη...το να ειναι κλεισμενος σε ενα κρατε η σε ενα δωματιο 2χ2 ειναι στη φυση του?
θελω να πω οτι εκτος απο τις περιπτωσεις των ατομων που τον εχουν στο δωματιο μαζι τους να κοιμαται...αυτοι που ειναι υπερ και απλα τον εχουν κλεισμενο στο κρατε η σε ενα δωματιο και δεν εχουν επαφη μαζι του το βραδυ βρισκουν διαφορα απο το να τον εχουν καπου αλλου?
το μπαλκονυ η τη ταρατσα τα θεωρω απαραδεκτα... για να μη παρεξηγηθω σε συνθηκες πολυκατοικιας ο σκυλος το να βρισκεται μεσα στο σπιτι ειναι μονοδρομος.
εμας ο δικος μας απο τις 8 το πρωι εως τις 11 το βραδυ ειναι μαζι μας ολη μερα του εχουμε ανοιχτα παντα και πηγαινοερχεται σε δωματια μπαλκονια κηπους παιζει με τους φιλους του.το βραδυ ομως εχουμε διαμορφωσει ενα χωρο στο κατω οροφο δηλαδη ειναι κλειστος χωρος οπου εχει ολες τις ανεσεις αλλα δεν ειναι μαζι μας.το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι το θεμα φυλαξης απο εκει και περα αφου ολοι κοιμουνται ειναι τοσο κακο να ειναι μονος του?
πολλες φορες αναρωτιεμαι τι κανει μονος του το βραδυ και σκεφτομαι να παω να τον δω αλλα δε θελω να τον ανησυχισω.το να κοιμαται κατω ηταν συμφωνια.ειναι το μονο που θελω να αλλαξω γιατι εχω τυψεις αλλα του φαιρονται με τοση στοργη αγαπη και υπομονη που δε το περιμενα και πιστευω οτι δε θα αργησει η ωρα που θα το κανουν απο μονοι τους.
:-D
 




nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Εγω ειμαι υπερ του να ζει μεσα στο σπιτι.
Για ολα τα καλα π αναφερθηκαν πιο πανω...:D
+επειδη ειχα σκυλο στην αυλη και δεν μ αρεσει σαν ιδεα τελικα.
 


Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
46
Αθηνα
Η Ρανια κοιμαται και μενει μεσα στο διαμερισμα. Κατα τη διαρκεια της ημερας εχει και το μπαλκονι στη διαθεση της και μετα τις 11 το βραδυ ολα τα παιδακια πανε για υπνο :D. Η Ρανια για την ακριβεια στο crate της ;)
 


roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
καλημερα,
τους τελευταιους μηνες βαζω τον ροκυ μεσα στο σπιτι οταν λειπουν οι γονεις μ!! ( παρα λιγο να γκρεμισει το δεντρο..:p χαχα)
αρχικα ειναι πολυ χαρουμενος και δν καθετε υσηχος γιατι εξερευνει...συνολικα συνηθως κανενα μισαωρο τον εχω μεσα δεν μπορω παραπανω -.-
το γεγονος οτι δεν εχει κατουρησει ακομα μεσα ειναι καλο ετσι? δεν εχει κανει καν κινηση για να κατουρησει!!
ομως σημερα που τον ειχα μεσα, πηγε και βρηκε ενα κουκλακι της αδελφης μ και το δαγκωσε, τελος παντων τον μαλωσω του εβαλα τις φωνες για λιγο και του ειπα θα σε βγαλω εξω και ηρεμισε...παρο'λα αυτα μετα απο κανενα 15 λεπτο καθησε διπλα μ και ηρεμησε...αλλα δυστυχως ηρθαν οι γονεις μου και τον εβγαλα εξω...τον λυπηθηκα λιγακι γιατι ετσι οπως καθοταν διπλα μ υσηχως τον πηρα αγκαλια και τον εβγαλα εξω...μηπως μπερδευτηκε?? μηπως νωμιζε οτι εκανε κατι λαθος??
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981