Σκύλος κατάπιε 21 πιπίλες!

Πόσο σουρεαλιστικό μπορεί να ακούγετε το “Σκύλος κατάπιε 21 πιπίλες”;

Πάρα πολύ μα η ιστορία παρακάτω θα δώσει την εξήγηση:

Μια μαμά από την Οκλαχόμα δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε με όλες τις πιπίλες του μωρού της που… εξαφανίζονταν. Ανεξάρτητα από το πόσες αγόραζε και αυτές απλώς χάνονταν.

Την ίδια περίοδο, το αγαπημένο σκυλί της οικογένειας, ο Dovey, ξαφνικά άρχισε να χάνει πολύ βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή η απώλεια βάρους είχε αρχίσει να ανησυχεί τη γυναίκα και έτσι έβαλε το ζήτημα της “εξαφάνισης των πιπίλων” σε δεύτερη μοίρα και πήγε τον Dovey στον κτηνίατρο.

Εκεί θα ανακάλυπτε πως τα δύο θέματα είχαν άμεση σύνδεση και το μυστήριο με τις πιπίλες θα λυνόταν μαζί με την ανεξήγητη αιτία απώλειας βάρους του συμπαθέστατου Σαρ-Πέι.

Τίποτα από όσα είπε στον Dr. Chris Rispoli δεν έδωσε τις παραμικρές ενδείξεις σχετικά με το γιατί ο Dovey έχασε τόσο πολύ βάρος τόσο γρήγορα. Ευτυχώς, ο κτηνίατρος αποφάσισε να κάνει μια ακτινογραφία του στομάχου του Dovey ελπίζοντας να βρει κάποιο στοιχείο.

Δεν βρήκε ένα μα 21 “στοιχεία” στην ακτινογραφία που αποκάλυψε τις 21 χαμένες πιπίλες στο στομάχι του Dovey!

Ο γιατρός θυμήθηκε πως ο μπαμπάς της οικογένειας είχε αναφέρει πως είχαν δει το σκύλο να ανεβαίνει στον πάγκο της κουζίνας και να πιάνει πιπίλα, μα δεν είχε περάσει από το μυαλό τους ότι μπορεί να της… καταπίνει.

Ο σκύλος κατάπιε 21 πιπίλες η οποίες βρέθηκαν στο στομάχι του και αφαιρέθηκαν από τον Dr. Rispoli.

Ο Dr. Chris θέλησε να υπενθυμίσει στους ιδιοκτήτες σκύλων να προσέχουν πάντα τα μικρά αντικείμενα στο περιβάλλον των σκύλων. Ιδιαίτερα τα αντικείμενα με μυρωδιές και γεύσεις.

Παρακαλώ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ στο το άρθρο και το video αν το βρήκατε ενδιαφέρον!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top