Με πείσατε!


βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Πριν από εφτά περίπου χρόνια,μια γνωστή μου χάρισε ένα σκυλάκι,ένα Τσιουάουα.Το είχα μαζί μου τρία χρόνια μέχρι που χρειάστηκε να βρώ ένα σπίτι να τον φιλοξενήσει γιατί εμείς είχαμε νοσοκομεία και τέτοια..πέρασαν τρεις μήνες και μπορούσα πια να τον πάρω πίσω(ήταν σε συγγενικό σπίτι) αλλά αποφάσισα να μην το κάνω γιατί πίστεψα ότι δεν ήταν σωστό για το σκυλί μετά από τόσο καιρό.Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά τον άφησα!
Ακούστε λοιπόν τι σκέφτηκα...μικρόσωμο είναι,με βολεύει,καθαρόαιμο είναι,ακόμα και pedigree έχει γιατί να μην το ζευγαρώσω να πάρω ένα κουτάβι? Βέβαια pedigree από Ουγγαρία αλλά που να ξέρω! Νόμιζα πως εφόσον ο αριθμός του τατουάζ που έχει συμφωνεί μ'αυτόν του pedigree όλα είναι καλά!!! Δε με ενδιέφερε να πουλήσω ή κάτι τέτοιο,ένα κουτάβι ήθελα....Μετά ανακάλυψα το DOG forum.....άκυρο το ζευγάρωμα,εννοείται,δεν το συζητάω πια,κι ας μην έχω 1000 ευρώ να αγοράσω,θα το κάνω όταν θα έχω. Και κάτι ακόμα,έχω internet λίγους μήνες τώρα,δεν είχα ακούσει ποτέ πριν για PUPPY MILLS και αναρωτιέμαι,σε κανέναν από όλους αυτούς της τηλεόρασης δε μοιάζει ενδιφέρον θέμα για να το προβάλουν!!
 


βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Τώρα λοιπόν είμαι προς αναζήτηση φυλής...το πολύ 4-5 κιλά(δεν έχω που να το αφήσω αν φύγω και δεν οδηγώ οπότε να'ναι μικρό να το μεταφέρω εύκολα)και να βαριέται!!!!Πλάκα κάνω,απλώς μου αρέσουν τα τεμπέλικα σκυλιά,με τα υπερδραστήρια δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά.Ακούω ευχαρίστως προτάσεις και γνώμες
 


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
μπραβο που εχεις τα αυτια σου ανοικτα! μπραβο σε κατι παλιοχαρακτηρες που στυσανε το φορουμ τουτο!

ετσι οπως το θετεις νομιζω αγγλικο-γαλλικο μπουλντογκ αν και νομιζω το αγγλικο παει λιογ παραπανω στα κιλα!!
 




nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
βάσω said:
,απλώς μου αρέσουν τα τεμπέλικα σκυλιά,με τα υπερδραστήρια δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά.Ακούω ευχαρίστως προτάσεις και γνώμες
Βασω σου προτείνω αυτα τα ζωα ειναι τεμπελικα φουλ.
 






βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Να σας πω την αλήθεια είμαι μεταξύ
Πεκινουά
Κανίς toy
Σιχ τσου
Μαλτέζ
Το αγαπημένο Γιορκσάιρ μάλλον είναι πολύ ζωηρό για μένα!
Και μάλλον έκανα καλά που δεν πήρα το Τζακ ράσελ που μου χάριζε μια φίλη πριν λίγο καιρό.Ροτβάιλερ θέλω αλλά........!!!!!!!!!!!!!
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κανίς πάρε, κανίς! ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ! Είναι πανέξυπνα τα άτιμα! Αετοί! Αγαπησιάρικα, θαραλλέα και δε βγάζουν τρίχα ακόμα κι αν προσπαθείς!

Είναι ζωηρά βέβαια αλλά όχι και Τζακ Ράσσελ!!! Όσο πρέπει!
 


βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Ένα μαύρο κανισάκι έχω στο μυαλό μου,ζωηρό παλεύεται,νευρικό με τίποτα!Βέβαια ο σκύλος σου είναι συνήθως ότι εσύ τον κάνεις να είναι σωστά?Αλλά κάποια χαρακτηριστικά τα έχουν έτσι κι αλλιώς,νομίζω.
Αυτό με την τρίχα του κανίς είναι αλήθεια?Δεν πέφτει?Αν είναι έτσι έκλεισε! Περιτό να σας πω ότι το Τσιουάουα,αν και μια σταλιά,βγάζει τόση τρίχα που δεν τολμάς να το πάρεις αγκαλιά,οι τρίχες του δεν ξεκολάνε με τίποτα από τα ρούχα,σαν βελόνες είναι
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ναι Βάσω τα κανίς δε βγάζουν τρίχα... πώς να το κάνουμε 10 χρόνια έχω ένα και μια τρίχα στα ρούχα μου δεν έχω βρει. Χρειάζονται βέβαια περιποίηση του τριχώματός τους για να μη γεμίζει τζίβα αλλά τρίχα δε βγάζουν.

Ειλικρινά πιστεύω ότι τα μικρά σκυλιά είναι νευρικά όχι λόγω κόμπλεξ όπως λένε πολλοί, αλλά γιατί καθώς είναι μικρά και ανήμπορα να κάνουν σοβαρές ζημιές οι ιδιοκτήτες τους τους συγχωρούν σνεπιθύμητες συμπεριφορές και αμελούν να τα εκπαιδεύσουν. Είτε έχεις κανίς είτε ροτβάιλερ πρέπει να είναι εκπαιδευμένο ώστε να συμβιώνετε αρμονικά.

Α και κάτι άλλο! Ελπίζω ότι ξέρεις ότι το κανίς-γκριφόν ΔΕΝ είναι ράτσα! Άλλο το κανίς κι άλλο το κανίς-γκριφόν που είναι ημίαιμο!
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Χαίρομαι πολύ που σε πείσαμε Βάσω! Νομίζω πως κατέληξες σε Poodle! :wink:

@Chloe, βρήκες επιτέλους ομοιοπαθή! :D
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χιχιχι θα ξεκινήσω εκστρατεία.
Θα καταλάβουμε το φόρουμ. :twisted:
Θα κάνουμε δικό μας subforum :twisted: :twisted: :twisted:
ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ? Από dogforum θα γίνει poodleforum :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Edit: Χμ... μη χαλάμε το τόπικ. Βάσω καλό εκτροφέα βρες και μη βιάζεσαι!
 


βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Ξέρω ότι το κανίς-γκριφόν δεν είναι ράτσα,δε θα με πείραζε αυτό αλλά είναι σημαντικό για μένα να'ναι μικρόσωμο και μάλλον ο μόνος τρόπος είναι ή ενήλικο,που δε θέλω ή καθαρόαιμο που θεωρητικά τουλάχιστον θα ξέρω πόσο θα γίνει.Ευχαριστώ για την ανταπόκριση όλων,δε βιάζομαι καθόλου,άλλωστε τα οικονομικά μου αυτή τη στιγμή είναι άθλια,οπότε έχω χρόνο να ψάξω :D
 




Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Chloe said:
Ειλικρινά πιστεύω ότι τα μικρά σκυλιά είναι νευρικά όχι λόγω κόμπλεξ όπως λένε πολλοί, αλλά γιατί καθώς είναι μικρά και ανήμπορα να κάνουν σοβαρές ζημιές οι ιδιοκτήτες τους τους συγχωρούν σνεπιθύμητες συμπεριφορές και αμελούν να τα εκπαιδεύσουν.
Να κι ένας άνθρωπος που έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Όντως τα μικρόσωμα σκυλιά είναι συνήθως κακομαθημένα γιατί οι ιδιοκτήτες τους ανέχονται συμπεριφορές, λόγω μεγέθους, που δε θα ανέχονταν από ένα μεσαίο ή μεγάλο σκυλί. Ένα μικρόσωμο σκυλί δεν παύει να είναι σκυλί και όχι μπιμπελό.
 


beauty

Member
27 Αυγούστου 2008
18
0
κοζανη
γεια σου Βασω. με ολο τα θαρρος,αλλα τα τσιουαουα σαν ρατσα γιατι τα απεκλεισες? συμφωνα με τις αναγκες σου, οπως ειπες δηλαδη,μια χαρα μου ακουγεται ενα τσιουαουα. οσο για υπερ... απλα ναι, ειναι δραστηρια σκυλια.οπως κ αλλες ρατσες που αναφερθηκαν. πες μου θα σου αρεζε σκυλι που να του λειπει η ζωηραδα? να σου πω για τριχα? ειδικα απο τα κανις η τριχα τους ειναι τοσο μαλακη που μπερδευεται στα ρουχα κ δεν βγαινει,ασε που προφανως θα θελει κ κουρεμα. η αποφαση παντως ειναι δικη σου.κ σε οποια ρατσα κ αν καταληξεις σιγουρα θα ειναι η καλυτερη για σενα.

να σας πω κατι? εγω γελαω πολυ με τις ¨ζημιες¨ κ τις πονηριες που κανει η δικη μου.δεν ανεχομαι την συμεριφορα της απλα την δεχομαι. :):):)
 
Last edited by a moderator:


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
να σου πω για τριχα? ειδικα απο τα κανις η τριχα τους ειναι τοσο μαλακη που μπερδευεται στα ρουχα κ δεν βγαινει,
Τι? Ποια τρίχα? Ποια ρούχα? Τα κανίς δεν μαδάνε :)
Εκτός αν εννοείς κανίς-γκριφόν.
 


FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
Σκεψου και μια μικροσωμη ελληνικη φυλη - το μελος Κοκονι εδω στο φορουμ μπορει να σε διαφωτισει...Και τα Σι τζου ειναι φανταστικοι χαρακτηρες και τα Μιν Πιν (Πινσερ μινιατουρες)...απο τις προδιαγραφες σου νομιζω οτι θα σου ταιριαζε και το Παγκ. Αν και νομιζω οτι αν δεν σε ενδιαφερει τοσο το πετιγκρι και οι εκθεσεις θα μπορουσες να υιοθετησεις καποιο μικροσωμο σκυλακι απο κυνοκομειο...
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.887
Μέλη
19.931
Νεότερο μέλος
Kwnstantina_22