Το αιμα μου βραζει! εσας ?


Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Φιλε μου θα διαφωνησω 100% στο θεμα των ζωων στη Λατινικη Αμερικη. Για τις τρεις χωρες που εχω αποψη (Αργεντινη, Ουρουγουαη, Χιλη) μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι αγαπουν τα ζωα (βασικα τα σκυλια) οσο πουθενα αλλου. Φολιασματα γενικα δεν παιζουν σε αυτες τις χωρες. Υπαρχουν πολλα αδεσποτα αλλα δεν ενοχλουν κανεναν. Μαλιστα ειδικα το Σαντιαγκο της Χιλης και το Μοντεβιδεο της Ουρρουγουαης φημιζονται για τον μεγαλο αριθμο των αδεσποτων αλλα και για την φιλικη αντιμετωπιση που τυγχανουν αυτα απο τους κατοικους των πόλεων αυτων. Αυτο μάλιστα έχει γίνει αντικείμενο πολύ θετικών σχολίων από τους τουριστες που έχουν επισκεφτεί αυτες τις χωρες,εχω διαβασει πολλές αναφορές για αυτο θεμα απο διαφορες πηγες.
Στην Αργεντινη ο σκυλος (οπως και το αλογο) ειναι περιπου ιερο ζωο. Εχοντας βολταρει σε παρκα εκει εχω παθει πλακα με το ποσος κοσμος εβγαζε το σκυλακι του βολτα. Και αρκετοι εχουν 2 ή 3.
Θεωρω τις συγκεκριμενες χωρες πιο ζωοφιλικες ακομα και απο τις ευρωπαικες χωρες. Γιατι στις ευρωπαικες χωρες ακουω διαφορα για τα ζωα που δεν υιοθετουνται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα κατι που στη Νοτια Αμερικη γενικα δε συμβαινει. Οπως δε συμβαινει γενικα και στην Ελλαδα αλλα στην Ελλαδα εχουμε θεμα με τα διάφορα κτήνη που τα δημητηριαζουν κατ εξακολουθηση....

Για τη Νότια Αμερική που λες, καλό θα ήταν να λαμβάνουμε και υπόψιν μας τις καθημερινές μικροεξεγέρσεις που λαμβάνουν χώρα ανα γειτονιά..Στις περισσότερες χώρες της Νότιας Αμερικής, η πλειοψηφία ζει μέσα στην εξαθλίωση και αυτό προκαλεί συνήθως βίαιες αντιδράσεις και απο τις 2 πλευρές..Πίστεψέ με τα ζωα και τα δικαιώματά τους είναι στο τέλος της λίστας με τα προβλήματα αυτών των χωρών..Στην Ισπανία και στην Ιταλία (ειδικά για την Ιταλία) μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις ξεσπάσματος βίας και όχι για το σύνολο. Εδώ με συγκεντρώσεις χιλιάδων και γίνεται χαμός. Εκεί μιλάμε για 5πλάσιο και 10πλάσιο πληθυσμό και στην Τουρκία για 100πλάσιο. Στις ΗΠΑ, θεωρώ πως εξαρτάται από την πολιτεία.

Το πρόβλημα για μένα ξεκινά όταν πας και γίνεσαι μπάτσος για τον λάθος λόγο...Τεσπα. Μεγάλη κουβέντα.
 
Last edited:


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.132
Μηνύματα
896.035
Μέλη
19.944
Νεότερο μέλος
Stelios Krani