Omega 6 & 3 και τρίχωμα
















Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Παρακλαώ, δεν κάνει τίποτα. Αν θέλεις, σου ξυρίζω και τον Ρας και στον στέλνω, mwa hah hah hah hah
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Παρακλαώ, δεν κάνει τίποτα. Αν θέλεις, σου ξυρίζω και τον Ρας και στον στέλνω, mwa hah hah hah hah
Να σαι καλα βρε... αλλα αν ειναι ξυριζω και τον δικο μου.:p Και οι δυο ροζ θα ειναι.. σαν να εχω ξεπουπουλιασμενο κοτοπουλο κατοικιδιο:cool:
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Γι'αυτό τώρα που ξέρετε...την επόμενη φορά...μακρύτριχα!!!
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Γι'αυτό τώρα που ξέρετε...την επόμενη φορά...μακρύτριχα!!!
Γιατι αυτα δε μαδανε? Βλεπω και τον αλλο στους γονεις μου... σακουλες καθε μερα....
 






morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
Παιδια εδωσα κι εγω yumega στα ακυλια μου γιατι ειδικα ο μικρος μαδουσε τρελα και επαθα πλακα. Το πηρε 15 μερες περιπου και δεν ειναι οτι σταματησε να μαδαει γιατι αυτο θα γινοταν ουτως η αλλως ειναι οτι το τριχωμα του ηταν σκληρο σαν βουρτσα και εγινε απαλο σαν μεταξι. Σιγουρα επαιξε ρολο οτι αλλαξε το κουταβισιο τριχωμα και εβγαλε το κανονικο αλλα τετοια αλλαγη στην ποιοτητα της τριχας δεν την περιμενα.
όλα τα προϊόντα της lintbells είναι πολύ καλά. εγώ δίνω το plus + το yumove για dysplasia και είμαι πολύ ευχαριστημένος και απ τα δυο.

επίσης υπάρχει και το salmopet το οποιο είναι καθαρό ψαρόλαδο. πολύ καλο κι αυτό αλλα βρωμάει ψαρίλα από μακρυά.

σχετικά με τα λάδια με τρόμπα, νου είπαν ότι η τρόμπα δημιουργεί πρόβλημα γιατί κάνει φυσαλίδες κάτω και οξειδώνει το λάδι.

μάλιστα μου είπαν ότι φαίνεται στο χρώμα, όταν πάει προς το τέλος αλλάζει το χρώμα του λαδιού.

επειδή είμαι πολύ περίεργος στο θέμα, θα κάνω ένα πείραμα. θα ανοίξω ένα κρόκη "εκτροφικο" με τρόμπα, θα βάλω λίγο σε ένα διάφανο μπουκαλάκι στην αρχή, και λίγο όταν φθάνει στο τέλος, να δω αν έχει πραγματικά διαφορα.

έχει κανεις εμπειρία στο θέμα???
 
Last edited:


keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Δίνω το Υumega 1 κουτάλι της σούπας δυο φορές την εβδομάδα για να συμπληρώσω την διατροφή του σε omega 6 & 3.
Λόγο ότι τρώει barf πλέον και μέχρι στιγμής η παρουσία του τριχώματος είναι πολύ καλή και δεν μαδάει τόσο. Το παίρνω από petshop 15 euro τα 250 ml
 


aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Της δινω το viacutan εδω κι ενα μηνα περιπου, και λεω περιπου γιατι το χαμε διακοψει και λιγες μερες λογω εντερικων. Το τριχωμα της εχει γινει πιο μαλακο, αλλα το κυριοτερο ειναι οτι σταματησε να μαδαει υπερβολικα!:grin: Ειναι ακριβο για μενα που πρεπει να δινω 4 καψουλες τη μερα, αλλα τουλαχιστον εχει αποτελεσμα! Η συσκευασια γραφει για χορηγηση 2 μηνες, μετα θα συνεχισω με yumega

+1 απο μενα λοιπον στο viacutan:mrgreen:
 


MyIris

New Member
20 Μαϊου 2012
1
0
Μετά από διάφορα μαντζούνια και συμβουλές καταλήξαμε στο "Seven Seas", καθαρό μουρουνέλαιο.Τα 300ml γύρω στα 9 €.
Βάλαμε μια ποσότητα σε σπρέυ και ψεκάζουμε την ξηρά τροφή της Ίρις μας.Μέσα σε ελάχιστες μέρες τέλος η τριχόπτωση ,πιο γυαλιστερό και απαλό τρίχωμα.
Βέβαια δεν χρειάζονται υπερβολές και παρατεταμένη χρήση.Για έναν μήνα η εφαρμογή του και παντελής διακοπή τους καλοκαιρινούς μήνες.
 


Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Εμείς με τη σειρά μας μετά από πολλές δοκιμές σε τροφές,διαφορετικών εταιριών κιόλας καταλήξαμε στην Arden Grange,αρχικά στον κωδικό με το σολωμό & και πλέον σε αυτόν με το αρνί και ρύζι!
Όσον αφορά το τρίχωμα αρκετά μαλακό και ευτυχώς δεν έχουμε τη συνηθισμένη απώλεια,σε σημείο που ξεψνώ να βάλω σκούπα :pp
Είχαμε δοκιμάσει με συνταγή γιατρού τις βιταμίνες viacutan αλλά εντάξει δεν μπορώ να πω πως έμεινα και ιδιαίτερα ευχαριστημένος!
 


thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Εγω συμφωνω με τον George A ....του δινω ανα διαστηματα λιγο ηλιελαιο και ειναι μια χαρα το τριχωμα.....καμια φορα με την τροφη κανα μπροκολο....τπτ αλλο και ευτυχως ολα καλα