αποστολη κουταβιου στην αμερικη


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα,αλλα παρε το σφουγαρι μετα:)
Η γυναικα μου το συνοδεψε το αδεσποτακι,οταν θα εφτανε θα περιμενε καποιος Γερμανος απο της εκει οργανωσεις να παραλαβει το σκυλι,εφτασε η γυναικα μου κανενας εκει περιμενε με τον πατερα της που πηγε να την παρει 2 ωρες,τηλεφωνα εδω δεν το σηκωνε κανενας,τελικα εκει το σηκωσε καποτε ενας Γερμανος αλλα δεν ηξερε τιποτα και ηταν στο νοσοκομειο αρρωστος(φτουυυυυυ εγω στην Ελλαδα).
Θελαμε να κανουμε μια εξυπηρετηση και την πατησαμε,του πεθερου μου το 5αρι εχει πισω μποιλερ για υγραεριο,το πορτ μπαγκαζ ειναι μικρο,που να βαλεις βαλιτσα και που το κρατε με τον σκυλο?
Τελικα διαλυσανε το κρατε σκυλο στην αγκαλια και φυγανε,μετα απο 5 ωρες και 100 τηλεφωνα πηγε ενας απο 250 χλμ. μακρια και το πηρε,αλλα δεν ειχανε οπως οι εδω λεγανε νεο ιδιοκτητη επανω μπαλαμουτι,απλα δεν χωρουσαν αλλα εδω,πεθανε το κακομοιρο στην κουραση,εκει στο αεροδρομια (Ντυσελντορφ)δεν υπαρχει και λιγο πρασινο να το πας,καλα η γυναικα μου κοντευε να εκραγει.
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πριν 2 χρόνια έστειλα τον Keagan στη Γαλλια με τη παλιά Ολυμπιακή για ζευγάρωμα και συμμετοχή σε κάποιες εκθέσεις.
Μου έκανε εντύπωση το πόσο υστερικοί ήταν με το μέγεθος του crate. Μέτραγαν και ξαναμέτραγαν αν ήταν οκ, αν ο σκύλος μπορούσε να σηκωθεί, αν απέιχε δεν ξέρω πόσο από τα πλαινά...αν , αν, αν...
Τα χαρτιά του πρέπει να τα τσέκαραν 100 φορές...το τσιπ το ίδιο...μετά έπρεπε να έχουν όλες τις πληροφορίες γαι τον άνθρωπο που θα τον παραλάμβανε εκεί.
Μας ΤΡΈΛΑΝΑΝ αλλά ησύχασα και εγώ γιατί είχα αγχωθεί πάρα πολύ.