βλέννα και αίμα


Status
Κλειδωμένο θέμα

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
Καλημέρα!
Επειδή αυτές τις μέρες βρίσκομαι στη Θεσ/νίκη και θέλω να πάω τη μικρή σε κτηνίατρο,παρακάλω όποιος αγαπητός συμφορουμίτης έχει την καλή διάθεση
να μου στείλει το τηλ. ενός καλού κτηνιάτρου με πμ.:)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:)
 




THEODOSIA

Member
22 Ιουλίου 2008
10
0
Thessaloniki
Τελικά μου είπαν οτι έχει προβλημα μάλλον το εντεράκι του, αλλα δεν ξέρουν απο τί. Μάλλον απο την τροφή του. Μου δώσανε ενα συρόπι και μια ειδική τροφή για 3 μέρες. Αύριο θα το ξαναπάω να το δούν. Εμβόλιο δεν του έκαναν. Σήμερα το πρωϊ ήταν καλύτερα τα κακάκια του. Το καλό είναι οτι βρίσκετε μες την τρελή χαρά του. Εχει πολύ όρεξη για παιχνίδι. Πιστεύω όλα να πάνε καλά γιατι έχω αγχωθεί πολύ.
 




THEODOSIA

Member
22 Ιουλίου 2008
10
0
Thessaloniki
είμαι στη δουλειά και δεν θυμάμε ακριβώς το όνομα, αλλα νομίζω FLAGYL, ή κάπως έτσι. μου είπε οτι είναι οτι είναι για ελαφριά κολίτιδα. θα δώ πώς θα πάει σήμερα και αύριο θα το πάω για νέες εξετάσεις. είναι μικρούλης και δεν μπορούμε να του δώσουμε κάτι δυνατό. αλλα οπως είπα πρίν σήμερα είναι ήδη καλύτερα.
το ξέρετε το σίρόπι αυτό?
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Είναι αντιβίωση, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για την θεραπεία των παρασιτικών λοιμώξεων.
 




xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Αχ ωραια!! Μια χαρα θα πανε ολα, αν ειναι ηδη καλυτερα τα κακα του ακομα πιο θετικο!! Αντ πολυ χαιρομαι.
Υ.γ ειναι μια γλυκα. Βαλε και αλλες φωτοοο!!
 


sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!όλα καλά θα πάνε,θα δείς......φιλική συμβουλή:,η το ταίζεις ότι τρώς,καμμιά φορά την πατάμε και τους δίνουμε οτι τρώμε,γιατι τα "λυπόμαστε",με αποτέλεσμα να του κάνουμε κακό προξενώντας τους κολλίτιδες και τα συναφή.
Προσοχή,λοιπόν.....
'








'
 


THEODOSIA

Member
22 Ιουλίου 2008
10
0
Thessaloniki
καλησπέρα σε όλους. μέχρι σήμερα όλα καλά. δεν παρουσίασε τίποτα και τις 2 τελευταίες μέρες. ο γιατρός είπε να τον παώ σήμερα να τον ξαναδεί και αν όλα ενταξει να του κάνουμε το εμβόλιο. 8α προσπαθίσω να βάλω φώτο το βράδυ.
δεν του δίνουμε φαϊ που τρώμε εμείς, μονο αυτό που του έδωσε ο γιατρός. εσύ sophia τί τροφή του δίνεις?
 


LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
Σε παρακαλώ πολύ Xritaki! Δεν έχω καμία διάθεση να διαπραγματευτώ τα αυτονόητα! Με ποιο δικαίωμα βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και δίνεις οδηγίες? Ξέρεις τι έχει το κουτάβι?
Ακόμα και κτηνίατρος να ήσουν θα ήταν ανεπίτρεπτο να κάνεις διάγνωση από το πληκτρολόγιο εάν δεν είχες εξετάσει το ζώο!
Μου κάνει φοβερή εντύπωση το ύφος (δεν ξέρω πόσο καλά γνωρίζεστε και δεν μου πέφτει λόγος στην τελική) αλλα και το εξής γεγονός.

Εδώ ειναι φόρουμ, άρα οταν εγώ θα θέσω ένα θέμα, ΞΕΡΩ οτι θα ακούσω πολλά, έγκυρα και μη και θα βγάλω μόνη μου καποιο συμπέρασμα. Δεμ θα επηρεαστώ από κάποιον να κάνω το Βητα, αν εχω ήδη ψιλοαποφασίσει να κάνω το Αλφα.
Το οτι κάποιος θα με συμβουλέψει και θα πει την γνώμη του ειναι θεμιτό, και ο σκοπός ενός φόρουμ, στην τελική.

Ολοι εχουν δικαίωμα να πουν την Π@π@ριά τους.:p
(και μόλις παράθεσα την δική μου)
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Βέβαια θα παρατήρησες ότι το τόπικ είναι ανενεργό πάνω απο δυό χρόνια :)
και οι περισσότεροι που συμμετέχουν δεν γράφουν πιά
αυτό ήταν μια π@π@ρι@ moderatorική :D
 




kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ε καλά
δεν σε είπαμε και "καμπούρα"
:lol: :lol: :lol:

θυμάμαι πάντως τα δύο αυτά μέλη σε πολλές παρόμοιες αντιπαραθέσεις......δεν θυμάμαι όμως...τελικά έγιναν και φίλες?!?!?!
 


LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
Είμαι εκτος θέματος και σόρυ, αλλα δεν μου αρεσει καποιος να απαγορεύει ή να υποδεικνύει στον άλλον τι θα πει.
 


minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
35
Ξεσσαλονίκη
Συμφωνω με αυτο που λες αλλα σε ειδικα σε περιπτωσεις υγειας καλο ειναι να προτρεπουμε τον ιδιοκτητη να μιλησει με εναν κτηνιατρο και να μην προσπαθουμε να κανουμε εμεις διαγνωση. Βεβαια ειναι και ο τροπος που το λες στον αλλον. Η συγκεκριμενη περιπτωση παρα ηταν αγενης.
 


LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
Μα ο καθένας μας ΞΕΡΕΙ οτι πρεπει να το παει σε γιατρό όμως μπαινοντας εδω ρωταει να δει τι ποσοστό υπαρχει που τελικά δεν ήταν τίποτα με τα ίδια συμπτώματα, γιατί και οι γιατροί -κακά τα ψέμματα- επίσκεψη και 50ρικο. Και να τα δώσεις αν εχει κάτι το σκυλί, και παραπάνω, αλλα να τα σώσεις αν απλά εχει ενα συναχάκι;
Δεν ζητάμε διάγνωση, αλλα να μάθουμε αν καποιος ειχε το ίδιο. Και για να μιλήσω ειδικά για μένα, δεν πολυ εχω εμπιστοσύνη σε γιατρούς γενικά. Θα παω το σκυλί , και θα πάω και η ίδια αν ειναι κάτι που ειναι επείγον, δεν παιρνει αναβολή. Αν ειναι κάτι που μου δίνει λίγο χρόνο, θα προτιμήσω να το αντιμετωπίσω με φυσικές μεθόδους πρώτα.

(Δεν θεωρώ οτι ήταν αγενης, απλά οτι είχε έπαρση.)
 


minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
35
Ξεσσαλονίκη
Και παλι συμφωνω μαζι σου αλλα οταν ενας ιδιοκτητης ειναι τελειος απειρος και εχει ενα κουταβι απο πετ σοπ το οποιο ζυγιζει μονο 350γρ. η παραμικρη λαθος αντιμετωπιση μπορει να ειναι μοιραια για το σκυλακι.
 


LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
Ναι βρε μάτια μου αλλα ΕΜΕΙΣ είμαστε τοοοοοσο πειστικοί που θα κάνει ό,τι της πούμε;
Εκτός αν πρόκειται για μια τελειως καθυστερημένη περίπτωση, ο καθένας κάνει την νιονιοδουλειά του, ειναι λίγο αφελές να πιστεύουμε οτι θα κάνει ό,τι της πούμε.
 


minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
35
Ξεσσαλονίκη
Την σοφη παροιμια "ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται" πιστευω την ξερεις. Οταν ενας ανθρωπος δεν εχει καμια πειρα και εμπειρια θα κανει ο,τι του πει καποιος αλλος που νομιζει οτι ξερει περισσοτερα. Λιγοι ειναι αυτοι που εχουν τα κουταβια τους δεμενα και απομονωμενα στη αυλη γιατι θελουν να τους κανουν καλους φυλακες? Και οταν τους ρωτας γιατι το κανεις αυτο, σου λενε "Ααα μου το ειπε γνωστος γνωστου που ξερει απο σκυλια!!".
 


Status
Κλειδωμένο θέμα