Όμορφο δώρο σε όμορφους ανθρώπους (και σκύλους)!

Πολλές φορές κατηγορούμαι ή χρησιμοποιούμαι αρνητικά τις λέξεις “διαφήμιση”, “πωλήσεις”, “δημοσιότητα”, “marketing”, κ.α., μα υπάρχει πάντα η “καλή πλευρά”, η σωστή χρήση και ο τρόπος όλοι να είναι κερδισμένοι και για καλό σκοπό.

Σε αυτή την περίπτωση έχουν συμβεί αυτά και μια ομάδα εθελοντών που βοηθούν σκύλους σε πραγματικά πολύ άσχημες καταστάσεις, οι άνθρωποι του “Arrow Fund” βοηθήθηκαν από το “Prank it Forward” και από κάποιες άλλες εταιρείες με τέτοιο τρόπο ώστε για όλους να υπάρχει όφελος και καλή δημοσιότητα και κυρίως να αναδειχθεί το πρόβλημα των σκύλων και της κακοποίησης τους μα και το έργο αυτών των εθελοντών.

Αυτοί οι άνθρωποι παραλαμβάνουν πραγματικά κακοποιημένα και παραμελημένα σκυλιά, με ασθένειες ή τραυματισμούς που σίγουρα θα οδηγούσαν στο θάνατό τους και καταφέρνουν, με κάποιο τρόπο, όχι μόνο να τους σώσουν την ζωή, αλλά να τους βρίσκουν μόνιμα σπίτια που να τους γεμίζουν με αγάπη, σεβασμό και χαρά τα επόμενα χρόνια της ζωής τους!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ αυτό το βίντεο αν νομίζετε πως αυτό το μήνυμα αξίζει να εξαπλωθεί!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top