ΤΩΡΑ τι κάνουνε με την άσκηση;


Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Σκύλο έχει; Αν δεν έχει, δεν μας ενδιαφέρει.

αχχαχαα!! Οχι δεν εχει αλλα φιλοξένησε εναν για 5-6 μερες και του αρεσουν πολυ απλα δεν ειναι σε θεση ακομα να παρει με τετοιο πρόγραμμα που εχει "Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής" !!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Δεν σου απαντάω καταλλήλως, γιατί παραέχουμε βγει off topic και πρέπει να το κόψουμε :)
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Λοιπόν ο σερίφης που είναι ο δερβέναγας του πάρκου με παρέπεμψε στον Υπουργό Εσωτερικών και Τροχαίας του Ιλλινόι που ζήτησε χαρτί από το γιατρό για άδεια πάρκιγκ για αναπήρους μέχρι δυο μήνες. Εδώ σε κυνηγάνε άγρια έτσι και παρκάρεις παράνομα σε χώρο αναπήρων. Αν δεχτούν όλοι τους τα χαρτιά κλπ., με βλέπω να πηγαίνω το Μουφ για τρέξιμο τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Για την ώρα έχει ακόμα καύσωνα.
 






Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Ασχετο,αλλα σχετικο με τις βολτες του σκυλου.Αν καποιος έχει κανει εγχειρηση η οποια απαιτει να είναι για κάποιο μεγάλο διάστημα κλεισμενος στο σπιτι και δεν εχει καποιον να βγαζει βολτα το σκυλο τι κανει;...Μεγαλο διαστημα εννοω περιπου κανα μηνα....αντε 2.
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αν ο σκυλος μπορεί να βγαίνει τουλαχιστον για κατούρημα (πχ υπάρχει κήπος ή βεράντα και είναι μαθημένος) τον κρατάει και του μαθαίνει να παίζει με παιχνίδια (πχ μπαλάκι κτλ) μέσα στο σπίτι, ωστε να εξασκείται τουλάχιστον το μυαλό του. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή ο σκύλος είναι αυξημένων απαιτήσεων, πάει σε πανσιόν μέχρι να αναρρώσει ο άνθρωπος (με δεδομένο οτι δεν υπάρχουν φίλοι/συγγενείς που να μπορούν ειτε να τον φιλοξενήσουν είτε να τον βγαζουν καθημερινές βόλτες). Σε κάθε περίπτωση, να μη σου τύχει....
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Εν πάση περιπτώσει το Μουφ βγαίνει στον κήπο για τις ανάγκες του και από Δευτέρα θα μπορεί να πηγαίνει και στο σκυλόπαρκο το πρωί που δεν κάνει ζέστη (αυτή τη στιγμή έχει 45 βαθμούς και υγρασία). Εννοείται ότι αν ήμουν χειρότερα θα τον έστελνα σε πανσιόν, προτιμώ όμως να κρατήσω το εικοσάρι-τριαντάρι τη μέρα επί αρκετές βδομάδες μέσα στο κλουβί χωρίς αρκουδίσιο και να το χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή στο μέλλον, κυρίως αν πρόκειται να πρέπει να κάνει το Μουφ εγχείριση για τη δυσπλασία του. Άλλωστε ως γνωστόν του μαζεύω ήδη λεφτά σ' ένα λογαριασμό γι' αυτή τη δουλειά. Στον κήπο μπορεί για την ώρα να τριγυρίσει όταν δεν κάνει εφιαλτική ζέστη με σκυλοκαλώδιο 24 μέτρων. Το ίδιο το Μουφ πάντως φαίνεται να προτιμάει να τη βγάζει δίπλα μου όταν είμαι άρρωστη. Και όπως είπα, από Δευτέρα μου είπανε ότι σίγουρα θα μπορεί να πηγαίνει στο σκυλόπαρκο και να τρέχει όπου μπορώ να κάτσω άνετα και να το επιτηρώ όση ώρα θέλει. Το ζήτημα ήταν να πάρω την άδεια να παρκάρω ακριβώς έξω από το run την οποία και πήρα από το γιατρό, ενώ η τροχαία και ο σερίφης δήλωσαν ότι είναι ευχαριστημένοι από το όλον.