1 Μήνας+ Διάρροια


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Οκ ζητας βοηθεια αλλα θα το κανεις αυτο που θα σου πει καποιος?
τωρα που γραφεις θα μπορουσες ειδη να το ειχες κανει μεχρι την δευτερα τουλαχιστο.
Γνώμες λέμε εδώ δεν κάνουμε υποδείξεις..!
Αλίμονο αν αντικαταστούσε το πληκτρολόγιο και η γνώμη του κάθε ενός τον κτηνίατρο..

Eπίσης θα ήθελα να ρωτήσω αυτό:
Και γιατί θα μείνει μέσα το σκυλί?
και τι προτείνουν από εδώ και πέρα οι συγκεκριμένοι ιατροί..?
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κοιτα οταν εισαι ανθρωπος κανεις μερικα γιατροσοφια μονος εγω που ειμαι και μισος σκυλος ξερω και μερικα γιατροσοφια για σκυλους,ο ανθρωπος μπηκε εδω μεσα και ζητησε υποδειξης βοηθειας(συμβουλη ειναι το ιδιο) για εκτελεση και εγω τις εδωσα απλα πραγματα,αυτο που κανεις εσυ τωρα ειναι υποδειξη που δεν σου την ζητησε κανενας(μπας και ειμαι πρωτος εδω που το εκανε αυτο?)και ας πει καποιος που γνωριζει αν δεν ειναι νορμαλ(σε τετοιες περιπτωσεις)αυτο που ειπα η επικινδυνο?θα επρεπε να του το πουνε οι γιατροι αυτο σαν πρωτο απο ολα και πριν απο ολα.
Στην περιπτωση του κυριου και του σκυλου του οι γιατροι αποδειχθηκαν μετα απο εναν μηνα αγωγης, θεραπειας,και νοσηλειας.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.
 


querido_jose

Active Member
29 Ιουνίου 2010
36
0
Παιδιά, σάμερα την πήραμε πίσω από τον γιατρό. Εχει καλααζαρ δυστυχως. ξέρει κανείς χοντρικά πόσο κοστίζει η θεραπεία? αν θεραπευτεί, θεραπευεται για πάντα? ή μπορεί να ξαναεμφανιστεί η να μην φύγει ποτέ??
 




querido_jose

Active Member
29 Ιουνίου 2010
36
0
όχι και δυστυχώς δεν είχα ποτέ μια παρόμια εμπειρία για να μου κόψει να ρωτήσω. Μας έδωσε τις βιοχημικές και τις διάφορες εξετάσεις εκτυπωμένες όπου για το Καλααζαρ γράφει: Ορολογικός έλεγχος Λεισμανίασης: "Θετικό".
Ο γιατρός μας είπε απλά ότι είναι πολύ θετική, που όμως μπορεί να θεραπευτεί.
 


querido_jose

Active Member
29 Ιουνίου 2010
36
0
Επίσης για να γραφτεί αυτό και δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις με το θέμα των εξετάσεων της σκυλίτσας μου, το κόστος ηταν τελικά 280 ευρώ (με παραμονή μιας μέρας, ακτινογραφία, εξετάσεις ούρων, βιοχημικές, καλααζάρ (δε ξέρω τι είδους), και άλλη μία εξέταση που δε ξέρω τι είναι, αναφέρει κάτι σχετικά με LaserCyte.. ίσως οι βιοχημικές τις πάλι αλλά αναλυτικότερα)
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.825
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU