ΤΩΡΑ τι κάνουνε με την άσκηση;


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Η θερμοκρασία εδώ έφτασε αισίως τους 45-50 βαθμούς και η αστυνομία απαγόρευσε τελείως να κυκλοφορούνε οι σκύλοι υπό τέτοιες συνθήκες, οπότε οι μόνες επιλογές ήτανε ξημερώματα ή μεσάνυχτα για τη βόλτα.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα σήμερα: είχα ένα ηλίθιο ατύχημα και έπαθα ρήξη μηνίσκου!!:( Στο νοσοκομείο μου απαγόρεψαν να περπατάω για 1-4 βδομάδες και μου κλείσανε ραντεβού με τον ορθοπεδικό χειρουργό που ακούει στο φρικιαστικό όνομα Δόκτωρ Πέην!! ΔΕΝ κάνω πλάκα!! Τον ξέρω από άλλες ορθοπεδικές καταστροφές, του αρέσει να κάνει πλάκα και μόνο γλυφιτζούρι δε μου δίνει, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ακονίζει τα μαχαίρια του ο Dr. Death...:(:(

Το πρόβλημα τώρα είναι ΤΙ το κάνουνε το Μουφ! Να περπατήσω δεν μπορώ. Χτες πήγα ηλιθίως κουτσαίνοντας για βόλτα με ρήξη μηνίσκου, έκανα δυο χιλιόμετρα και μετά δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα από τον πόνο. Και τώρα έχω νάρθηκα σε ολόκληρο το πόδι και πατερίτσες!! Μια ιδέα είναι να πάρω τηλέφωνο το σερίφη, να του κλαφτώ, να του πάω χαρτί από το γιατρό και να μου δώσει άδεια πάρκιγκ για αναπήρους, οπότε να πηγαίνω στο σκυλόπαρκο "σαν βγήκε η ροδοδάχτυλη νυχτοθρεμένη Αυγούλα", όπως έλεγε και ο μπαρμπα-Όμηρος, και να παρκάρω ακριβώς έξω από τον περιφραγμένο χώρο για τα σκυλιά. Δε θα έχει όμως άλλους σκύλους τέτοια ώρα να παίζει το Μουφ. Τουλάχιστον όμως θα τρέχει να εκτονώνεται και θα μουφιάζει. Άλλη ιδέα είναι να τον βγάζω στον κήπο κάθε πρωί με τα 24 μέτρα σκυλοκαλώδιο, αλλά δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά και μια μέρα πήγε το μικρό μουρλό και έκανε βόλτες το δέντρο γύρω-γύρω και μετά είδα και έπαθα να το ξεμπλέξω!

Για την ώρα το Μουφ έχει πάντως φρυάξει στο σπίτι. Παρατήρησε ότι μέσα στη ζαλάδα μου με αυτά τα τρομερά που μου δίνουνε για τον πόνο, άφησα το ψυγείο λίγο μισάνοιχτο, οπότε περίμενε να γλαρώσω μαστουρωμένη, μπήκε μέσα και έφαγε όλα τα γεμιστά!!:( Το πέτυχα την ώρα που προσπαθούσε να διαλέξει κάτι άλλο να χλαπακιάσει...:rolleyes:

Ναι, το ξέρω, θα το αφήσω νηστικό για το βράδυ να χτυπιέται.:mad:
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Για να μπορεί το Μουφ να βγαίνει βόλτες πρέπει να είσαι εσύ καλά!

Εφόσον δεν είσαι εσύ καλά δεν θα μπορεί να βγαίνει το Μουφ βόλτες!

Εκτός αν έχεις άτομα που βοηθήσουν μέχρι να αναρρώσεις!

Έχεις και έναν σύμμαχο όμως...τον καιρό...που όλα τα σκυλιά με τέτοιους καύσωνες είναι μέσα στα σπίτια και βγαίνουν μόνο πρωί πρωί με την δροσούλα και το βράδυ...δεν την θέλουν και τα ίδια την εκτόνωση το καλοκαίρι!

Κλάψου και στον Σερίφη που λες αν μπορείς για να σου δώσει και την θέση πάρκινγκ!

Περαστικά σου!
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Dog walkers δεν έχει εκεί? Νόμιζα ότι είναι πολύ συνιθισμένο στην Αμερική. Εναλλακτικά, δεν έχεις κανα φοιτητή που να θέλει χαρτζιλίκι? Εγώ είχα μια συμφοιτήτρια που λάτρευε τα ζώα κι έκανε αυτή τη δουλειά.
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Πρώτον είναι καλοκαίρι και οι φοιτητές μου δεν είναι καν στην πόλη. Δεύτερον μένω σε περιοχή που είναι πάρα πολύ αραιοκατοικημένη και σε χωριό που απέχει πάνω από 20 χιλιόμετρα από το Καλαμποκιστάν και το πανεπιστήμιο. Τρίτον, ο Dr. Death με παρέπεμψε σε συνάδελφό του που όχι μόνο ασχολείται αποκλειστικά με μηνίσκους, αλλά κάνει, λέει, και μεταμοσχεύσεις χόνδρου!! Περιττό να πω ότι ΗΔΗ με έχει κόψει κρύος ιδρώτας μ' αυτά που ακούω. Φυσικά ες αύριον τα σπουδαία σχετικά με το τι ακριβώς χάλι έχει το γόνατό μου όταν θα με χώσουν στο κλειστοφοβικό τους τομογράφο.

Θα το ψάξω το ζήτημα του dog walker, αν και αμφιβάλλω αν κανείς θα θέλει να οδηγήσει μέχρι το χωριό με τις υπάρχουσες τιμές της βενζίνης. Αφήστε που οι υπηρεσίες κοστίζουν πάρα πολύ. Για την ώρα η καλύτερη λύση είναι μάλλον η άδεια από το σερίφη να παρκάρω πολύ κοντά στο dog run του σκυλόπαρκου ώστε να αφήνω το Μουφ να τρέχει πρωί-πρωί με την αυγή. Το οποίο σημαίνει ότι θέλω χαρτί από τον Dr. Death και τον κολλητό του...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Τρίτον, ο Dr. Death με παρέπεμψε σε συνάδελφό του που όχι μόνο ασχολείται αποκλειστικά με μηνίσκους, αλλά κάνει, λέει, και μεταμοσχεύσεις χόνδρου!! Περιττό να πω ότι ΗΔΗ με έχει κόψει κρύος ιδρώτας μ' αυτά που ακούω. Φυσικά ες αύριον τα σπουδαία σχετικά με το τι ακριβώς χάλι έχει το γόνατό μου όταν θα με χώσουν στο κλειστοφοβικό τους τομογράφο...
Αντε βρε που σε πιάνει κρύος ιδρώτας με τέτοια ψιλοπταίσματα. Ειδικότης μου αμφότερα. Οτι πληροφορία θέλεις, εδώ...:)
 


nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Σαρα , ασε τις ασκησεις και τις βολτες και πιασε φτιαξε 2 ταψια μπιφτεκια:D και αραξε με το Μουφ ωσπου να γινεις καλα και να πεσει η θερμοκρασια.
Συγνωμμη το καλοκαιρι εχει +40 και τον χειμωνα χιονια?:eek:
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Μην ανησυχείς και καταβρόχθισε τα γεμιστά. Και ναι, έχουμε ηπειρωτικό κλίμα, χειμώνα χιόνια και αέρα λόγω λιμνών και το καλοκαίρι ψηνόμαστε. Υπάρχουν όμως και χειρότερα, δηλαδή το deep South όπου έχει 40 βαθμούς και υγρασία χειμώνα-καλοκαίρι.

Όσο για το Μουφ, είναι Αυστραλέζος και πρέπει να βγαίνει. Εννοείται ότι βόλτα κανονική μαζί μου δεν μπορεί να κάνει μέχρι να σταματήσει να πονάει το γόνατό μου και δέσει όπως μπορεί ο μηνίσκος.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Περαστικά σου Σάρα!!
Την μόνη λύση που βλέπω είναι το σκυλόπαρκο, και ας τρέχει και μόνος του.
Και μην ξαναδιακινδυνεύσεις το γονατό σου για να περπατήσεις τον μουφι, γιατί μετά θα έχεις άλλα!
 


fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Sara μην ανχωνεσαι για τον μηνισκο οτι θες εδω εχω κανει 2φορες!!!Οσο για τον τομογραφο δε ειναι τιποτα δε μπαινεις ολη μεσα γιατι ειναι το γονατο και το κεφαλι ειναι απεξω(εκτος αμα εκει εχετε τιποτα αλλο που δε ξερω):D:D
Εκει ειναι και πιο μπροστα απ οτι εδω οποτε μην σε ανχωνει τιποτα!!
Μακαρι να βρεθει καποιος να σε βοηθησει με τον Μουφ!!Και το σκυλοπαρκο μια χρα ειναι πιστευω;)
Περαστικα σου και πρεπει να το ξεκουρασεις,οχι για να δεσει,αλλα να μην δημιουργησεις και αλλο οιδημα στην περιοχη!!
 
Last edited:


Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Οντως μην αγχωνεσαι για τον μηνισκο. Δεν ειναι τιποτα σημερα.
Εγω επαιζα ημιεπαγγελματικο μπασκετ επι ενα χρονο με ρηξεις μηνισκου και χιαστου και τωρα -μετεγχειρητικα- ειμαι μια χαρα και παιζω ακομη.
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.711
3.873
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σαρα περαστικά!

Απ' ότι θυμάμαι έχεις και αυλή, οπότε μπορείτε να παίξετε στην αυλή. Λάστιχο-νερό, μπαλάκι, κλπ.
Με αυτοκίνητο σε σκυλόπαρκο και πίσω τα βράδια.
Από εκεί και πέρα κονγκ ή κάτι άλλο που να τον κρατάει απασχολημένο μέσα στο σπίτι.
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Το σκυλόπαρκο πρέπει να το φροντίσω σήμερα και να τους πάρω τηλέφωνα, οπότε θα μου πάρει ώρα μέχρι να βρω ποιος δίνει την άδεια και πού. Ευχαριστώ για τις ευχές αλλά μη μιλάτε για εγχειρίσεις έτσι απότομα. Μόλις έκλεισα ραντεβού με τον scalpel-happy τύπο αφού πήγα στην ιστοσελίδα του πρώτα και έκανε και πλάκα: "αγαπώ τα γόνατα" (αυτό σα φετίχ ακούστηκε), "χτυπήσατε? Πάρτε με στο bone phone!" και το ωραιότερο: έχει και βιντεάκια! Μάλιστα! Τον εαυτό του να φτιάχνει μηνίσκους!! Φρικιαστικό θέαμα! Και έχω και το Μουφ από πάνω να βηματίζει νευρικά και να πέφτει κάτω μαρτυρικά, να ξύνεται και στο τέλος να αναστενάζει βαθειά και να κάνει ότι με αγνοεί...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Ε όχι ρε συ και φρικιαστικό θέαμα. Σαν ξαλμυρισμένα κομματάκια μπακαλιάρου στο νερό, δεν είναι; :D
 


Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ε όχι ρε συ και φρικιαστικό θέαμα. Σαν ξαλμυρισμένα κομματάκια μπακαλιάρου στο νερό, δεν είναι; :D
Πολυ καλη περιγραφη. Ακριβως ετσι ειναι.
Παντως η αρθροσκοπηση ειναι υποθεση 1 ωρας πλεον και την επομενη βγαινεις απο το νοσοκομειο. So easy!
 




fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
mareco,καλυτερη περιγραφη δε γνοταν!!:D:DΤην ιδια βγαινεις,και σε αλλες περιπτωσεις με πατεριτσες και σε αλλες χωρις κιωλας!!
Σαρα δε ειναι τιποτα αληθεια μονο ο παγος θα σε κουρασει(αν σε κουρασει)!!:rolleyes:
Αν σε παρηγορει εχω δει και τα 2 χειρουργια μου και ειναι οπως τα λεει παραπανω η mareco!!!:D