amstaff ή labrador?????






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
εκει που ειχα καταλήξει για amstaff, πάλι με βάλατε σε δίλλημα...
Παραπληροφόρηση..ο Θάνος έχει αγγλικό σταφάκι όχι άμσταφ αν δεν κάνω λάθος.
 


ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.681
4.317
42
www.proudtobegreek.eu
Αν θες ενα σκύλο να παίζει με αλλα σκυλιά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...μη πάρεις αμσταφ!Αν πάλι δε σε νοιάζει να παίζει με αλλα σκυλιά και απλά να τον έχεις στο λουρί και να ειναι ελεγχομενος πάρε αμσταφ αλλα αφού το έχεις ξεκινήσει κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση σε σωστό επαγγελματία που να ξέρει τη φυλή από μικρή ηλικία!Οσο για το μαδημα,φυσικά και μαδαει το αμσταφ και οι τρίχες του καρφωνονται άρα δε καθαριζονται εύκολα!


Sent from my iPad using Tapatalk
 


vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
106
18
Οποτε σχετικα με το μαδημα ειναι το ιδιο ακριβως και στα δυο,ετσι?ωραια...
 


Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Θεωρώ οτι η κοινωνικοποίηση είναι επιβεβλημένη έτσι κι αλλιώς με οποιονδήποτε σκύλο. Οπότε το θεωρώ οτί συζητάμε σε αυτή τη βάση. Το να τον εκπαιδεύσεις ή εσύ μόνος σου ή με εκπαιδευτή θετικό το βρίσκω. Είναι εξαιρετικά σκυλιά αλλά είναι απρόβλεπτα. Είναι εξαιρετικοί σύντροφοι αλλά να ξέρεις ότι με τα σκυλιά του ίδιου φύλου θα έχεις θέμα. Εγώ έχω σταφάκι. Πολύ ηπιότερα από άμσταφ. Άριστα κοινωνικοποιημένος με ανθρώπους και ζώα. Αλλά εδώ και 5-6 μήνες αρκεί ένα στραβό βλέμμα για να αγριέψει. Όλα τα άμσταφ που έχω γνωρίσει μετά την ενηλικίωση παίζουν άριστα με σκυλιά αντίθετου φύλου αλλά όχι με σκυλιά του ίδιου φύλου. Αρκεί μια στραβή ακόμα και πάνω στο παιχνίδι, για να πάρουν φωτιά. Αυτό βέβαια ισχύει με τα περισσότερα κυριαρχικά σκυλιά...Με ένα λαμπραντόρ μπορείς να μειώσεις πολύ τις πιθανότητες να ψάχνεται για καυγά. Είναι σκυλιά κινούμενες καλοσύνες:)
 




vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
106
18
Αληθεια,ποιες οι διαφορες τους?αγγλικο απο αμερικανικο?υπαρχει στην Ελλαδα εκτροφεας φια το αγγλικο?
 


vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
106
18
καλά λέμε,όσο διαβάσω στο ιντερνετ,τόσο μπερδευομαι...οι περισσότεροι λένε πως τα amstaff ειναι για εμπειρους κυναγωγους και όχι για νέους...αντε καλα...σιγα μην βγάλουμε άκρη.....
 






Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
41
Athens
Για να ξεμπλεχτείς ένας τρόπος υπάρχει.

Κάνε μια λίστα με όλες σου τις ασχολίες και τον τρόπο ζωής σου και της οικογένειάς σου.

Κάνε άλλη μια λίστα του τί θες από ένα σκύλο, και του τί μπορείς και θέλεις να προσφέρεις εσύ στο σκύλο.

Δες ξεχωριστά την κάθε φυλή που σε ενδιαφέρει και τελείως έντιμα προς τον εαυτό σου και το σκύλο αποφάσισε. Ένα ραντεβου με εκτροφέα της κάθε φυλής και ειικρινή συζήτηση μαζί τους θα σε ξεδιαλύνει άμεσα.

Υπάρχει πάντα και η λύση ημίαιμου-αδέσποτου από φιλοζωϊκή, που θα το πάρεις ενήλικο και θα σε κατατοπίσουν για το χαρακτήρα που έχει ήδη διαμορφώσει, για την καλύτερη συμβίωσή μαζί του.
 


Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Όχι ποιος είπε να μην το σκέφτεσαι το άμσταφ; κάθε άλλο...Εξαιρετικά σκυλιά και πανέμορφα. Απλά αν θες να παίζει το σκυλί σου ξέγνοιαστο σε σκυλοπάρκο με άλλα 10 σκυλιά, ή να κάνεις ποδήλατο και να τρέχει δίπλα σου (χωρίς λουρί) αυτό δεν μπορείς να το κάνεις εύκολα με αμσταφ αλλά κάλλιστα με ένα λαμπραντόρ. Αν δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα το ότι ο σκύλος σου μπορεί να μην θέλει να συναναστρέφεται άλλα σκυλιά, τότε το άμσταφ είναι μια χαρά επιλογή. Η επιλογή του άμσταφ μπορεί να σου προσφέρει πάρα πολλά,αρκεί να ξέρεις τι παίρνεις...Όπως δεν θα έπαιρνα τζάκ ράσελ ή οποιοδήποτε τεριέ στην περίπτωση που μου αρέσουν τα χαμστεράκια και τα κάθε είδους τρωκτικά, έτσι δεν θα έπαιρνα άμσταφ περιμένοντας ότι θα συμπεριφερθεί σαν λαμπραντόρ, το οποίο λατρεύει την συναναστροφή και το παιχνίδι με τα υπόλοιπα σκυλάκια.
 


vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
106
18
Σας ευχαριστω ´ολους για τις αποψεις σας...μας βλεπω για amstaff τελικα χωρις ομως να αποκλειω ανατροπη την τελευταια στιγμη για λαμπραντορ...το οποιο γουσταρω πολυ εξισου...
 


vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
106
18
Λοιπον, ο κυβος ερριφθη!!!ενα αρσενικο amstaff στις αρχες Ιουλιου,αν ολα πανε καλα!εχουμε μιλησει με τον εκτροφεα και τα εχουμε δρομολογησει ολα.οποτε νεα παλι στις αρχες Ιουλιου με λεπτομερειες και φωτο!
 


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
μεχρι τοτε ομως διαβαζεις οσο περισσοτερο μπορεις! Ψαχνεις τα πάντα για την φυλη, για το σωστο μεγαλωμα ενος κουταβιου, τη σωστη διατροφη του κλπ.
Με το καλο!
 


vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
106
18
Ευχαριστω!ψαχνουμε πληροφοριες συνεχεια...ολη την ωρα...αντε να δουμε!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Τελικά, μια και επανεμφανίσθηκες στο φόρουμ, που κατέληξες σχετικά με την απόκτηση σκύλου;
 




vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
106
18
Σε amstaff...μακαρι να καταφερω να τον φροντισω οπως του πρεπει,διοτι θεματα υγειας προσωπικα με προβληματιζουν...το κουταβακι ειναι ειναι 2 μηνων κ 4 ημερων,απο εκτροφειο..πανεμορφος...αλλα μακαρι ολα να πανε καλα..