Κουταβάκι γλυτώνει από το… στεγνωτήριο

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι να μην μένουν τα παιδιά μόνα τους με τα σκυλιά, χωρίς επίβλεψη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μικρά παιδιά και κουτάβια. Αυτό όχι διότι υπάρχει κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών, αλλά διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τα κουτάβια.

Κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα και για την Penny, το μικρό Boston Terrier, που μια στιγμή απροσεξίας της ιδιοκτήτριας της Christine Edwards λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ζωή. Η μικρή κόρη της Christine, η Sienna, είχε βάλει το μικρό Boston Terrier στο στεγνωτήριο ρούχων όπου αργότερα η μεγαλύτερη κόρη της Christine, η Megan, έκλεισε και έθεσε σε λειτουργία. Η Megan δεν είχε προσέξει πως ανάμεσα στα ρούχα βρισκόταν και η μικροσκοπική Penny.

Μετά από περίπου 30 λεπτά κατάλαβαν την απουσία της Penny, του κουταβιού και άρχισαν να την ψάχνουν σε όλο το σπίτι τρομοκρατημένοι. Τότε, η Christine, άκουσε τον θόρυβο του στεγνωτηρίου και αμέσως έτρεξε. Έβγαλε την μικρή Penny από μέσα, μετά από μισή ώρα λειτουργίας, σε ημιθανή κατάσταση. Φυσικά, μετέφεραν το κουτάβι άμεσα στον κτηνίατρο όπου και δόθηκε η ανάλογη θεραπεία και το μικρό Boston Terrier γλύτωσε από θαύμα!

Μετά από μερικές μέρες η Penny ανέκαμψε εντελώς και πλέον είναι ένα φυσιολογικό κουτάβι Boston Terrier. Η οικογένεια Edwards πήρε ένα μεγάλο και χρήσιμο μάθημα, το οποίο ευτυχώς δεν πλήρωσε πολύ ακριβά.

Όσο σημαντικές λοιπόν είναι οι στιγμές που πρέπει να περνούν τα παιδιά με τα σκυλιά, αλλά και τα υπόλοιπα κατοικίδια ζώα, εξίσου σημαντικό είναι και αυτές οι στιγμές να είναι υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση ενός ενήλικα. Με αυτόν τον τρόπο η επαφή παιδιού και ζώου θα είναι θετική και χρήσιμη.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top