keeppet.gr


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μια χαρα τα πανε οι γατες σε ξενο χωρο....ειδικα αν τις αφηνεις να κοιμουνται στο κεφαλι σου και να κανουν πατουσακια ολη νυχτα:p
...και να σου γλύφουν το κεφάλι με ΑΥΤΗ τη γλώσσα που είναι σαν γυαλόχαρτο, έ?:D
 






Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
O δικος μου γατος εχει ζησει 4 αλλαγες περιβαλλοντος με απολυτη επιτυχια (και ειναι 5 ετων) ...εζησε μεσα-εξω στη Ραφηνα , μετα εζησε μεσα-εξω στη Διωνη , μετα ηρθα Φιλοπαππου στο κεντρο και εζησε στην αρχη στο ρετιρε (140 τμ ταρατσα+σπιτι) και τωρα παει και αραζει σε οποια πορτα βρει ανοικτη στο ισογειο ή τους 2 οροφους της μονοκατοικιας :) :) . Το απολυτα βολικο κατοικιδιο για φιλοξενια :) :) . Κριμα που δεν εχουν την ιδια χαλαροτητα οι αλλες δυο γηραιες γατες που μενουν στο σπιτι και αναγκαζομαι να της εχω χωρια ...

Η σκυλα μου παλι , παραμενει κουταβοειδως αυτοκολλητη στο ποδι μου παρα τα 9 της χρονια :) :) (αν τη δωσω για φιλοξενια και την αφησουν μονη της, προβλεπω ανακαινιση στο σπιτι του pet keeper :) :)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Για να μιλήσουμε και λίγο πρακτικά...δεν έχω περιηγηθεί εκτενώς στο site, αλλά δεν θα πρέπει να είναι και τόσο απλά ρομαντικό, να συμμετέχεις ως pet keeper.
Από την στιγμή που μεσολαβεί μια εταιρία, μέλος της οποίας θα είσαι προφανώς [για να δίνονται και οι όποιες εγγυήσεις ασφάλειας, για τις υπηρεσίες που θα παρέχεις], οφείλει να εμφανίζει το έσοδο αλλά -και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει- και το αντίστοιχο γι'αυτήν κόστος. Απ'αυτό το σημείο και μετά, ίσως και να περιορίζεται το εύρος των ατόμων, που επωφελούνται από μια τέτοια ευκαιρία καριέρας.
 
  • Like
Reactions: johnk


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Συχνές ερωτήσεις

Πώς πληρώνομαι για τις υπηρεσίες μου μέσω του Keeppet;
Η χρέωση της φιλοξενίας γίνεται στην πιστωτική κάρτα του ενδιαφερόμενου ιδιοκτήτη μόλις επιβεβαιώσετε το αίτημα κράτησης που έχετε δεχθεί. Το ποσό αυτό αποδίδεται στον τραπεζικό λογαριασμό σας 1 μέρα μετά την ολοκλήρωση της φιλοξενίας, μείον την προμήθειά μας (15%).

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δωρίζετε ένα ποσοστό της αμοιβής σας στην φιλοζωική οργάνωση με την οποία συνεργαζόμαστε. Η απόδοση της δωρεάς θα γίνεται αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η χρέωση των υπηρεσιών σας.


Τι γίνεται με τη φορολογία του εισοδήματος;
Ως έλληνες πολίτες, οφείλετε να εφαρμόζετε τους νόμους που αφορούν στη δήλωση και φορολογία εισοδήματος. Το Keeppet δεν μπορεί να σας προσφέρει φορολογικές συμβουλές ή καθοδήγηση για θέματα φορολογίας εισοδήματος και απασχόλησης. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να απευθυνθείτε στον λογιστή σας.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Τι γίνεται με τη φορολογία του εισοδήματος;
Ως έλληνες πολίτες, οφείλετε να εφαρμόζετε τους νόμους που αφορούν στη δήλωση και φορολογία εισοδήματος. Το Keeppet δεν μπορεί να σας προσφέρει φορολογικές συμβουλές ή καθοδήγηση για θέματα φορολογίας εισοδήματος και απασχόλησης.
Πω πω πωωωω κωλοτουμπίτσα!!!! :p

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να απευθυνθείτε στον λογιστή σας.
Ε ναι! Κλέφτες θα γίνουμε κι εμείς; :cool:
 
  • Like
Reactions: Orilis and johnk














johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Έχουν διάρκεια οι φιλοξενίες των αδεσπότων
Σαφώς (πολύ) μεγαλύτερη από ότι αυτές των δεσποζόμενων...
Και, αρκετές φορές "ξεμένουν"... εκεί να δεις τη γλύκα... οπότε, αφού δεν μπορείς να το πουλήσεις, το υιοθετείς κι από πάνω!:p:D

Άσε, μόνο δεσποζόμενα γι' αυτή τη δουλειά... και η χρέωση θα γίνεται ανάλογα με το βάρος και την μπασαδούρα του γαυγίσματος!;)
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Αν δοκιμάσει κανείς σας για γάτα ενημερώστε με για τις εντυπώσεις σας. Η γάτες θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολες από τους σκύλους γιατί σουλατσάρουν παντού και είναι κοπανατζούδες και σκατοπερίεργες. Η δικιά μου ας πούμε περπατάει πάνω στην κουπαστή του μπαλκονιού - που να την αφήσω για petkeeping...
(τώρα που μιλάμε είναι μεταξύ πληκτρολογίου και οθόνης η μουλάρα)