Πως θα κανουμε πιπι εξω???




PUG2

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
80
0
ΛΑΡΙΣΑ
γεια σας παιδια!
εχω τρεις μερες που αντιμετωπιζω πολυ σοβαρο προβλημα με το κουταβι μου...
ειναι 3,5μηνων και τον εχω 1 μηνα.3-4 μερες αφου τον πηρα πηγαινε σχεδον συνεχεια μπροστα στην μπαλκονοπορτα και γκρινιαζε για να του ανοιξω για να τα κανει εξω.
ομως προς μεγαλη μου απογοητευση εχει τωρα 3-4 μερς που τα κανει συνεχεια μεσα στο σπιτι.τον μαλωσα 2-3 φορες αλλα ουτε νομιζω πως το καταλαβαινει αλλα ουτε και θελω να τον μαλωνω γιατι στενοχωριεμαι.
σας παρακαλω βοηθειστε με!υπαρχει καποιος λογος ισως για αυτη την αλλαγη;τι μπορω να κανω;επισης τα κανει παρα πολλες φορες μπορει και 7 ολη την ημερα!!!!του αλλαξα τροφη αυτες τις 4μερες σε orijen puppy μπορει να φταιει και αυτο;
συγγνωμη για τα πολλα ερωτηματικα,αλλα δεν ξερω τι να κανω!!! ελπιζω στην βοηθεια σας..
ευχαριστω εκ των προτερων
 


PUG2

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
80
0
ΛΑΡΙΣΑ
και κατι ακομα:οταν τον αφηνω μονο του και τα κανει στον χωρο που τον εχω περιορισει ειναι ενα δωματιο και το χωλ τον μαλωνω γιατι τα εκανε εκει;η οχι καλυτερα;
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το να μαλώνεις το σκυλί εκ των υστέρων δεν έχει κανένα νόημα και καμία χρησιμότητα.
Κάνε ένα κόπο και διάβασε από την αρχή το νήμα. Θα βρεις, μεταξύ άλλων, links παλιότερων συζητήσεων που αφορούν το θέμα και δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα σου. :wink:
 




ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε παλαιότερο σχετικό θέμα.

deleni said:
Βρε παιδια τον Μικυ τον εχω 1 εβδομαδα περιπου... του πηρα αυτες τις σταγονες για να τα κανει στην εφημεριδα και ηταν ολα οκ...απο ομως χτες τιποτα!!! οπου βρει παει... και οχι μονο αυτο δεν τα κανει σε ενα σημειο μονο γυρναει και τα μοιραζει!!! τι τον μαλωνω, τι του δειχνω που τπτ... Το πρωι με ξπνησε , τον βγαζω απο το δωματιο του (μονο οταν πεφτω για υπνο τον βαζω εκει) και τον αφησα να παιξει στο δωματιο μου για να ξανακοιμηθω λιγακι... μου γρατζουνουσε την πορτα, λεω θα θελει να τα κανει.. τον βγαζω εγω στην αυλη τπτ... οταν πηγαμε στο σπιτι της μανας μου τα εκανε στο σαλονι, στην κουζινα και στο υπνοδωματιο της!!! Και του ειχα την εφημεριδα με τις σταγονιτσες ετοιμα!! Θελει να τραβηξει την προσοχη?? Παιζουμε ολη την μερα.. τον εχω μαζι μου στην δουλεια.. αποκλειεται να ειναι αυτο... Μηπως καμια ιδεα?
 




kostas_dogo_argentino

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
159
2
ν.κοσμος
5 ΜΗΝΩΝ Κ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ

δυστυχως ο μικρος μου εκλεισε τους 5 μηνες κ ακομα μου τα κανει μεσα στο σπιτι κ παντου!!!εχω αρχισει κ χανω την υπομονη μου!!!
τον βγαζω 3-4 φορες βολτα καθε μερα το λιγοτερο για μια ωρακ ομως τιποτα...
αμεσως μετα το φαγητο η τον υπνο.μεχρι κ 7 ωρες τον ειχα μαζι μου εξω απο το σπιτι κ καθε τοσο οπου εβλεπα παρκακι σταματαγα...μυριζε,ξαναμυριζε αλλα τιποτα...με το που μπηκαμε στο σπιτι
τα αμολησε!!!
εχω δοκιμασει τα παντα...πηρα την πανα του μαζι μου την αφησα χωρις να με δει σε ενα σημειο,περασαμε μυρισε κ παλι τιποτα...ακομα κ κακα του μαζεψα τα διασκορπισα σε καποια σημεια στο παρκακι...τζιφος!!!
ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να κανω.τελος του μηνα τον αρχιζω κ εκπαιδευση.υπαρχει περιπτωση να το διορθωσει ο εκπαιδευτης?
ΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
θα το διορθωσει,με τον ιδιο τροπο που μπορεις να το διορθωσεις κι εσυ...
περιορισμος :wink:
 


Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
galazio said:
θα το διορθωσει,με τον ιδιο τροπο που μπορεις να το διορθωσεις κι εσυ...
περιορισμος :wink:
μονο ετσι τελικα γινεται! :?
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@kostas_dogo_argentino, η καλύτερη εκπαίδευση, κατά την γνώμη μου, για την τουαλέτα (και όχι μόνο) είναι το Crate-Κλουβί
Διάβασε αυτό το θεμα, όπως και τα προηγούμενα, που έχω παραθέσει μερικές δημοσιεύσεις πιο πάνω.