Προϊόντα που μας διευκολύνουν


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
:shock:
Εμένα ρε παιδιά δεν τις τρώει ή μάλλον δεν του αρέσει η αίσθηση του φλις στα δόντια του… :roll:
Τι να πω… μήπως τα δικά σας είναι υβρίδια κροκόδειλου? :lol:
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Ο γιατρός που πάμε την Μάγια μάς είπε κάτι παρόμοιο,μπουλ τερριέ να έχει καταπιεί ολόκληρη πετσέτα προσώπου :shock: Φυσικά έγινε εγχείρηση για να την βγάλουν :( Φοβάμαι κια γω πάρα πολύ,έχω διαβάσει για απίστευτα πράγματα να καταπίνουν τα μπουλ,φίδια κανονικά :D Αλλά τι να της στρώσω στο κλουβί της?Πάνω στην λαμαρίνα να κοιμάται?
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
An δεν λερώνει, κόψε ένα φύλο λεπτό κόντρα πλακέ θαλάσσης, στις διαστάσεις του κλουβιού ... αν λερώνει, εφημερίδες σε μικρές λωρίδες ... ή και τα 2 ... :wink:
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Και να κοιμαται πάνω στο κόντρα πλακέ?Έλα ρε η καημενούλα :( άσε που το κόντρα πλακέ θα το κάνει πριονίδι σε μια νύχτα,έχει φάει ΤΑ ξύλα αυτό το σκυλί όσο σκληρά και αν είναι,τα μασίφ ξύλα από την περίφραξη του μπαλκονιού τα έφαγε όταν ήταν τεσσάρων μηνών,βγήκα έξω και το στόμα της ήταν όλο αίματα,της είχαν φύγει δυο δόντια και της είχε σπασει και ένας τραπεζίτης :shock: από την μανία της να σπάσει το ξύλο.Και όχι μόνο το "πριόνιζε" το ξύλο αλλά κατάπινε και τα κομμάτια :evil: Είναι αλυσοπρίονο κανονικό :lol:
 


Amelie

Guest
12 Δεκεμβρίου 2007
69
0
Thessaloniki
Xotikouli said:
ROTTIE said:
denis said:
Kαλο ακούγεται πάντως, πού το βρήκες?? Lidl??
Εγώ τις βρήκα στο Σκλαβενίτη.
Κι εγώ τις έχω δει στο praktiker, με την ίδια τιμή. Μόνο που είχαν cartoon επάνω.
Και τι ικεα έχει ΄φλις σε τετοιες τιμές, τις πουλάει σαν ριχτάρια αλλα είναι κουβερτούλες και σε ωραια χρωματα

Αυτη η σκούπα που΄λέτε cats & Dogs δεν χρειαζεται μετα να τρίψεις με βούρτσα τα χαλια??τα ρουφαει όλα?πόσο περίπου κοστίζει?
 


sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
keyman said:
Πάντως βρε παιδιά έχω πάει και σε σπίτια που έχουν σκυλιά και είναι γεμάτα κρύσταλλα και διακοσμητικά και ασημικά και γυαλικά και πανάκριβα χαλιά και πανάκριβους καναπέδες και μεταξωτές κουρτίνες και δεν υπάρχει ίχνος τρίχας ή μυρωδιάς ή ζημιάς ή φθοράς....ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ :?: :?: :?: Βέβαια δεν είχαν μπουλ τερριέ :roll:
Εμείς δεν έχουμε μπουλ τεριέ αλλά πιτμπουλ.......
Στο σπίτι προς απορία των φίλων και γνωστών δεν έχουμε πρόβλημα με τρίχες και μυρωδιά. Τα καταφέρνουμε (χωρίς παραδουλεύτρες) με καθημερινό σκούπισμα και σφουγγάρισμα και σχεδόν καθημερινό ξεσκόνισμα, (με απλή ηλεκτρική σκούπα και τα γνωστά προϊόντα, azax ή χλωρίνη για τα πατώματα & swifer, τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή).

Βεβαια στην περίπτωση τη δική μας βοηθάει και το σκυλί, το οποίο εντός σπιτιού είναι αγία!!!!
Δεν έχει μασουλήσει ποτέ κάτι που δεν είναι δικό της -ούτε παντόφλα, δεν κάνει ζημιές, ακόμα και όταν είναι ώρες μόνη της δεν ανεβαίνει ποτέ σε καναπέδες και άλλα έπιπλα, δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε καν τα σκουπίδια!!!!! Η μόνη "ζημιά" που κάνει είναι όταν της δίνουμε μασουλητήρια τα κάνει χαρτοπόλεμο ο οποίος βρίσκεται σκόρπιος παντού στο σπίτι αλλά ok αυτό μαζεύεται εύκολα.

Ευτυχώς βέβαια που μας βγήκε φρόνιμη αλλιώς θα είχε πάρει δρόμο με συνοπτικές διαδικασίες και μαζί μ'αυτήν κι εγώ.......