Τον χτύπησε αυτοκίνητο




Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Το άνοιξα το θέμα βιαστηκά από το κινητό, με φωνάξανε να φύγουμε, δεν είδα το τέλος παρά αργότερα, κρύος ιδρώτας με έκοψε βρε κορίτσι μου. Περαστικά κι αγύριστα! Πολλά φιλιά να του δώσεις κι από μένα.

(Εις άλλα, προχθές που πήγα στους γονείς μου, άνοιξαν την αυλόπορτα να μπω και ξαφνικά ο μεσαίος, καμιά 10 χρονών αν θυμάμαι καλά, ορμάει και μας ξεγλιστράει και φεύγει έξω με τρελό σπριντ. Αψυχολόγητο τελείως. Ούτε και ξέρω που ήθελε να πάει. Πήρα το συκώτι μου στο χέρι να τον κυνηγάω - και δε σταματούσε που τον φώναζα! Σταμάτησε απλά να μυρίσει κάτι και τον έπιασα. Μέρες υποψιάζονται ότι περνάει θυληκό με οίστρο κάπου εκεί γύρω, μάλλον ήταν αυτό. Κι εγώ τα χρειάστηκα μη βγει στο δρόμο. Επιμύθιο: ναι, είναι υπερεκτιμημένη η εμπιστοσύνη...)
 




Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.704
3.863
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ευχαριστώ πολύ :love:

Η επέμβαση δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει, πρέπει να μιλήσω με τον κτηνίατρο αύριο.

Estranged, ποιος ξέρει τι του πέρασε απ' το μυαλό εκείνη τη στιγμή :( Το κακό έγινε γιατί άφησα δευτερόλεπτα να χαθεί απ' τα μάτια μου... αν τον είχα δει να τρέχει προς το δρόμο και του φώναζα, θα είχε σταματήσει... :(
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Στα έχω πει και ιδιαιτέρως, στα λέω και τώρα: πολλά περαστικά. Πες μας πότε είναι η εγχείριση. Κάτι τέτοια είναι που σκέφτομαι ότι μπορεί να μου κάνει καμιά φορά και το δικό μου το γουρούνι και με πιάνει κάτι… :(
 
  • Like
Reactions: Berna


Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Περαστικά και ποτέ ξανά τα ίδια..
Θυμήθηκα τις 2 φορές που μου το είχε σκάσει ο Αρης (κομμένο σχοινί, δεν έκλεισε η πόρτα) και έφυγε τρέχοντας να πάει την βόλτα που πάμε κάθε μέρα και πέρασε τον δρόμο που έχουμε κάθετα χωρίς να κοιτάξει..Ο δρόμος με πολύ κίνηση και με "γρήγορους" οδηγούς..Η στιγμή που τον βλέπω να πηγαίνει στον δρόμο να μην ακούει τίποτα και εγώ να βλέπω αμάξια αριστερά και δεξιά...
από τότε 3 έξτρα πορτόνια που πρέπει να έχουμε ξεχάσει και τα τρία για να μπορέσει να φύγει...

Περαστικά και πάλι...
 






Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.704
3.863
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Επιστρέψαμε απ' τον κτηνίατρο που τον πήγα για να δούμε τι συμβαίνει και με το μπροστινό πόδι που κουτσαίνει πού και πού. Τον κοίταξε και μου είπε πως πονάει από το χτύπημα και πως δεν έχει καμία ουσία να βγάζει άλλες ακτηνογραφίες και να μου παίρνει λεφτά γιατί δεν θα δείξουν τίποτα. Μας έδωσε και άλλα φάρμακα για τον πόνο. Αύριο θα πάω στον χειρούργο να του δείξω τις ακτινογραφίες και να μιλήσω μαζί του, να δούμε πότε θα γίνει η εγχείρηση.

 


vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
Αν είναι δυνατόν!!! Δεν ξέρω τι να πω! Μου χει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο!
Μπέρνα μόλις το δα κοπέλα μου.
Περαστικά σας. Κακιά κάκιστη στιγμή και αγύριστη να ναι.
Όλα καλά να πάνε απο δώ και πέρα
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δώσε του ενα φιλί στην κεφάλα από εμένα...δεν σταματαω να τον σκεφτομαι και να σας στελνω πολλή πολλή θετική ενέργεια!!!
 
  • Like
Reactions: Berna and johnk


















stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Η καθυστέρηση στην επέμβαση σχετίζεται με την γενικότερη κατάσταση του σκύλου ? συνήθως τα εξαρθρήματα δεν πρέπει να φτιάχνονται αμέσως ?
 
  • Like
Reactions: Berna


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.819
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf