Ψάχνω σκυλάκι...(να μου χαρίσουν) HELPPPPPPP!!!!!


KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Πάντως και 12-14 κιλά μια σταλιά είναι..... εύκολα το κουλαντρίζεις και το παίρνεις αγκαλιά! ;) Μην περιορίζεσαι στο μέγεθος! Δες το χαρακτήρα και την ενεργητικότητα του σκύλου! Εκεί παίζεται το παιχνίδι!
Αυτο ακριβως!Ο σκυλος του φιλου μου ειναι 45 κιλα κ μεσα στο σπιτι (μικρο δυαρι) ξερουμε οτι τον εχουμε επειδη τον βλεπουμε :p ...Δεν εχει κανενα προβλημα αρκει να βγει τη βολτα του (κατι που ισχυει για οοοολα τα σκυλια). Ενω η δικια μου που ειναι 14 κιλα κανει πι οαισθητη την παρουσια της μεσα στο σπιτι :D
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Τένια, καλωσόρισες στο φόρουμ. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Αν το σκυλάκι περνάει καλά, το μεγεθός του μπορεί να είναι και αντιστρόφως ανάλογο του μεγέθους τους διαμερίσματός σου. :) Επίσης η επιθετικότητα απαντάται συχνά και στα μικρά, π.χ. τα yorkies. Θα σε συμβούλευα λοιπόν να πας σε μερικά καταφύγια/φιλοζωικές στην περιοχή σου, να μιλήσεις με τους ανθρώπους εκεί και θα σου πούνε για το χαρακτήρα και τα χούγια των εκεί σκύλων. Δέστα τα σκυλάκια και όλο και κάποιο θα σου αρέσει και θα κάνει κλικ, πάω στοίχημα.

Σχετικά με τους όρους για εντός Αττικής τώρα, πρέπει να σκεφτείς με γνώμονα το τι γίνεται με τα αδέσποτα στην Ελλάδα όπου η φροντίδα γι' αυτά είναι ελάχιστη και επαφίεται κυρίως στην ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς σοβαρή συνδρομή του κράτους. Αυτοί οι άνθρωποι συχνά δίνουν από το υστέρημά τους για να τα φροντίσουν και δε ζητάνε καν ένα συμβολικό ποσό όπως κάνουν π.χ. στην Αμερική. Δεν έχουν καν το δικαίωμα να βγάλουν τα λεφτά που δίνουν από τους φόρους τους όπως επίσης γίνεται στην Αμερική και όλες τις πολιτισμένες δυτικές χώρες όπου ενθαρρύνεται από το κράτος η αγαθοεργία και ανταμείβεται ανάλογα. Σκέψου π.χ. γιατί οι Έλληνες δε χαρίζουν ποσά στην αρχαιολογία όπως γίνεται αλλού. Και σκέψου ότι πολύ συχνά τα σκυλάκια αυτά καταλήγουν πάλι στο δρόμο. Επομένως οι εθελοντές θέλουν να μπορούν να ελέγχουν ποιος πήρε το σκύλο και πώς περνάει ο σκύλος μαζί του διότι είναι δύσκολο να το κάνουν από μακρυά και θα ήταν τρομερό να πληρώνουν κι από πάνω στην καλύτερη περίπτωση να τον φέρουν πίσω. Ούτε φυσικά θα στέλνανε το σκύλο με το ΚΤΕΛ διότι κατ' αυτούς όποιος θέλει το σκύλο, θα πρέπει να κάνει τον κόπο να πάει να τον δει, να μιλήσει μαζί τους και να διαπιστώσει αν ο σκύλος του ταιριάζει.

Τέλος, φιλικά πάντα, θα σε συμβούλευα να σκεφτείς πολύ καλά το θέμα του σκύλου, των εξόδων του, των απαιτήσεών του. Κι εγώ πρώτη φορά σκύλο πήρα πριν από τρία χρόνια και, αλλά το σκέφτηκα πάρα πολύ καλά και τον πήρα από καταφύγιο και πηγαίνοντας στου διαόλου τη μάνα στο Μίσιγκαν να τον πάρω. Και με περάσανε απ' τα σαράντα κύματα διότι το συγκεκριμένο ιδιωτικό σωματείο έχει τεράστιο δίκτυο σ' όλη την Αμερική και ήρθανε μέχρι και επιθεώρηση να κάνουνε στο σπίτι μου οι ντόπιοι εθελοντές του Ιλλινόι! Μέχρι και στην κρεβατοκάμαρά μου μπήκανε για να δούνε πού θα κοιμάται το Μουφ και μάλιστα τώρα αρχές Οκτωβρίου θα το πάω στο Μίσιγκαν πάλι (2-3 πολιτείες παραπέρα βορειοανατολικά) να τους δει και να το δούνε αφού του είχανε και αδυναμία. Έχω δηλαδή να οδηγήσω οκτώ ώρες εκεί, να κάτσουμε σε ξενοδοχείο, να πάμε να τους δούμε και μετά το σκυλοπάρτυ τους θα οδηγήσω άλλες οκτώ ώρες στο σπίτι. Και παρεμπιπτόντως, όπως έλεγα στους συναδέλφους μου χτες, στο δρόμο θα ακούω τη μουσική που αγαπάει ο σκύλος μου διότι τυχαίνει να απεχθάνεται τη μουσική που ακούω εγώ!! Κι αυτό διότι ο σκύλος είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου.

Εν κατακλείδι, η φιλοζωική και το καταφύγιο στην περιοχή σου είναι νομίζω η καλύτερη λύση και πιστεύω ότι θα βρεις κάτι πραγματικά καλό, μόνο να έχεις ανοιχτό μυαλό. :)
 
Last edited:




axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Το καλο ειναι οτι ξερεις τι θελεις (μικροσωμο ), οποτε θα ψαξεις και σιγουρα κατι θα βρεις. Αληθεια στην περιοχη σου υπαρχει φιλοζωικη? Γιατι την στιγμη που ενδιαφερθηκες για φιλοζωικες Αθηνας, φανταζομαι πως δεν υπαρχει εκει κοντα. Σου ευχομαι να βρεις συντομα.
 


rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
γεια σου κα πο μενα!κανε μια αναζητηση στο φεισμπουκ πατωντας τη λεξη φιλοζωικη η αδεσποτο.θα σου βγαλει απειρες σελιδες κ εχει φωτο κ στοιχεια απο ολα τα σκυλακια που χαριζονται.εγω ετσι βρηκα το μαγκα μου!σου ευχομαι καλη επιτυχια κ ειμαι σιγουρη οτι μολις δεις τα φατσονια θα καταλαβεις αμεσως ποιο ειναι "γραμμενο" για σενα!περιμενουμε νεα!
 


elloy

New Member
26 Νοεμβρίου 2011
1
0
παιδια συγνωμη για το ασχετο της ερωτησης αλλα γνωριζει καποιος την τροφη blue bufalo?και αν ναι ειναι καλης ποιοτητας?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.884
παιδια συγνωμη για το ασχετο της ερωτησης αλλα γνωριζει καποιος την τροφη blue bufalo?και αν ναι ειναι καλης ποιοτητας?
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Οντως η ερώτησή σου σ'αυτό το θέμα, είναι εντελώς άσχετη.
Κάνε αναζήτηση και θα βρεις σχετικά θέματα.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU