βλέννα και αίμα


Status
Κλειδωμένο θέμα

LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
Και για κείνον, ειναι η αλήθεια του. Η κουβέντα παει σε πολύ βαθιά θέματα για τα πιστεύω του καθενός και θα ξεφύγει. Κανεις μα κανεις μας δεν κατεχει την απόλυτη αλήθεια και το να πιστεύει κάποιος οτι αυτό που θα πει θα το κάνει ο άλλος μου φαινεται παράλογο. Το οτι θα ακούσει τον γνωστό του που ξέρει από σκυλιά θα πει οτι του εχει εμπιστοσύνη, εχει δει τα σκυλιά του και αυτό θελει. Το οτι εσύ μπορεί τον σκύλο σου να τον βλέπεις ως φίλο και όχι ως "εργαλείο" ειναι μαι διαφορετική αντιμετώπιση και η δική σου αλήθεια. Δεν θα κρίνω ποιος εχει δίκιο, ποιος αγαπάει πιο πολύ, αυτό το ξέρει μόνο ο ιδιοκτήτης και κανένας άλλος. Και δεν εχει και κανεις μας δικαιωμα να μπει στην σχεση του με τον σκύλο του.
Το να πιστευουμε ομως οτι ειμαστε υπεύθυνοι για το τι θα κάνει ο άλλος, η οτι η γνώμη μας εχει τοση βαρυτητα... δεν ξέρω το θεωρω λίγο προσβλητικό για τον άλλον και λίγο οτι δεν έχουμ συναίσθηση των δικών μας ορίων.
Δεν φτανει μεχρι εκει η μύτη μας και η αφεντιά μας, είμαστε λιγοτερο σημαντικοί απ'ό,τι θελουμε να πιστεύουμε (οσον αφορά τον άλλον).

Δεν ξέρω αν τα εξήγησα καλά.
 




LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
Δεν νομίζω. Η θεματοθέτρια ζήτησε γνώμες, καποια ξέχεσε δημοσίως καποια άλλη που παραθεσε την γνώμη της και εγώ έγραψα οτι γι αυτό ειναι τα φόρουμ, για να λέμε την γνώμη μας. Μια συζήτηση δεν ειναι ξύλινη, διαμορφώνεται και πιανει πολλά παρακλάδια. Το αρχικό θέμα ειναι ανενεργό, ξαναζωντανεψε με κατι που ειπώθηκε στην πορεία.


Αλήθεια, όπου γυρισω το μάτι μου βλέπω μοντς...πόσοι είστε;
 




LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
Ευχαριστώ, μου κόπηκε η όρεξη :D


Πάντα τοσο σοβαρά παιρνετε τον εαυτό σας;
 




kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν είναι θέμα αν παίρνουμε σοβαρά τον εαυτό μας.....
υπάρχουν όμως λόγοι που δημιουργούν τους κανονισμούς κι εμείς λειτουργούμε με βάση τους κανονισμούς.....
μπορείς να κάνεις ένα άλλο θέμα και να κουβεντιαστεί αυτό που θές να κουβεντιαστεί-μάλλον στην ενότητα "κανονισμοί σχόλια και προτάσεις" :)

Βασικά το θέμα τείνει πρός χαρακτηρισμό άλλων μελών όμως οπότε θέλει μιά προσοχή στην διατύπωση.....


Εντωμεταξύ κρατάμε πάντα στο μυαλό μας ότι τα θέματα που έκλεισαν "κάποτε" λειτουργούν πλέον σαν αρχειακό υλικό για κάποιον που θα μπεί στην αναζήτηση και θα γράψει "Βλέννα και αίμα" οπότε τώρα βαραίνουμε το θέμα με άχρηστη πληροφορία
και
το θέμα που θές να συζητηθεί χάνεται κάτω απο λάθος τίτλο....

επέτρεψέ μας να ξέρουμε ,το κατα δύναμιν, την "δουλειά" μας :)
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εφόσον το θέμα είναι παλαιό και τα περισσότερα μέλη της συζήτησης δεν γράφουνε πια και επειδή ξέφυγε κατά πολύ με τα τελευταία σχόλια από την αρχική θεματολογία του, δεν υπάρχει νόημα να παραμένει άλλο ανοιχτό.
Όποτε το παρόν νήμα προς το παρόν κλειδώνεται.
 


Status
Κλειδωμένο θέμα